Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 926
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Пловдив
Уишо, ам с какъв р-р ти е хладилникът?  Smile

# 2 356
Нейният е индивидуален, не бой се. Trollface Но е вторник вече, Уиш, стягай се, скоро няма да стават за чистене.

# 2 357
Кофичките са малки, Мисти, не че хладилникът е толкова голям.
Кло, вторник е, ама аз много старателно се опитвам да изям колкото се може повече, за да не останат за чистене.
Бъръльо, ще те водя до дъното на бутилката. Обещавам.

# 2 358
Честито на младежа на Донси, повече любов и по- малко любовни терзания!
Лейлин малчо да оздравява!
Килеша завършва с добър и малко...Имайки в/на/из пред вид блатото, в което беше далдисал, го приемам като успех. Най- вече мой 🤣 Така че, даже е отличник..
Наща сага с родата относно шъпата  място продължава..Но скоро ще и сложа края. В подробности няма изпадам, щото грозна работа..но с едно изречение - таковата си е таковало таковата. Таз мисъл, последната, да се запише за бъдещите поколения 🤣
Бившата етърва и мъжа и, не помня какъв ми беше...по бивша роднинска линия 🤣🤣 вчера станаха баба и дядо. Голямата щерка роди бебе Ивайла 🥰  Радвам се, все едно е моя щерката, тя все още ми казва чинка 😍
Довечера, ако не ме отнесе вятъра, ще намина да ви почерпяпс някое спортно упражнение.
Хубав остатък на деня, другарки!

# 2 359
  • София
Дай адреЗа, ще намина направо с бутилката, че ми трябва демонстрация от специалист. Не е хубаво да налучквам как се пие джин със замразени вишни. Трябва водач.
Мисля, че вишните пак ще останат цели - целенички. Satisfied

# 2 360
Права си. Никакво обезкостяване. Цели, с костилките и дръжките, ще имат по-хубав вид за коктейлите. Та, не от мързел, а заради естетиката няма да ги обезкостявам.

# 2 361
  • Пловдив
Ходих да си платя един ваучер за Грабо, че там не ми ще картата...пътьом минАх за сладолед Smiley

# 2 362
  • София
Донси, да ти е жив и здрав и много щастлив.
Кло, разбирам какво ти и Уиш казвате за натрупването на знания, но не подценявайте нета. Децата сега натрупват информация там. Къде полезна, къде не е друг въпрос.
13, браво на твоя младеж.

# 2 363
  • Пловдив
13-сче, а тъй! Бравос на теб за твърдостта към килеш твой Smiley Ще те следвам за още съвети Wink

Донси, ЧРД на момчето! Ще има ли парти?

Уинд, ам твоя оти тъй накрая...? Почива му се явно вече Simple Smile

# 2 364
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
две награди Simple Smile
първата за чудесното вписване в колектива, помощ на останалите и участие в училищния живот (последните две предполагам, че са заради градинарството с малките) и втората - за активното участие, колективния дух и подкрепата на групата при екскурзията и нощувката в пустинята. Simple Smile
голямата награда за мен е, че няма награда (дори не е предлаган) за английски като чужд език, защото били приели, че му е като роден.
доволна съм много. Simple Smile

абе направо съм се надула като братовчедката на пауна Simple Smile

# 2 365
Надувай се,има защо!

# 2 366
Честито, Добри!
И на Горинич огромно БРАВО!!!

Много ми харесва в тези училища фактът, че забелязват успехите, посочват ти ги (дори да не го забелязваш и да го приемаш като нещо напълно естествено и нормално), стимулират те, потупват те рамото, даваш си сметка, че някой вижда, че се стараеш и за този някой твоят труд и усилия имат значение.

Донси, честит празник и на теб!!!

# 2 367
Добри,отгледала си страхотно дете! Тези награди са и за теб,полей си ги подобаващо!

Счетоводителя ми образува нерви и сега не мога да се съсредоточа върху урока 😡

# 2 368
Браво на Горинич! Гордей се, Добри, българин за пример си отгледала.

На мен мъжО ми образува нерви, десет минути ме държа на телефона, защото не може да намери нормални кисели краставички в Кауфланд, не ги искам тези на промоция, дето са дебели, колкото юмрука ми. В непознат филиал, така е.

# 2 369
Донс, да ти е жив и здрав!

Браво на децата! Браво и на техните майки!

Уишо, май се повтарям, но възпитателните ти методи са направо мои.

Проблемът с бойлера се оказа проблемо Гранде. Ще се кърти, измазаната и боядисаната ми стена. За поредния непредвиден разход, да не казвам. Защото за печки, котлони има стандарти, за бойлерите .. не. Много съм ядосана, чак си поревах.

Общи условия

Активация на акаунт