ЮЛЧЕТО слуша с двете уши - Дядо Коледа дано го оцени!

• 9 920
  • 238
  •   1
Отговори
# 150
,АВА!
Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. 

Мами, днес си изкарахме прекрасно! Хайде да си организираме още едно парти и само за мамите, че да си поговорим на спокойствие!  Laughing Като естествено ще вземем водка с останалите парички!  Joy Joy Joy
Още не съм качила снимките, но ще гледам до утре да ги видите! Hug

И да не забравя- болничетата бързо да се оправят!  Hug Hug Hug
Аналгина не е за препоръчване, защото уврежда бъбреците!

# 151
Амейче честит рожден ден. Бъди здрава и мнооооого щастлива.
Днес партито наистина беше страхотно, но си беше само за дечицата. Мамите не можахме да се видиме много, но  .............. нали си беше и за тях празника. Емчо наистина си изкара много весело и беше много изтощен след празника. На връщане заспа в колата за 20-тина мин. и като пристигнахме и се опитах да го пренеса, той се събуди, след това го нахраних, и започнахме с опитите да го успя, но уви безуспешно - от 13,30 до 16,30ч. се успивахме, и той почти заспива, и в един момент скача и се изправя в креватчето и няма заспиване. На края вече бях на ръба на нервна криза. Спа 1 час, и сега лудее. Незнам кога ще ляга, засега няма изгледи да му се приспи.
Аз най-вероятно утре ще кача нашите снимки.
Хайде лека вечер.

# 152
  • временно във Пицеландия
здравейте  Grinning минавам само да ви поздравя и да се порадвам на резултатите от партито ви
освен това: честит рожден ден,ава!!!! мноог обич,щастие и усмивки   bouquet    Hug
 ние сме добре,само дето нямам много свободно време и съм малко депресирана тези дни,уж идва Коледа пък никакво настроение.утре сме на чичо доктор,за да видим новото бебчо  Grinning
 Лъвичке,оздравявайте по бързо много специални целувки по случая  Heart Eyes

# 153
Честит Рожден Ден, Ава!

Много хубаво парти сте си направили, имам въпрос към Съни!
От къде плат за джудженския костюм и по-точно какъв е? Аз погледнах в няколко магазина за платове и освен червен кашмир друго не видях? А бялото от какво е такова пухено? А кръглите пухчета отпред как се правят? Тиранти също много ме вълнуват много от къде си намери, че на Дидо всички панталони и долнища му падат? Отдавна исам да поръчам за Дидо такъв костюм, но не намирам подходящ плат.

Гале не подейства ли вече този антибиотик, че втора нощ с такава температура?! А каква му е диагнозата изобщо?

# 154
  • София
Е, мира не ми дават тези мъже вечеря искат! Абе, изчакайте да кача снимките първо форума, после вечерята
Та ето и нашия заснет материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83729
насладете се и усетете настроението...На мен лично ми хареса, мисля че децата се забавляваха, очичките им светеха (за това са навсякъде с "червени" очички, да не мислите че е от апарата)поплакаха си, поиграха си, похапнаха и подаръчета получиха какво повече може да се желае? Костюмите на джуджанковците бяха на ниво, но догодина нови ще трябват май?!..
Мамите не успяхме много да се понаговорим, но и това ще стане "ама друг път"(любим цитат от бълг.филм)
Хайде,че  ще ме изядат гладниците...

# 155
  • welcome to the Jungle
Гале не подейства ли вече този антибиотик, че втора нощ с такава температура?! А каква му е диагнозата изобщо?

Tired Tired не, мамка му... Оги и в момента е с 38.8*и направо ще изперкам вече. Утре сутрин сме в 5та градска болница - при д-р Бегов, шефа на УНГ-отделението (комшия ни е). Как ще изкарам нощта с поредните страхове за Т 39 и нагоре - просто незнам Sick. До момента, диагнозата му е "ларингит", поставена от дежурната д-рка в "Лора", но според мненията на други трима доктори - или е грипният вирус, който върлува в момента и протича с висока Т или е пневмония  Sick. Утре ще се разбере... (само дано не ви натоварвам с толкованого писания и то за болести  Embarassed Embarassed Embarassed)

# 156
Ето ги и нашите снимки. Малко са (но само толковапамет иммам в апарата  Wink).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83760&view=1

Гале - въобще не натоварваш никой. Това са нашите проблеми и всички знаем колко е гадно детенцето да ти е болно, и как се чувстваш като виждаш че не можеш да му помогнеш. Дано свали Т най-накрая и много бързо да се оправи малкия Оги. Още утре да се събуди здрав и бодър. Много  Hug и бързо оздравяване.

# 157
# 158
  • Варна.
Гале, бързо оздравяване и от нас! дано тази нощ да няма движение в термометъра!

Ава, Честит Рожден Ден! Много щастие и здраве!

Снимките са много хубави, децата са сладури, дано по празниците всички да са усмихнати и здравички!

# 159
Снимките са страхотни. Hug Дечицата много са пораснали Heart Eyes

Гале, тази нощ ще ви стискам палци миличка. Сигурна съм, че ще е по-лека от предната. Много, много прегръдки ти пращам, а ти на Огънчето. Да пишеш утре след прегледа, че ви мисля постоянно. И никого не натоварваш Naughty, това са си наши дечица и наши общи проблеми. Нали затова сме, за да се подкрепяме и обменяме опит. Hug

Амейче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН. СКОРО И ТИ ДА СЕ ПОХВАЛИШ С КОРЕМЧЕ, ТИ ПОЖЕЛАВАМ Hug

# 160
Браво за партито, дечицата наистина са супер и джуджетата са върховни Hug Heart Eyes Явно са си изкарали много весело и цветно  Peace

Галееее, горкото ти, сигурно ти е много притеснено Tired, дано всичко мине вече Praynig Praynig Praynig

# 161
Гале, мерси за изчерпателното инфо  Hug, всъщност аз съм виновна  Embarassed като пиша през пръсти и набързо - и моята идея беше само при висока температура и то еднократно повторение през въпросните 2 часа  Crazy Всъшност добре е че го поразчоплихме въпроса, пък важното е да си останат само на теория тия ни знания  Praynig Сега ми се иска да го нацелувам младежа Огън Богън и той на секундата да смъкне тая гадна температура  Hug
Дано не е пневмония  Praynig ама защо не направите за сигурност и една снимка, ако има съмнения  Confused. За инфо - Дидка от августките изкараха пневмония с малката, ако искаш пиши й, бяха ходили при един много добър доктор, който хвана нещата съвсем овреме - мисля беше в МВР болница. Стискам ви палци  Hug  Heart Eyes и разбира се че ще ни пишеш и за хубаво и за по-нехубаво - нали и аз искам утре ако ми се наложи да има с кой да споделя, някой който ще ме разбере в тревогите ми на 100 %    love001

Нинето, и мойте мъже едни такива неразбрани, че ме и ревнуват от форума вече Crazy е поне половината от тях  Mr. Green

Снимките са ни чудесни, а за фотомоделите.......... Hug

Ая, ще ти драсна на лични в най-големите подробности  Mr. Green, а иначе костюма е миналогодишния, на майка му на Явото не и остана време за собственото си дете да ушие нещо ново  Embarassed

# 162
  • София
Амейче, ЧРД!!! Желая скорошно увеличаване на семейството ти и само усмивки!!!

Много пораснали тези дечица!!! Направо едвам ги разпознавам!
Радвам се, че сте изкарали хубав празник с малките джуджковци!!!

Е, ама каква е тази упорита Т на Оги? И аз си мислех, че трябва да падне температурата от АБ много скоро... Хайде, утре чакаме добри новини!

Ида да чукна  на дърво сутринта не беше топла, през деня също. Чаках с ужас вечерта, че обикновено тогава вдига - а тя и сега не е топла. (Термометъра просто не ми дава да й сложа Twisted Evil )  Какво беше това чудо снощи....
А и цял ден не е спала - показателно, че няма Т за нея.

Ние днес отложиме всякакви срещи, за да не разболяваме никой и направихме разходка в Борисовата.
Пак не остана време за Коледното пазаруване.... пак ще е в последния момент. 

# 163
Ох, и ние сме болнички още, но поне нямаме температура  Praynig Кашлицата му се кърти вече, а и сополките уж са по-добре, но за всеки случей днес ще идем до педката да му чуе гърдичките! И после също ще се разходим самостоятелно, че да не сеем болест и зараза  Tired

# 164
Партито наистина беше страхотно! децата добре се забавляваха! другия път наистина трябва да си направим мамешко парти, че с толкоз лапета няма как да се видим  Grinning
благодаря на всички, които правиха снимки, че ние пак бяхме без техническо оборудване  Sad Звънях на Галето да я питам как е Оги, но си е изключила ГСМ-то...

Общи условия

Активация на акаунт