ЮЛЧЕТО слуша с двете уши - Дядо Коледа дано го оцени!

• 9 907
  • 238
  •   1
Отговори
# 180
Миличкия Ого,  Cry само мога да стискам палци всичко да се оправи възможно най-бързо, Гале целувки и за теб  Heart Eyes - правете изследванията и снимка и да се похвалите с добри резултати  Praynig

# 181
  • в шоки-land
Львичке, стискам палци Ого-Фого да се оправя бьр3о....много  Hug Hug Hug от нас Heart Eyes

# 182
Гале, как сте миличка, как е Огънчето  Sad

Ох, дано да сте започнали да оздравявате  Praynig

# 183
  • welcome to the Jungle
Момичета, очевидно положителната ви енергия е помогнала   newsm51 newsm51 newsm51
Обичам ви всички и то много!!

Още от към 17 ч., след последното даване на Ефералган Оги не е вдигал Т.  newsm44. Започна самичък да си иска да пие повече течности и да погризква сам по мъничко бисквитка или хлебче. Естествено, разлудя се в максималната си степен (откъде намери енергия - просто незнам). Нощес Т беше 36.8* newsm47.
ДАНО И ДНЕС НЕЩАТА ПРОДЪЛЖАТ ТАКА  fingerscrossed

МОМИЧЕТА, СТРАХОТНА ПОМОЩ МИ ОКАЗАХТЕ!!! СПОДЕЛЯЙКИ С ВАС, ПОЛУЧИХ ОТЛИЧНИ СЪВЕТИ, МНОГО ЕМОЦИОНАЛНА ПОДКРЕПА И ОПОРА! НАИСТИНА, ОЦЕНЯВАМ КАКВА ПРЕКРАСНА ГРУПИЧКА СМЕ И КОЛКО ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ИМАТЕ ЗА МЕН!
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!
ОБИЧАМ ВИ!

# 184
  • София
Гале, много се радвам!!!
Дано всичко се нормализира и да оздравее напълно Оги!

# 185
  • в шоки-land
Браво на Огито!!!
 smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501  Hug Heart Eyes

# 186
Лионес, не съм много чела историята ви, но Деница преди 2 дни ми беше 3 дни с температура, без нищо друго. До 39 стигаше и изведнъж си спадна сама без интервенции.
Преди 2 седмици ми направи същия номер, но понеже се появи кашлица и нещо като хремичка и почнахме Клацид.
Лекарите казват червено гърло, даже и ренген й правиха.
Обаче как може да е червено и после изведнъж да й спадне темп без нищо
Вече почвам сериозно да мисля че са зъбите пък незнам.

# 187
  • Варна.
Бубка, антибиограмата е изследване (обяснявам както аз го разбирам), взима се секрет от носа или гърлото, прави се посявка в лаборатория и се вижда точно какъв бацил живее там, съответно се дава предписание с какъв антибиотик се трепе, това дава по-голяма точност на лечението. ако някой е с по-задълбочени знания да ме допълни.
на мен ми правива такаво изследване за течение по време на бременността, платих си го, до колкото си спомням на резултата пишеше, че един вид ще се повлияе от антибиотик от групата на.... и лекарката ми предписа конкретен.

БРАВО НА ОГАТА! Мамичката сега да почива повечко  Hug

# 188
  • София
Ех, как се зарадвах на добрите новини za Ogi!
Дано вече да няма повод за  такива тревожни постинги!

# 189
 smile3501 newsm44 smile3501

Браво на Огииитоооо  Hug Heart Eyes Hug Галенце, хайде отпускай миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зайо, Мая ми е вдигала без причина 38.7, но за няколко часа. Аз обаче го давам смело и не давам Панадол и тя я сваля самичка, на другият ден все едно нищо не се е случвало  Thinking Това се е случвало два пъти досега. Нямам идея каква е била причината  newsm78 Лошото е че на Мая не и личи температурата, играе, търчи, яде и даже челото не й е топло, само като пипна коремчето я усещам  newsm78

Целувки момичета и дечица и да няма болнички вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
  • welcome to the Jungle
Мами, имам близък приятел доктор, който ми препоръча този център МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "ДЕТСКО ЗДРАВЕ", в който работят водещи специалисти в много области на педиатрията, а много от докторите са преподаватели в МА. Той лично ме посъветва да съм си сменяла ДжиПито и да запиша Оги тук. И понеже е месец декември, а и отзивите за тази клиника са страхотни, май ще се замисля  Thinking. Искам, когато детето ми се разболее да го поеме опитен специалист, който му следи здравето, а не както се случи този път - да си търся сама доктори и да разчитам на дежурна педиатърка, която първата й работа беше да дава антибиотик  Shocked ...

# 191
Гале, много се радвам, че се оправя Оги. Много  Hug и  Heart Eyes на двама ви. От сега нататък само игри и усмивки!
Снимките от партито ви са страхотни, а дечицата до едно сладки бонбони! Вече нямам търпение да дойде и нашия купон!

# 192
Браво на Оги! Аз призовавам всички при нужда от антибиотик, независимо за детето, или за вас, задължително настоявайте за антибиограма - Дики добре го е описала какво е точно. Иначе рискувате да пиете по 2-3 антибиотика един след друг, защото първия не е бил правилния и не е действал. До колкото знам би трябвало да не се заплаща, а винаги да се прави преди изписване, но мисля, че лекарите си пестят направленията. Аз нямам нищо против да си го платя.
На мен ми писна от моите лекции, свързани са с ужасно много проекти, които ми отнемат ужасно много време, а Диан само чака да почна, за да дойде да ми ги поправя... ooooh! А в момента имам възможност покрай мъжа ми да ида на някой друг коктейл и само рокли и тоалети са ми в главата, само с това ми се занимава! Даже си поръчах рокля в един булчински салон и нямам търпение да я видя готова!
Избило ме е някой да ми гледа Дидо, а аз да се занимавам само с разкрасителни процедури, ама няма как!  Sad

# 193
Ние утре ще сменяме педиатъра, но малко на сляпо карам. Педиатъра-специалист, при който ходим с направление утре ще ми препоръча лекар за Дари. Ама ако знаете колко се притеснявам дали е добър, дали ще съм доволна? Sad Тук в Нови Искър няма лекар, за когото да съм чувала добра дума, затова ще ходим в Обеля ХХХ ДКЦ, ама и за там нямам инфо. Като опре до лекари, много се притеснявам, защото ми е писнало от некадърници, които само се застраховат с АБ веднага след първата кашлица.
Жалко че Ами Буе ми е адски далече иначе много ми хареса центъра, а и наистина се надявам да са добри лекарите.

Браво на Огънчето, че е почнал да се оправя. Много, много целувки от нас с Дарена. Heart Eyes

# 194
  • Варна.
днес правихме проба на маскарадния костюм, много ми хареса как става, особено шапката с ушичките Grinning. сигурно другите майки ще носят дигитални апарати и ще ви пусна линкове после.
последните седмици ползвам за детегледачка нашата съседка, два - три часа сутрин и два вечер, да ви кажа срам ме е малко, но май ми харесва, уж в началото се уговаряхме като имам някаква работа навън и бързах да се прибирам да я вземам, а вече сега си караме всеки ден, ето тази сутрин си стоях в къщи, прибирах разни неща, мотах се, а детето при жената. явно ще се връщам на работа от февруари, готова съм в душата, не ми дават зор, но ми се иска да излезна от къщи.
извадих украсата, сложих лампичките, в края на седмицата ще сложа и елха, остана ми утре прозорците да се измият, вчера ми донесоха претапицираните столовете - къщата е нова.

Общи условия

Активация на акаунт