Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 038
  • 902
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм си обещала да съм най-добрата баба. Само да е здраве.
Съни, никакво ставане преди 9-10 в неделя!

# 121
  • На брега на реката
Добро утро!

Станах аз, но съм наспана. Детето не е виновно! Заспа сама снощи и то учудващо бързо и още спинка! Ама я поизморих на площадките и вече накрая се прозяваше на люлката! Blush Бабина златничка, много ми е добричка!

Аз бях ужасна майка и може би, затова сега компенсирам! ММ много пътуваше и аз години наред се грижех почти сама, за тях. Много строга бях и много им се карах, но те момчета и трябваше да им се държат юздите здраво, че много деца залитнаха по онова време! Сега ми е мъчно като се сетя, но може би е било за добро, като гледам резултата!

Ем, и аз като останалите момичета смятам, че ще си прекрасна майка! Ще чакам с нетърпение, развитието! Blush

Лин, много красив кадър, чак ми се искаше да ги погаля!

Съни, почивай си бе момиче!

Хубав ден, момичета!

# 122
Добро утро. Не съм се наспала. Ставане след 9-10 часа не съм имала от мноого години. Щерката се прибра преди 10 минути.
Буб, сама си изгледах децата по същата причина. И аз като Тути съм си обещала да съм топ баба. Само живи и здрави.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 07:35 от mariat

# 123
  • Бургас
Добро утро!
Спи ми се,та две не виждам,как ще се работи днес....мъка ми е!
Хубав ден,момичета!

# 124
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Станах в 6.30
Седнала съм с кафето, слушам птиците през отворения прозорец....
Обичам тези минути сутрин.
Нямам още планове за деня...
Имам 4 перални изсъхнали дрехи за прибиране....
Хубав ден!

# 125
Като казахте баба. Да се похваля, доведената ми дъщеря ще става мама. Та аз ще съм нещо като баба, но не съвсем

# 126
Добро утро!

Тит, честото, лека и безпроблемна бременност!

Ем, ще се справите и ще е весело!

Вчера много хубаво си оплътнихме деня с чавето.  Ходихме на парк на батут и пица, после на празник на суджука. Ако не беше и мръсна жега щеше да е топ изживяване 😆 Вечерта го заведохме на звук и светлина. Малко се оказа само светлина, но пак беше хубаво 😁
Днес ще го оставя на баба му, а аз отивам в една дружка, че ще правим бригада по пренасяне на дърва. Аз няма да нося де, ще отговарям за кетъринга и детегледането. После имам да вземам дрехи от къщи, да си изчистя колата,  да нагласим басейна.

Пия кафе и зачезвам.

# 127
  • гр.София
Добро утро ☕
Спах на пресекулки, сто пъти се будих, едвам заспах, явно капучиното следобед ми разби съня!
Ем, ще е весело при вас, чакаме развитието 😍
Тит, лека бременност на дъщерята!
Планове нямам за днес, само фитнеса ще отметна. Напазарувала съм, изпрала, та почивка и глезене 🙂
Хубав ден момичета 🤗

# 128
Титина, страхотна новина. Приеми го като генерална репетиция, въпреки че до официалното ти бабосване ще мине доста време.
Али, празник на суджука ми звучи много примамливо, ама хич не го връзвам с това топло време.

# 129
М да, Маре, не е за големия пек в 2 часа. Вечерта сигурно е било по-добре. Ама все пак си купихме  суджук де, да не останем по- назад 😆

# 130
Добро утро, днес почивка.
Ще трябва да пооправим вкъщи, че стана цяла седмица по мероприятия 😁

Тит, все си е радост. Честито!

Аз съм в период, в който се радвам, че децата са поотраснали. Наслаждавам се на живота и бебетата по възможност по отдалече. Сега съм на максимата, който има деца да си ги гледа. 😆😆😆

След време, живот и здраве, ще видим каква баба ще съм.

Маре, цяла нощ ли будуваш. Барем иди и ти на дискотека Whistling

Взехме две котета, втори ден са се барикадирали в мазето от страх. Днес ще ги измъквам оттам.

# 131
Румка, при нас дискотеките са чалготеки, уви. Иначе поспивам в такива вечери, но на включен телевизор, следя часовника на телефона, звънкам няколко пъти..... Не си е работа. Честити мацинки. Децата стигаха до бой как да ги кръщават.

# 132
Добро утро.
Докато ошетам и то станало  времето,  което сте ми пожелали да стана, а не да съм приключила със задачите. Толкова прах имаше вкъщи, че, ако беше дошъл онзи със сивите,  щях и каруцата и коня да му взема. Боядисах се, сега отмятам маските на лицето и ще измисля къде ще ходим днес.
Тит, лека да й бременността.
Хубава, щастлива и спокойна неделя.

# 133
  • София
Добър ден.
Да се запиша, тествахме се за К 19,че ни дразнят гърлата, но сме -.

# 134
  • София
мари, то в София не е много различно, до към 23 часА си мислиш, че си в дискотека и изведнъж рязко запява  Фики и сие и тълпата избухва.
Все още има барове, в които чалгата не пристъпва и на пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт