Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 957
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
За посевките си трябва време, Лейла. Не са качествени тестове с накапване на реактиви тип има/няма. Успокой се.
Важното е да сваля температурата и да в оводнен бебчо. Гушки виртуални.

# 2 056
Лейла, сулфатиацол можеш да пудриш. На подсечено,  особено ако е мокро мястото, това прахче е много добро. Здраве крем, пък и всякакъв крем не се задържа ако е мокра рана.
С щерката навремето съм лежала за салмонела. Надупчиха и бебешките бутчета със спринцовки. Тогава още нямаше абокати...или пък и слагаха пеницилин,  не помня. Беше на 7/8 месеца и се разболя от детска кухня. Беше лято, то по това време се получават тези работи..
Морнинг. Ще пия кафето и по задачкен.
Хубав петък,другарки.
А, щях забравя. Като говорим за подоравки в Лидл продаваме подправки за джин с тоник 🧐🙃 Като ги видях се сетих за спортистките от нашето общество, ползващи този уред за тренировка. Ще добавя фотка след малко, да ви покажа нагледно 🙂
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 12:07 от Thirteen#

# 2 057
Търте, не само снимка, ми и кажи къде, да го търсим.

# 2 058
От доверен лекар,и изпробвано многократно -баня със смрадлика (като се приберете),и най-обикновен цинков крем от аптеката.Цинк има и в крем здраве,в обикновенния най -много.
Кълбо от нерви съм,ще ям и пия днес.Викам наред,големия вече се крие от мен.Има за какво,да не мислите,че е профилактично.И още една чаша даде фира.Не бях аз този път.Трябва в някой стъкларски завод да почна да работя 🙄

# 2 059
Търте, не само снимка, ми и кажи къде, да го търсим.
Веднага клюкаря 😛 на презентърите, на които обикновено се нареждат тематичните промоции всяка седмица.

# 2 060
  • sf
Нервно ми е. Събудих се с два херпеса на горната устна, красота, а утре съм на фирмен банкет, пффф. Нещо не ми се работи вече тая работа, а не знам и какво ми се прави. Всъщност знам, ако спечеля от тотото 😁

# 2 061
Ренко купувай им пласмасови като чупят.Баткото до преди година беше с бамбукови и пласмасови.Хвърля,бута,слага на ръба няма братче.Като купих керамични с пес патрул да видиш как внимава къде ги оставя.
Лейля бепантен ако имаш също,и с двамата съм много доволна от него.Ако още не е станала мокреща рана ще подейства.Ако не както каза и Ренко само смрадлика и да диша дупето колкото може.
Косата ми настръхна като чух за салмонела,13 не знаех че и от детската кухня е толкова ниска хигиената,хич и няма да пробвам малкото тогава.

# 2 062
Ренко, добре че спомена смрадлика.
От вчера по някое време средният пръст на дясната ми ръка е подут, зачервен и топъл. Няма рана, не съм го удряла, не е ухапано от някое насекомо, та не знам какво се случи. Единственото предположение е да съм рязала някакви кожички и оттам да е тръгнало, обаче нямам никакъв спомен, главата ми е боза. Слагах лед, мазотих с риванол, днес даже успях да го разлея по кухненския плот. Сега запарих смрадлика, дано има ефект. Много ми е зор да пиша така, а имам работа за половината китайски народ. Няма да споменавам, че вчера щях да се пребия в банята. Задържах се някак и не паднах, но си затиснах лявата ръка на стената.

Лайла, гуш.

# 2 063
Пфу,назначиха още изследвания и сложиха антибиотик. Малко се обърквам честно казано,може би,защото различни специалисти го преглеждат..Вчера ме обнадеждиха,че може и да сезонен вирус,днес не спират да ми говорят за салмонелата..Остава ми да се надявам,че гастеоентеролога,който назначи лечението знае какво прави.
Изписаха и правен крем за подсичането.
В София сме,в детското отделение на Софиямед.Сега само да не чуя лоши мнения ,че съвсем ще изперкам. Grin

Благодаря ви подкрепата! Heart
Надявам се съвсем скоро да спра с оплакванията по темата.

# 2 064
Лещичка, мойта работа преди 23 години..па може в днешно време да има по- голям контрол. А каквото и да си говорим, детска кухня си е в помощ.

# 2 065
Лайла, стискам палци, от оня ден още. Бързо да му минава на малчо.

Аз този път съм изключително горда с успеха си в Лидъл. От три дни не съм много ок и треперя, с голямо вътрешно напрежение, и все пак успях да напазарувам, пак! При пълен магазин с народ, 4 отворени каси, с по 7-8-10 човека на тях. Само си смачках всички сладоледчета, та се наложи сега да изям няколко, да не ги прибирам така сплескани във фризера ...

# 2 066
Лейла,щом е не в мизерната пловдивска инфекциозна,значи сте на добро място.Поне различни специалности го преглеждат,значи наистина не сте на лошо такова.
Преди малко по-малко от 13 години се разочаровах от тукашната детска млечна кухня.Но пък и има много доволни от нея За мен обаче не е нормално,на единия ден да има грах,на другия зелен фасул,смесен с останалия вчерашен грах 🙄.Затова сега-частната.Хем и до вкъщи ми я карат рано сутринта.
Лещичка,няма начин.Притежавам много голяма колекция от чаши,всякакви,за всякакъв повод,от най-различни места.Малко куку съм на тази тема 🥴.И всеки си има предпочитани,според зависи какво ще пие.Та Шефа като ни гледа,и той иска в шаренки чаши,кара ме да го взема,че да ми покаже в момента коя иска.Има още доста мегдан за чупене,но въпреки това,за всяка заминала в боклука,не боли сърцето.Но пък така имам и повод,да купувам още 🤫

# 2 067
До нас е кухня майка,аз бях много доволна.Позната от Аспарухово беше потресена,нашата супа гъста,хубава,нейната чорба.А от нас карат в Аспарухово храна.Пусна сигнал до общината и след проверка и нейната и нашта манджа бяха еднакви.

# 2 068
Лейла, на добро място си, правя аналогия с нашата Пълмед. Стискам палци да свършва по-бързо.

Ренко, вашата частна кухня е известна. И при нас много майки поръчват от нея.
Лежала съм в пловдивската инфекциозна с голямата, такъв кошмар не пожелавам никому. Вирусна мононукреоза се оказа след безброй изследвания, но при условие, че се зарази две седмици след преболедуване на скарлатина и със същите симптоми, нямах избор. Не мисля, че в момента има друга такава клоака в цялата ни държава. Лекарите са добри, но децата си помнят да ви кажа. На 20 е почти, боледува четири или пет годишна, на като се заговори за инфекцииозна, още казва, че си спомня какво е било.

# 2 069
  • France
Бърди, най-вероятно това е. И на мен ми се е случвало.
Лейла, ще се оправи Малечко. Смятам, че добре са направили да му дадат един широкоспектърен АБ, докато чакат повече информация. Колко дни е болен?
Да добавя, Ваи, много ти се радвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт