Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 672
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 230
Мисти, освен да се запиша за срещата, та да дойда и да заплюя набора за зет.
Между другото Нахалницата мисли с компанията ѝ да идват в Пловдив за един уикенд за някакъв аквапарк, та твоят младеж може гид да им стане (ако му издържат нервичките).

# 1 231
  • Варна
Благодаря, благодаря, благодаря.
Всичко е наред. ❤️

# 1 232
Браво, браво, браво на Грахчето!

# 1 233
  • Пловдив
Мисти, освен да се запиша за срещата, та да дойда и да заплюя набора за зет.
Между другото Нахалницата мисли с компанията ѝ да идват в Пловдив за един уикенд за някакъв аквапарк, та твоят младеж може гид да им стане (ако му издържат нервичките).
идвай, аз гости не връщам Simple Smile близо до тоя парк, ако е същия де, има ресторант с живо пиво. Излислено е Wink а и е на крачки от нас.
А на младежа не разчитай...срам голям е, надали ще се навие...а, ако е с цялата му компания по-може и да иска Grin
Мен уикендите все ме няма /по села и паланки/, ама ще го измислим...

# 1 234
Честит да е младежа,Мисте!Здрав,щастлив и послушен! Champagne
Естелка, Hug !
Еринче, ти как си тези дни?
Шефа си го представих как имитира готвенето на палачинки Heart Eyes Да го изядеш!

Я кажете сега,температура от зъби има ли или няма?
В 12.30 през нощта се събуди малкото топло,топло.До 4 .30 не спахме.Въртя се,плака...Уфф.

# 1 235
  • София
Няма Т от зъби.

# 1 236
  • София
Аз тормозя ваичка Simple Smile помага ми много Hug .

Карамелчик, желязо и подобни изследвала ли си. Като ученичка имах ужасно главоболие, пиех аналгин на корем, даже диагноза синузит ми дадоха… Ама режимът ми беше вегетариански от ранното детство. Дойдох в София, проядох месо и … вече няма главоболие…

# 1 237
  • Somewhere in the World
Браво, Естелка Simple Smile

Офф, защо съм толкова емоционална? Трябва да се науча да я притъпя/приглуша ,че ей сега за 2 мин се скарахме с моето дете - била съм му вкарвала напрежение като за всичко подхождам емоционално...а толкова го обичам. Вярно че и при него е напрегнат период, абе...

# 1 238
  • Варна
Сега трябва да се образовам на тема стволови клетки и от 20.07 да спирам работа, да лежа на ляво, защото е почнала да се завърта, за да й помогна и да мога да родя нормално.

# 1 239
Я кажете сега,температура от зъби има ли или няма?

Моят юнак вдигаше ужасна Т от зъби, писала съм. Не стандартната 37 и нещо, заковаваше на по 39. Вечно ходех с температуропонижаващо в чантата. Също и се обриваше в областта на слабините.
Добре че имахме много адекватен педиатър, страхотен диагностик, с голям стаж и опит; ако не беше той, сигурно щях да съм тотално изкукала и с ПА още преди детето да навърши две.

# 1 240
Да ни е честито, Булсатком сецна нета на цял Пловдив. Да видим този път колко ще продължи.

# 1 241
  • Euskal Herria
Мистик, да ви е здрав рожденикът!
Моето зверско главоболие мина, след като извадих един мъдрец. Не ме болеше, нямах оплаквания от зъби. Правих скенер на синусите и на мозъка - мислеха, че може синузитът да провокира тая болка. Е, в един момент въпросният зъб се "обади", извадиха го и се приключи с главоболието.
Като ви чета, почвам да се чудя дали да се притеснявам за ваканцията. Днес никакви бг новини не съм чела и не са ми попадали в нета.
А, и за срещата о`майна - да ме изчакате, ей! Още малко и си ида. Wink

# 1 242
Честит рожденик,Мисти,жив и здрав!
Добре че се махнахме от Булсатком,беше ми писнало от спирания!
Естелка, браво на Бориса!
Фаля сЪ-видяхме се по комшийски!Чакам и други срещи с майни ,но да бъдат в центъра,а не по кварталите!
До скоро, Куклани!

# 1 243
  • Euskal Herria
И аз се отказах от Булсатком. Скоро даже ми звъняха - ами, имате устройства, да си ги върнете. Питах я, като съм ги платила, що трябва да се върнат. Ааа, не било така, при тях не било отразено. Ама аз имам договори, пазя ги. Нищо, че са минали доста години. Сега ползвам бокса и приложението на Виваком, доволна съм.

# 1 244
Честит ти празник, Мисти!!!

𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, кое приложение на Виваком? Това, което вече е ЕОн ли? Може ли малко по- подробно?
Например, ако имам договор с Виваком за Тв в България, можа ли безпроблемно през приложението на нела да гледам каналите и в чужбина?

Общи условия

Активация на акаунт