Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 787
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 210
Бе поизхвърлям аз, като го няма, но основният боклучарник е под леглото, а не мога да вдигна сама матрака, а той си трупа там, че и под дивана. Сега и двете хралупи заминават.
Ули... Трупа, влачи и ... Жена, няма ми гащите. Всичките 🤭

# 211
Оооххх,Сирос, 🤣🤣🤣🤣
Хвърлям,дрехи основно.След качените килограми направих нова ревизия на гардероба.Лошото е,че само съм ги събрала в торби,за сега 😁😂.Има една възрастна ромка(да съм културна 😁),от близко село, която обикаля и събира дрехи и кой каквото има за изхвърляне.Уж имала 7 ли,9 ли бяха внуци.Скоро пак я чаках да се мярне,за едни детски/бебешки дрехи и торби с обувки.Та,нея ползвам,че нашите варели за боклук са малки,малко,и ако се позабавят със събирането,става забавно 😬. Бърд,не минава ли и през вас,сурне самоделна количка,с кърпа на главата, метър на метър широка и висока 😂
А тая вечер за пореден,надявам се последен път, спорихме относно един тас за джанта,който от неизвестно време обитава багажника на колата МИ,и който няма да влезне в употреба.Начи,верно,ако в понеделник още е там,лично ще го изхвърля!

# 212
Така, Ренко. Така. После викаш не знам, не помня, нищо не съм направила. То иначе оправия няма. Разбирам, да живеем в палат, ми то... Ще се научи, няма къде да ходи. Е, и утре ще марширува до контейнера.

# 213
Абе той уж не е от прибраните,ама някой си му го бил дал,оригинален тас за Рено.Първо,че моята не е Рено, второ,че е само един!Същия му беше дал и кора от автомобилна врата 😳.Верно,че имахме проблеми с едни копчета и с двете коли,обаче нови струваха левчета.Абе,на боклука е отдавна,ама що трябва да пълним нашия варел.(Тук всяка къща си има отделен варел за боклук,който събира 3-4 средно големи чувала.То всъщност зависили от броя партиди ток,не колко души или домакинства са.Та,с едно мижаво варелче сме,и,както казах,пълни се адски бързо,и се дразня, когато трябва в него да отидат боклуци,дадени от някой,или дрехи.)

# 214
Главата ме стегна от 11 до 17 на лаптопа.Три кафета,два литра вода и един тон цигари отидоха.После излязох сама на разходка из маалата,ся ще спортувам
МУ го пофалвам веднагически с два мили подаръка,единия от днес,другия от преди седмица.Може да е 5 лв,но ме трогна

Бб крем Миша и къшън Миша ползвам,много съм.доволна.От Козметикекспрес поръчах 2 бб на цената на един ,пратиха ми над десет мостри .
Кло,честит да е и съз здраве да си го ползваш!

# 215
Ренко, не съм забелязвала такъв образ покрай нас. Брей, не знаех, че във вашия квартал всеки си има варел, интересно.

Аз преди оставях дрехи в торби до най-близкия контейнер. Но точно отсреща живее един човек, при който според мен нещата вече са ескалирали до психически проблем. Рови по кофите за боклук и мъкне всичко в дома си. Дворът му е затлачен, за жилището вътре само мога да гадая. Та веднъж го видях да взима мои дрехи минути след като ги бях оставила. Оттогава вече не оставям при този контейнер.

# 216
  • Euskal Herria
Тук имаме контейнери за общ отпадък, стъкло, пластмаса, хартия, органични отпадъци, олио и дрехи. Та.. скоро ще има посещение и при последния. Говорихме с мъжа ми, че ще прегледаме целия гардероб и каквото няма да се носи, в казана. Няма на кого да го дадем.

# 217
  • Пловдив
Ся ше ви шокирам, ама МУ хвърля! Да, с кеф! Даже не моа го зАпра Grinning  че и у майка си иска да хвърля, ама тук свекър ми е стожера Wink и не става.

Пих 1/2 бира и пак ме заболя кратуната. Смених сите чаршафи и завивки и полегнах.

13сче, де си?
Карамелче...как си?

Донси, и аз мисля, че ще ти е топло с клин. Бих казала ноаи и хич да не ти пука, ама кат съдя по себе си Head Band  Искам рокли, а с нищо не се харесвам.

Попи, ам и ние все с малки летим, ама не ми друса Simple Smile Успех за каквото ти трябва.

# 218
А, ще ни шокираш, завидяхме ти, Мисти.

Купих си и аз две рокли, аха да ги облека и все ме спира липсата на джобове...

# 219
Мисте, аз много от самолети не разбирам, вълнуват ме по-малко и от колите, но има едни с по две седалки само от двете страни. В тях усещам с корема, още преди пилотът да е помислил да маневрира. Не знам защо така ми се разбутва равновесието в тях. Та в случая с такъв беше. Много рядко съм била с такъв и все по един и същ начин реагирам.

# 220
  • Пловдив
Ааа, Попи в такъв не съм била Simple Smile Разбрах те.

Ули, ам някой път не в мн.ок...ама то угодия ня-ма! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 221
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, я снимай роклАта да дадем съвети според модела. Wink

може да се зашие дантела или волан от подходящ плат. нещо такова

или фалшива фустичка отдолу

# 222
Кло,да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!
И МУ е същия,нещичко не дава да се хвърля.Все щяло да потрябва.Ама къде да ги прибирам всички стари дрехи и джунджурии,не го е еня.

Леле,много ядох ли,от рибата ли дето имаше,ама направо ще по****.. Ужасно тежко и гадно ми е. Weary

И за кво излязох да пуша ,вместо да си лежа до бебчо..Няма угодия.

Забравих да кажа за кремовете.Търсих и аз този  на Ла рош,но е изчерпан навсякъде. Взех сс крем, пак на Ла рош,с фактор.Изравнява тена,прикрива несъвършенства и много ми харесва.

# 223
  • Euskal Herria
Мисте, аз много от самолети не разбирам, вълнуват ме по-малко и от колите, но има едни с по две седалки само от двете страни. В тях усещам с корема, още преди пилотът да е помислил да маневрира. Не знам защо така ми се разбутва равновесието в тях. Та в случая с такъв беше. Много рядко съм била с такъв и все по един и същ начин реагирам.
Сигурно са Ембрайър. За къси разстояния май ги ползват, България Ер с такива оперира до Виена.

Ако не виждам какво ям, въобще няма и да разбера. Ни сладко, ни солено, ни кисело, ни горчиво - нищо не усещам. Ей сега близнах резенче лимон, все едно вода пия. Щом белината, дето ползвам за чистене, не я усещам...

Сирос, не мога да се удържа, ще те нося в смешките. Още се смея. Hug

# 224
Янче, пропусни 🤗 Моля.

Общи условия

Активация на акаунт