Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 788
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 255
Бърд,що така с отслабването ?Аз, въпреки че закусвам,и пия по малко бира или вино, усещам,че корема ми се смалява.Даже вчерашния плодов ден ,чак вечерта усетих глад.Засега ми е учудващо добре на 90дд.

# 256
Не знам, Ренко, и аз се чудя.
Предишният път, когато спазвах пак същата диета, отслабнах с над 8 кг. Стартовото ми тегло беше по-ниско от сегашното. Вярно, преди години беше, по-млада съм била.
Моя приятелка ми говори за проблеми с щитовидната. Тя така не сваляше след строг режим, накрая се оказа с Хашимото.

# 257
  • София
При проблеми със щитовидната, строгият режим само допрецаква нещата и нищо не се сваля. Трябва хормоните да се нормализират и после дори със щадящ режим става номера.

# 258
Привет.
Кло, на патерици - да ти е жив и здрав ТМ!
Аз днес само бели върша, май трябва да седна и нищо да не пипам. Омазах печката, като разлях тестото за последната палачинка, докато търсех гаечния ключ (за да сложа най-накрая акумулатора, че когато се канех не стигнах до него) и пантата на шкафа, в който го държа даде фира. После едвам си отворих капака на колата, докато намествах акумулатора / уж същия размер, ама явно не съвсем/ закачих едно кабелче, дето сега се вее свободно..... Ядосах се, треснах капака и се прибрах. Утре ще викна съсед приятел на помощ.
Днес имам среща с дружки за РД на едната, дано там поне всичко мине без аварии. Трябва и да готвя, ама с тая каръщина сигурно и там нещо ще нокосяча. Буркана с мед щях да разсипя..... Схвахте същината на днешния ми ден.🙄

# 259
Време е за следобедно кафе.
Днес правя НИЩО! като бито куче съм, не ми се мърда, нищо не ми се прави.
Давам си още два-три часа почивка и после пак на уроците.

# 260
Ваичка, правя ти компания в нищоправенето. От един час стоя пред компа и се каня да работя. Тъкмо си направих кафе.

# 261
Висим половин ден вкъщи да чакаме доставка, защото на ММ му се досвидиха 4 кинта повече за да доставят рано сутринта Rolling Eyes Не смея да пия кафе, че съвсем ще заподскачам, само половин чашка си държа до мен да си я гледам за вдъхновение.

# 262
  • Mediterraneo
Следобедно кафе, вика. Аз пия второто сутрешно. Добър ви ден!
Надувам балони като откачена, че помпата ми сдаде багажа. Имаме един детски рожден ден следобед, на една приятелка детенцето.

# 263
Аз пак на работа! Мъча се да не заспя права и лоча втора кофа кафе!  Мускулите на лявата ми ръка играят. На какво може да се дължи това?

# 264
Сис, пийни един магнезий. Най-вероятно е от това и ще помогне.

# 265
  • София
Пий вода и магнезий и не пий кафе.

# 266
  • Euskal Herria
Май почва да ми се връща обонянието. Единственият плюс засега е смъкнатите кила. Може да не са много, но все пак и това е нещо. Имах нужда, макар и не по такъв начин.
Хубави почивни дни, общество!

# 267
  • София
Яна, да взема и аз да изкарам един ковид. Отчайващо е с килата.
Не ям много, не пия, ходя и пак съм като бременна.

# 268
  • София
Споко и един летен стомашен вирус върши същата работа. Откакто съм бременна - карах ковид, стомашен и още 1-2 други. Вярно почнах много кила - 92 и сега съм … 92 ама с голям корем.
Повече вода лятото, вода с лимонов сок или каквато ти е вкусно. Simple Smile без вируси по-добре.

# 269
  • София
Пия много вода и чай с лимон. Хормоните ме тормозят.  Ще мине, но до тогава ще се гърча с диети и упражнения.

Общи условия

Активация на акаунт