Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 037
  • 902
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Добро утро!

И аз рано се събудих, но и рано си легнах снощи. Цяла нощ без да мръдна, но и нямаше кой да ме бута. Сестра ми е тук е с малката племенница и Марти остана да спи при тях.

Мари, един почивен ден си е заникъде, има защо да се дърпаш. Иначе не виждам нищо лошо да кандидатстваш и по новата им обява, щом покриваш изискванията.

Бубе, Heart баба-съкровище си ти и мъничетата го усещат.

Мони, как е баткото?

Планът за днес ще е куклен театър и разходка из Морската, или плаж, зависи какво ще решат мъниците.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 106
Добро утро и от мен..и аз се събудих рано и вече пуснах една пералня.
После ме чака да наместя окончателно летните дрехи, че още имам такива в чували вакуумирани.
Чистене...и после разходка с децата.

# 107
  • Бургас
Добро утро!
Можех и още да поспа,ама няма.
Вече и аз съм с един почивен ден,днес. Чудя се кое по напред да захвана,че доста задачки имам.
Пия кафе и обмислям деня.

Бубе,страхотна баба си! Ти се знаеш!
Мари,нищо не ти пречи да се пробваш!
Ес,подсети ме,че на децата дрехите пак са за разчистване! И двамата много дръпнаха на височина! Всичко им окъся! Баткото удари 180 см вече!

# 108
Оправих си къщата аз и сега се чудя на къде да хвана.  Или просто да си лежа  😆

# 109
  • Бургас
Лежи си Алечко,но двора с книжка,по банЦки ! С коктейл тоже!

# 110
  • Germany
И аз станах рано, но и късно заспах и съм като парцал днес. В момента, в който тръгнах да се унасям и ми изби напрежението от деня и се разтресох, та ставах да пия валериан и едвам заспах. Големият уж е добре. Почти не го боли вече, но има усещане за балончета в ляво под ребрата. Той им каза вчера в спешното, но нищо не изкоментираха. Сега четохме в нета, че може да се получи такова усещане и болка при газ в корема и че не било страшно и трябвало движение за да се разнесе, ама на мен ми е още напрегнато. Трябва и багаж да събирам, че утре летим за Испания, а на мен нито ми се ходи, нито нищо...

# 111
  • гр.София
Привет!
Мони, голям стрес сте преживели, как 6ч в спешното!? Всичко ще е наред 🤗
Бубе, страхотна си, бабчее, много мило 😍
Въртя втора пералня, ходих на пазар рано, исках да избегна навалицата.
Чакам приятелка да се обади за по кафе после. Хем на работа не ми се ходи, хем като дойде уикенда и тогава най ми липсва ММ.
 Почива три дни сега, обаче цените на билетите са кошмар, а с колата ще му иде почивката в път, пффф. Мрънкам си не ми обръщайте внимание.
Хубав ден момичета 🤗

# 112
  • На брега на реката
Почистих, сготвих супата и чушките,  напазарувах , подредени гардероби, 3 перални отметнати и изгладено!
Сега лягам да почивам и си чакам Малечка!

# 113
Бубе, поемай щафетата. Аз преди малко издадох двете слънчица, че отидоха на РД на братовчед си. Снощи за пръв път останаха и двамата да спят при нас без родителите си. Оставихме мама и тати да се почувстват малко като младоженци. Голям кеф си беше нищо, че снощи бях като изцеден лимон. Добре, че дядото много помага. Госпожицата последните 2 години не искаше да остава да спи тук без майка си, но вече е съгласна и пак щяла да дойде да си правим купон.

Сега релакс и филмчета. И без това е жега и не е да се мотаеш навън. Надвечер може да окося, ама може и утре. Не е спешно.

Спокойни почивни дни.

# 114
  • На брега на реката
Поемам!
О, и при нас дядото много помага, иначе не бих се наела, ако са повече от едничко!
Другите две,  на два пъти ги гледах сама за по 2 часа, ами видяха ми се като цял ден. Joy
Ама те са на 1 г.11м и на 7 м., то си е приключение!

# 115
Шугър, и все по-добре ще става! Hug
Али, Карз много хубав съвет ти е дала. Не се зори много!
Много е хубаво да си имаш баба, да те глези, да те прикрива и защитава пред родителите ти, които нищо не разбират, а баба знае, че детето никога за нищо не е виновно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз реших да направя една добрина на брат ми и сестра ми и да им погледам децата за седмица, нали имам добро сърце Bowtie , пък и братовчедките да си пообщуват малко, та сега съм многодетна леля. Шегувам се с ММ, че това е пъкленият ми план да го откажа от идеята да имаме деца въобще, той пък ми вика, че това било идеално възможност да ми покажа, че няма нищо толкова страшно в гледането на деца. В края на седмицата ще ви кажа кой план е победил. Вчера убедително водех аз, тъй като двете сестри не спряха да се джавкат за всяко нещо, ама какво им стана днес, решиха да се държат като възпитани човечета, чак заподозрях ММ, че ги е подкупил с нещо. Водихме ги на разходка до едни езера, всичко мина почти безпроблемно, малката реши, че сладоледа на средната е по-голям от нейния и имаше малко драма, ама бързо беше решен "проблема".

# 116
Ем, чакам разказите ти с нетърпение.
Скапах се от работа днес, краката ме болят, утре надявам се,  по-кротко ще го карам.
Сутринта мъж и дете ме събудиха преди 6, ако и утре ми спретнат този номер, много ще се ядосам.

# 117
...................
Много е хубаво да си имаш баба, да те глези, да те прикрива и защитава пред родителите ти, които нищо не разбират, а баба знае, че детето никога за нищо не е виновно. Stuck Out Tongue Winking Eye
.................
Това ме подсеща за един виц.
Майка се кара на детето си. По едно време, то я прекъсва и казва: Един момент, да извикам адвоката си. Обръща се и почва да вика. Бабооооо! Joy.

# 118
Ем, не се дърпай. Ти ще си страхотна майка.

# 119
Бубе, върнах се да видя какви са чушките... любимите ми. Най-хубави и вкусни са тези, които мама приготвя. И да искам, не мога да постигна същия вкус Simple Smile

Ем, всяко нещо с времето си.

Ужасна майка съм, но обещавам някой ден да съм най-добрата баба, която разрешава щуротии  и джънк, и не вика много Simple Smile

Няма как да не ви покажа лисичките, уловени от местен фотограф в близките гори ♡♡

Общи условия

Активация на акаунт