ЮЛЧЕТО слуша с двете уши - Дядо Коледа дано го оцени!

• 9 903
  • 238
  •   1
Отговори
# 210
zdraveite mili maiki.izviniavam se 4e do sega ne pisax,no naistina niamax vreme.4yx mnogo polojitelni otzivi za kolednoto parti,radvam se 4e ste si izkarali dobre.ako ima i drygo shte se nadiavam i nie da sme pokaneni.da se predstavia s niakolko dymi:az sum na 25g.imam dve sin4eta.goliamia se kazva Nikolai poden e na 1:07:2003g.xodi na detska gradina,mnogo sum dovolna zashtoto naistina ima razlika v nego.malkia se kazva Georgi i e poden na 15:07:2005g.ot niakolko dena xodi sam i ve4e moga da kaja 4e imam svobodno vreme . neznaia kakvo drygo da vi napisha da se nadiavam 4e shte me priemete pak taka dobre kakto i purvia put. Hug

# 211
  • welcome to the Jungle
Дезри, моля се за твоят дядо да оздравее и още дълго време да сте щастливи заедно!  Praynig

Мами, разбрах за още болни бебоци - Джиджи и Стефанаки били в болница с чревна инфекция, Марти на Хипо е и кашлючко... и като добавим, че и Огата още си кашля, Жорката не се оправил, Съни и Явото, Ида на Ара . Списъкът ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА  Naughty!
Дано час по-скоро дечицата се оправят !!!

# 212
Дано бързо се оправят мъниците, че няма нищо по-лошо от това детенце да е болно. Cry

# 213
  • Варна.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 214
Дано бързо се оправят мъниците, че няма нищо по-лошо от това детенце да е болно. Cry

Да, дано Praynig

Ние утре вече ще идем на дофтор, щото братчеда направи бронхит, сестрами, мъжът й, баба ми днес са й направили снимка и тя имала, а тя е основното помагащо тяло Hug и постоянно има контакт с децата, а Гогистия вече седмица не спира да кашля и кашлицата е дълбока с храчки Tired Та, утре, разгеле, ще идем да ни преслушат и ако трябва да му снимат гърдичките (ние сме у Неандерталия и такива апарати като ехографи не признаваме Naughty) Та, так, но ако иска да ни лепна АБ ще си направя устата за посявка Crossing Arms

dezrycho, много е тъжно това  Cry Дано се оправи човечеца, щом е толкова добър и обичан  Praynig

Цвети, естествено, че си добре дошла  bouquet

# 215
Изпращам цялата си положителна енергия на всички болни дечица и мами! Не се давайте и  кураж!

# 216
Мерси много за милита думи и подкрепа  Hug За съжаление обаче днес продължихме да повръщаме всичко, което хапнем, появи се и разтройство  ooooh! поне аз се пооправих и се занимавах по-пълнозенно с малчо, но бая си изкарах акъла, вечерта не издържах и бутнах в дупето вомакур - давам и рехидрин ама не с много голям успех, старая се непрекъснато да пийва по грам два нещо и разбира се увеличихме кърменията (само дето не знам какво количаство му пускам  Confused) то това ни е и единствената храна - друго не иска да сложи в устата си и ако го залиша да хапне после  Sick повръща. Пера по 3-4 перални  ooooh! добре че съхнат сравнително бързо. Утре ще ходим на преглед в Детско здраве - ще пиша после.

Марти и Стефчо  Thinking в неделя бяхме заедно на партито  Thinking

Сега ви пожелавам лека нощ и дано утре всички да сме по-здрави !!!

# 217
Момичета, както сте разбрали Стефчо и Джиджи са в инфекциозна болница...Sunnily, вземете мерки, явно нещата не са прости...
Мартин днес вдигна температура...Сега целия гори с 39...Влязох да си припомня рецептите за сваляне на температура на Галето, че...май работата няма да мине току тъй. Мартин не дава да му слагаме никакви мокри кърпи и пищи...

# 218
Мдаа, явно нещо сте се накачили, а на Стефчо какво му е точно, някой знае ли?

Гогата втора вечер кашля здраво, кашля предимно през ноща сега newsm78, а през деня нещата са тройно по-леки, но да не викам пак дявола Rolling Eyes Следобед сме на лекар и довечера ще се отчета. Лошото е че и моето гърло започна да ме дразни, ще преглеждат и мен май Tired Нашият вирус е нещо друго - някъв теан се пада, нищо ти няма или само леко неразположение - лека хрема, леко дразнене на гърлото, но нищо сериозно, а отвътре прави яко поразии и изведнъж ти идва като гръм от ясно небе Tired

# 219
И двамата нови сладури са вече официално в отбора Hug (демек - вече ви има в списъка). Само мама Цвети ако може да даде малко повече инфо - килограми и сантиметри на Жорето, и също така термина си Grinning

Ох, още няколко странички остават и ще пусна една оздравителна тема, пък дано помогне Praynig Дечица, любими хора... никак не е хубаво това с болестите. Но, по Коледа стават чудеса Hug Надявам се още утре да пишете за подобрения на малчуганите Praynig
Съни, според мен най-доброто е да редуваш кърма с гликоза. И да отслабне Явото, което е неизбежно, после ще си навакса, но оводняването ще ви спаси от болница.
Иве, къде не търпи кърпи Марти? Слагат се оцетени кърпи (или хладни) на китките и в ингвиналните гънки. Може и под мишничките. Освен това температура също се сваля (малко, но се сваля) с оводняване и къпане (ако ти стиска). Аз Сияната съм я къпала и е сваляла температура, но всеки си преценя сам.
Дезри, изпращам ви и нашите искрени пожелания за здраве и много, много положителна енергия Praynig
Какъв е вирусът на Стефчо?

# 220
  • София
Божееее, дано бързо се оправят всички дечица, особено Стефко, милото дете, дано бързо да излезнат от болницата!

Калоян също повърна онзи ден, след като цял ден яде с голяма мъка, но за щастие сега всичко е наред, само апетитът му е по-слаб, но не го каарм да яде, само колкот иска.
Съни, и аз знма че е добре да се дава глюкоза, за да не се обезводни детето - даже на морето бях взела една банка по съвет на педиатърката ни. Така че давай да Явко, за да не се обезводни, и да не стане по-лошо!

На всички майки - кураж, а на дечицата много целувки и бързо оправяне!

# 221
Олеее, отварям днес форума да видя как сте и ми се приплака  Cry

Стефанаки бързо да оздравява и излиза от болницата  Praynig, а всички болни дечица пак бързо да оздравяват и да не помирисват болница  Praynig

Какво стана бе хора, вие ме същисахте  Cry

Цвети, добре дошла в юлския отбор  Heart Eyes

# 222
И ние сме болни от 2 дена Cry сополи, храчки неможе да спи вечер милата нон стоп се върти
Стискам палци всички бебенца да се оправят час по скоро Hug Heart Eyes  bouquet

# 223
  • В средата на времето
И аз стискам плаци , всички болници бързо да се оправят и всички да посрещнем празниците здрави и щастливи! Praynig Hug

# 224
И при нас нещата не са розови! Sad
Снощи в рамките на 1 час клюмнаха и Мони и Кая- повръщане, разтройство...
Цяла нощ беше направо кошмар- един реве, друг повръща, после се сменят и за разнообразие разтройство.  ooooh! Направо кошмар. Tired Tired Tired Днес, като че са по добре, но ту гушкам единият, че му е лошо, ту другият- на моменти исках да си имам клонинг, а Мони каза, че няма да ми свърши работа, защото пак и двамата ще ме искат мене. Давам само натриев цитрат и течности, по някое сухарче и препечена филийка, но количеството за двамата към настоящия момент е 1/2 препечена филийка и 1 сухар. Но това не ме претеснява, важното е, че приемат течности без да ги повръщат веднага. Сега отивам , ако мога малко да легна докато спи Кая, че ако се повтори същото и нощес да съм в бойна готовност.
Стискам палципо скоро да излязат от болница Стефчо и мама, а на другите болничета, дано се оправят по- бързо всички, че е ужасно да ти е болно детенце. Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви за подкрепата мили мами   bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet, днес дядо е малко по- добре, но все още е рано да радвам. Не смея да се доближа до него, че да не му лепна гадния вирус от децата.
Хайде пишете много да я свършваме по- бързо тази гадна, болна тема и Ася да пуска оздравителната. Hug

Общи условия

Активация на акаунт