Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 938
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 920
Добро утро!
Ние с Малчо сме в болница.Вчера ние приеха с неспиращата диария и отново температура. Чакам с нетърпение час по-скоро да станат изследванията днес,за да започнат да го лекуват.
Стискайте палци и ... кажете как да оцелея..

# 1 921
  • София
Добро утро! Който е с шкембе, не отива никъде. Не знаете ли? Ама-ха.

Около мене само болни за два дена, какво стана мамка му? Двама в болница, още един с неясно състояние плюс нервен срив, още един с извадени четири! зъба и яко възпаление, още един с хронични ужасни проблеми с уринарния тракт, сега е в нещо като застой поне той. Аз с болка в кръста ниско, над д-то, и усещания в краката от няколко дена, тази нощ не съм спала. Майка ми ми постави диагноза ишиас, ако не се оправя до няколко дена ще вървя на лекар и аз. Head Band

# 1 922
  • USA
Добро утро!
Ех, моренце, май ще се радвам само на вашите резервации Blue Heart
Здраве да е!
Лейла, дано бързичко да се оправи малчо и да излизате от болницата Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 03:34 от SkyBlue

# 1 923
  • София
Лейла, Интернет за теб, а за бебе течности. Ще мине, но ще ти останат спомени от бг болница.

# 1 924
  • София
О, пропуснала съм поста на Лейла! Кураж, мила, ще стабилизират бебчо много бързо и ще ти олекне. Добре, че сте отишли в болница да го оводнят, че малките много бързо се дехидратират.

Ама какво става верно, бе? Много болни, много.

# 1 925
Лейла плъзнаха за съжаление тъпите ротавируси,дано се разминете леко.Сок от варен морков ако има кой да ти носи,чудеса прави при моя.И никаква вода от чешмата,особено открита ако имате.Бързо оздравяване,преди 3 седмици го играхме тоя ад,за щастие ни се размина болницата.
Лаватера дреме ти,те сигурно са били от мързелите лежащи последните месеци,разхождай се колкото ти стигат силите.И с двете бременностти не се спирах и разхождах всеки ден.С втората никой не вярваше че съм бременна и до термин,всички викаха много ти е малък корема,не може да е втора бременност и ей такива "умни" коментари.А малкото се роди 3300,съвсем нормално.Така че гледай си кефа и се прави че не ги разбираш,безмозъчни патки има винаги и навсякъде.

# 1 926
  • Пловдив
Добро утро!

Лайла, ще мине и това, а ти се дръж! Децата усещат всяко притеснение и стрес, което родителите /майката/ чувства и показва...трудно е, знам...лежали сме 20дни кат беше моя на 2,5г с тежка пневмония. Стегни се и всичко ще е наред! Kissing Heart

Фило, май в твоята глава върлуват най-похотливите мисли от всички в обществото тук Grin  На моменти се чудя как може да има хора като мен, ако приемем, че твоето е нормално Simple Smile Незнам дали ме разбра Wink нямям против, де,,,чак ти се радвам.

Скайче, ремонт ли ще правите? Ако може да те питам...ТУ българин или чужденец е? Всички, които са изван родината питам Blush Сори, някак интересно ми е...не ми отговаряй, ако искаш.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 09:02 от mystic woman

# 1 927
  • София
Лейла, всичко ще е наред❤️

Кло, и нашето море е тогава, времето съм поръчал да е екстра 6.

Фил,подкрепям те. 🐍😜

# 1 928
  • София
Мисте, пусни анкета 🤣. Всичките са недовършени, независимо от родното им място.

# 1 929
Лейла,кураж!Ще го хидратират ,добре че сте отишли.Пиши тук как сте .
Изпратих малкото у свеки,че имам два часа онлайн имам и да уча.

# 1 930
  • София
Добро утро!

Тук се изсипа егати пороя. По ТВ казаха, че е обявен жълт код. Ми на нашия балкон си беше  червен код. Влезе вода през остъкляването. Избърсах, ама по стената има следи, които според мен ще си останат.

Лайла,според мен е по-добре, че сте в болница. Тегаво е, особено с малко дете, че не разбира и си търси забавленията, но поне има лекари до вас и ще реагират при нужда, а и със системата хидратацията е по-бърза. Три пъти съм лежала по болници с Пантата. И трите пъти в първите ден-два след изписването съм била на тръни, защото вече ги нямаше лекарите и сестрите до мен да реагират при всяка промяна.
В коя болница сте? Имаш ли нужда от нещо?

# 1 931
Лейла, бързо да минава!
Компот със захар също ако има кой да ти донесе, само не "гола" вода.

Станала съм в 5. Две кафета пих, дълга йога правих, сега закусих и понякое време май ще ми се наложи да готвя все пак, защото синковецът се връща от лагер и каза, че са умряли от глад там. А са в гора, вдън гори Тилилейски, където нямало откъде да се купят разни неща и разчитат изцяло на изхранването, което предлага базата.

Ако може да те питам...ТУ българин или чужденец е? Всички, които са изван родината питам Blush Сори, някак интересно ми е...

Чистокръвен българин е МД, за разлика от мен, аз съм с руско- македонски жилки, и двете наследени по майчина линия. Blush
В чужбина сме във връзка с неговата работа (т. нар. експат е), именно заради това и не сме на едно постоянно място, местим се през 3- 4 години, според поредната релокация. Та хем съм чужбинска бегемама, хем не съвсем. Sunglasses

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 10:41 от TuЛи

# 1 932
  • Пловдив
Тили, мерси, че сподели Simple Smile
Незнам аз...може пък и да е интересен тоя н-н на живот...местообитаване според работата Thinking С моята няма как да стане, мм има зачатъци, ама предложения йок Grin а и с езиците е зле. Няма грам слухова памет. Синкото по това мяса на него....е, в пъти е по-добре, ама все пак...

# 1 933
  • София
Нови проблеми. Моля ви, пратете малко положителен вайб, че ми идва да си заудрям главата я стената.

# 1 934
  • Пловдив
Пращам...Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт