Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 784
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 225
Добри, от къде изкОпа да снимаш абитуриентската ми фуста, м? От преди 30 години точно. 92 избутах средното образУвание.
Скрит текст:

И крацИте ми бяха такива, солетести тогава.

# 226
Ида на бързо преди лягане.
Кремове-взех един скоро,прави ми кир ефект и го зарязах. Пробвах и аз мострички на Биотен Хиалурон... нещо си,хареса ми и ще купя.
МУ е като Мистевия-дай му да хвърля,да подарява... и после купуваме нови. Днес ми вика как щял да купи перяща прахосмукачка. Беше купил преди 2 години и я подари. Ся пак. Ааааа.. няма да стане тая. 😁 Аз обичам да прибирам някои неща,но не съм и Плюшкин де. Днес два часа чистих "детския" кът. Една голяма торба с хартии изхвърлих! Рисунки,писъмца,листченца,картонченца... 🤯😂
Кло,здрав да е ТМ и да те слуша! 🥳😊
Янче,аз не съм от забавните,та мен трудно да ме "носиш",но защо е нужно да се прави това? Без аз да съм цитирана,пак ме дразни. То е написано за нас,"затвореното общество",а който друг следи темата,ще го прочете. Така да се разнасяме по темите не ми е приятно,но си е лично мое мнение де,нито мога да спра някой,нито трябва да се съобразявате. Не го пиша и с цел заяждане,не ми се сърдете. 🤗 Просто ако някой ден се объркам да напиша нещо смешно,от сега моля да не ме "носите" никъде. 😁
Другото забравих какво беше. Лека нощ! 🥰

# 227

Уиш, да прошепна, че Havasi ще има концерт в София през ноември.
Ооо, мерси за страхотната новина! Цоп в темата със закъснение и от мен. Докато ме нямаше 2-3 дена, спортувах старателно, не ме мислете.

# 228
  • Euskal Herria
Ени, досега никога не съм пренасяла в смешките нещо, което злепоставя автора. Не съм си позволявала подигравателен или обиден коментар. Старая се да цитирам смешката, без да споменавам имена - нито на автора, нито съфорумци, ако са упоменати. Всичко, което няма досег със смешното, не го цитирам. Но и не изваждам от контекста и не му придавам различен смисъл. В доста от случаите, ако съфорумците коментират това, което съм цитирала там, е добронамерено или се припознават в писаното и споделят свои преживявания. Нещо, което ни е накарало да се усмихнем и да прочетем с удоволствие, не смятам, че е лошо. Обикновено предупреждавам авторите, когато реша да пиша. Много пъти писаното в темата за смешките е от хора, които не участват в дискусията в дадена тема, просто са прочели и пренесли.
Относно затвореното общество - колко да е затворено, при положение, че се пише в публичен форум, в който достъп има буквално всеки - и регистриран, и нерегистриран, от всяка точка на света.  Писаното остава, виждала съм скрийншотове на постове от форума и във фейсбук, и в различни статии.
Толкова по въпроса от мен, не смятам повече да пиша.
Ако все пак съм засегнала някой и се е почувствал обиден, моля да ме извини!

# 229
Минава два ,а съня не идва! Ядоса ме МН,но с него ще се разправям утре.

# 230
  • София
Ти си по-добре. При мен дойде и си тръгна.
Яна, Чироз те помоли да не я "носиш". Поне редактирай.

# 231
Дали не се направих на кукувица в 4.00 в събота? Тъкмо снощи легнах рано и то... Така ме е яд. Почвам с кафетата.
Янче, всичко е наред. Помолих просто.

# 232
Момичета, чета че са вдигнали всички мерки за Ковид за пристигащи в БГ. Няма изисквания за ваксини, тестове за да се влезе в страната. Вярно ли е това?
Имам две ваксини, после като трябваше да слагам бустера се разболях и го отложих. Май ще си идвам през Август и проверявах досега страните през които ще летя, никъде не видях Ковид рестрикции.
Аз пак ще сложа бустера, но мислех, че все още има рестрикции...

# 233
Бабри, България няма никакви рестрикции за пристигащи. Следиш си какви рестрикции има държавата, през която се прехвърляш. Например, аз минавам през Германия, и макар, че няма да излизам от летището, техните рестрикции бяха ваксина (не по-късно от 6 месеца) или негативен тест. На 1 Юни го отмениха това и в момента нямат никакви рестрикции - тоест, летим си спокойно без да правим каквото и да било.
Сега остава и маските в международните полите да се отменят - дано, дано(при вътрешните тук отпаднаха).

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 06:54 от Aerin

# 234
В Европа мисля, че падна всичко, но наистина провери конкретно за страната, през която ще летиш, как е.

# 235
Оо, това е супер. Мерси, Аерин!
През Австрия и Германия ще минавам, и за двете пише, че няма рестрикции. За маските знам. В България отсега си знам, че ще се разправяме за изтеклите ни български паспорти, но това е малък кахър.

# 236
Оо, това е супер. Мерси, Аерин!
През Австрия и Германия ще минавам, и за двете пише, че няма рестрикции.

Начи, имай предвид, че тия правила се преразглеждат на всеки няколко месеца, така че непрекъснато си проверявай. Например, Германия ги преразгледаха на 1 юни, следващата дата беше някой Август - не помня, ще проверя пак. За Австрия не знам, но повечето европейски държави отмениха рестрикциите, Германия беше от малкото да чакат до последно.

Погледнах, тия регулации специално за Германия ще се преразглеждат отново на 31 Август.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 07:37 от Aerin

# 237
Благодаря ти отново, Аерин! Не знаех, че ги преразглеждат. Не смятах да си идвам това лято и не съм се интересувала изобщо от правила и рестрикции.

# 238
  • Пловдив
Добро утро!
Глава ме цепи още...пия ся кафе, да видим...
Ей така искам Simple Smile

# 239
  • France
Бързам да честитя на Кло Недовършения. Да е жив и здрав, и послушен Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера беше от "онези дни". А толкова добре започна...

Общи условия

Активация на акаунт