Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 786
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро. Можех още малко да подремя,ама... 😆 Смуча кафе и се прозявам.
Янче,нямаше нужда от обяснителен режим. И аз не съм искала да те засегна,прощавай ако съм.
Мисте,ако ще ходиш там на кафе,да ме вземеш и мен. 😍
Довечера ще имаме гости. Ще сме на рибка и пресни картофки.

# 241
Благодаря на всички за пожеланията за МУ. Хайде, скоро и аз ще почерпя за същото.

Днес влак ме е газил, въпреки, че сега ставам и още съм на първото кафе.

Какви са тези искри по нощите в темата? Не знам защо Ени, а и други мислят, че темата със смешките е за подигравка. При това напълно анонимно се пренасят там мнения. Никога не съм я приемала по този начин.

# 242
  • София
Добрютрю! Честит Недовършен на Кло! Да е жив и здрав и да слуша!

Трябва да потренирам прекрасните ми телета, ама е горещооооо. Вчера изкарах един час домашна тренировка, супер бях и после като се смарангясах в жегата. Щях да умра, докато стигна до работа и после бачках като в унес. Мрхм. Искам есен.

# 243
Ся аз ли да влизам в обяснителен режим? 😆 Не мисля,че темата е за подигравка,не съм писала никъде подобно нещо. Написах,че ми е неприятно като прочета "нося те в смешките". Ако даден потребител е искал,може и сам да се "носи" по темите. Още повече и Сиросче написа,да не я носят. Та споделих просто. Нито съм искала да паля искри,нито да се карам с някой,нищо. За МЕН е неприятно. Това е. Извинете ме,ако съм нарушила дзена на някой и съм развалила смешката. Няма да се обаждам повече. 🫢🤐

# 244
  • София
Темата за сметките е хубава, но не винаги. Аз помолих Яна да се съобрази с Чирозчето. Тя винаги го прави.
Кло, да ти е жив и здрав ТН и дълги години да го тормозиш.

# 245
До тук 25 гОдин го тормозя, дай Боже още толкова, да сме живи и здрави само.

# 246
Добро утро.
Оплаквам се, че от летните дрехи само плажната кърпа ми е тамън. От началото на тая година съм си казала, че няма да си купувам дрехи, защото имам много и имам мерак да си ги нося. Еми, старите не ми стават, а повечето са от миналата година... 😔

Честити да са всички рожденици!
Хубава събота, момичета.

# 247
Цветенце, тъкмо върви реклама на някакъв, чудодеен крем. Един мъж си намаза шкембето и след 30 минути можеше да сложи кило лук в дънките. Да взема, да се прежаля, че на мен и плажната кърпа ми е тясна 🐷

# 248
Леле като бях бременна и хавлията не ми ставаше.Бях един огромен кошмар.Слагам я до банята,те подробностите ми се виждат,то баджак,то гъзище ,то корем 🤦.Представете си хавлия да не ме обгърне ,мъка.
Задържала съм огромно количество вода покрай тия РД и едини и пийни,още я изхвърлям .Коляното ме боля,но викам ще правя упражнения ,и то мина.
Аз един крем за спорт видях в ДМ,загряващ,но имах загряващ на Евелин и направо умирах като се намажа.Седях под климатика да се охлаждам,но горях направо.Та сега малко ме е страх,чудодейния и той толкоз ще е чудодеен.

# 249
Сиросче, давай го насам този чудодеен крем, да мажем пък дано има файда. След два плодови дни и съвсем оскъдно ядене съм килограм и половина под теглото, с което започнах преди 30 дни. Замислям се дали няма някаква здравословна причина да не свалям.

Ние имахме поредна безсънна нощ с тревоги. Чудя се дали да настоявам да отидем някъде на разходка с МУ или да не го закачам.

# 250
Заспах в 5. За малко да викам полиция преди това,че едни италианци пияни на прасета решиха ,че ще си пускат музика на балкона точно до нас.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 11:05 от Sissy

# 251
И аз искам да отслабна. Не обичам да пазя режими и диети, ама четох за някакво плодолечение и много се замислям. Сиросче, стана ми интересно с тоя крем Grinning ама едно време мажех едни противоцелулитни, не знам си какво.. Май нямам много вяра. За мен най-добрият вариант остава движение и добро хранене, ма, пусто - умирам за пица и паста, дюнери и торти...

# 252
То и аз нямам вяра хич. Само лъжат хората. То, така ако ставаше, ехеееее... Ще ядем и ще се мажем 😂 Не му запомних името. По Нова беше рекламата и май по телефон се поръчва.

# 253
Плодолечението иска хубаво захранване ,не е за всеки,но се отслабва.Моя позната изкара почти месец на диня,много свали,но после за две седмици качи.Нахвърли се на храна и уиски и си върна всичко.

# 254
  • Пловдив
Е, то е ясно, че щом се нахвърлиш се качва. Няма как...
Умиргам от жега, а не мога да пусна новия климатик у свеки, щото правят окачен таван.
Брах малко малини и касис.
Зетя заведе тийновете на риба, ще ги опече и там...и на мен ми е рано за жегите Head Band

Общи условия

Активация на акаунт