Моля се час по-скоро всички болни дечица да оздравеят.Пращам цялата си положителна енергия на всички

Идва Коледа - един от най-светлите празници и нека всички я посрещнем здрави.
незнам. Да не викам дявола но при нас няма нищо
.
и
на всички болни и бързо оздравяване.

Всички болнички да се оправят 
и то през нощта с пълна програма и то в кревата си
Хубавото обаче е че през деня бяхме малко по-добре и Явото започна да пие течности без да ги връща веднагически. За оводняването висим на цици по зяла нощ
, пием Хидратин алфа, чай шипка с лимон и захар ( по въпроса на Хипо - аз си позволих еднократно да сложа в чая и на върха на лъжичката сода, за да пресека повръщането иначе знам, че не е съвсем подходяща ама....), глюкоза също , но нея по-малко, повръщането го поовладяхме като че ли
със свещичка Вомакур, сега бориме разтройството с ентерол, но за сега ..........се омазваме изцяло на всяко
Баткото, явно като по-голям се справя по-добре и днес позадържахме положението - утре ще видим - ДАНО 

ГАДНИТЕ ВИРУСИ
с една нова и оздравителна темичка!!
, така, че чакам с нетърпение НОВАТА ТЕМА..
, защото захлаждането гарантирано ще умори вирусите. Това топло и неадекватно за сезона време + гъстите мъгли от началото на месеца са идеален инкубатор за бацили всякакви!

.
А мен ме е хванала много злобна хрема
, отделно днес бях в едно помещение с бая болни хора
и сега се чудя с какво да се натъпча, за да се предпазя от нещо сериозно
. 
искате поваче инфо. за мен : термина ми беше на 26:07:2005г.но на 14.07.2005г. вечерта ми истекаха водите и ме закараха в болницата.С Ники раждах с операциа(секцио) , а Гоги по нормален път.Роди се 50см.2900кг.В момента тежи 10кг.и е висок 78см. искам да кажа на всички болни дечица бързо да оздравявате и много целувки от мен и Гоги