Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 040
  • 902
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Не спазих съвета си за спане до късно, към 8,30 се излюпих.
Пека баница и пия кафе на терасата. После на фризьор, да изчистя и той денят ще свърши.

# 136
Със закъснение, но се разписвам в юнската тема с пожелание за прекрасни летни емоции!
Отивам да пържат тиквички, сефте за тази година.
Хубава неделя!

# 137
Ний овършахме на дружката двора. Голяма бригада бяхме, хубава работа свършихме. Сега съм опънала морно тяло и ще чета книга, докато моите дремят. Колата май ще артиса, много се изморих и е много жега.

# 138
  • Бургас
Добър ви ден!

Сто пъти се будих и аз тази нощ, сутринта се унесох по никое време и то трябваше да ставам. Голямата ми племенница гостуваха с училищния ансамбъл на фестивал в Бургас и ходихме да я гледаме рано рано. Оттам ги изпратихме по живо-по здраво и се започна: Лунапарк, площадки, пък гладни сме. Късмет че дъждът ни свари на по цаца с картофи под голям чадър.

Мисля да дремна сега и после обещах на Вики да 'и помогна по Труд и техника /кой го измисли това Технологии и предприемачество, като всички задачи са само "изрежи и залепи"/.

Огромен куп дрехи ме чака за гладене и да видим кога ще го започна.

Тит, лека да 'и е бременността!

# 139
  • Germany
На летището сме 🙂 Голяма лудница е.  Надявам се след няколко часа да видя морето!
Хубава неделя на всички!

# 140
Пооправено, поометено, амнайсе перални и вече се опнах на дивана. СипАла съм си заслужен розов джин с розов тоник.

И с щерката ходихме да кара сутринта.
Аз не ви се похвалих, в събота не уцели входа за вкъщи, та ще ми сменят бронята 😆
Честитих й, че вече е шофьор, така да се каже 😁

# 141
Наздраве и от мен с розово питие.
Голямо скитосване днес, от 10 та до 17. Бяхме и на Бакхус стрийт фест. Освен, че олекнах с 50 лв не видях нищо интересно, а всяка втора маса беше с алкохол. Та за 50 лв билети, сок и два сладоледа, толкова.
Сега вече мисля да почивам, че не остана зс кога.

# 142
  • Бургас
А моите дЯца вчера,най-вече малкият ме замъкнаха на концерт на мола и среща с някакви тик-токъри,инфлуенсъри и ютубъри и незнам какви си ..... Никой от тях не бях чувала! Всички деца се премираха по някакъв си КибритЯ ! С нас бяха и близнаци-съученичите му с майка си,та си имах компания!
Децата в еуфория и щастливи,родителите  - някакви отегчени на жестокото слънце!
Събрал е автографи от всичките! Много е доволен!

Тит,честито! Леко бременеене й желая! Ще тренираш за баба!

Мони,видя ли морето вече?

Руми,севтоса бронята,а!

# 143
Молим, молим, аз баба не съм. Моето дете е малко. Но пък и оферирах помощ от баща и и брат и.
Цял ден съм в Мол-а. Дадох бюджет от 50 лв. Още не го е свършил. Но пък купих подаръци за РД на племенницата ми. Прати ми детето сайта и ми каза купи ни едно от тези неща. Аз като любима леля, купих всичко

# 144
  • Germany

Мони,видя ли морето вече?

Може и да не го видим днес. Супер лошо време над Германия и не ни дават да излетим. Лошото е, че вече сме в самолета и висим вътре. Казаха поне още час.. .

# 145
О, Мони, дано излетите!

Аз се прибрах, напазарувах и сега май ще гладя преди да се разготвя. Бе изобщо днеска... не съм аз нещо.

# 146
  • гр.София
Наздраве и от мен с биричка 🍻
Реших да пробвам на фраера да направя цаца, ми стана уникална, хрупкава и не мазна, много съм доволна, един калмар си панирах, и кеф, е не пълен ама кот, такова 😁
Мони, дано скоро излетите, много неприятно!
И моята щерка беше на някакъв концерт, само не знам на кои, беше в екстаз, сега е на луна парк пред мола, всичките ми бюджети са нарушени, че и до Джъмбо бяхме днес, уж разни дребни неща и накрая се опулиш на касата 😂

# 147
  • Бургас
Мони,дано скоро да излетите! Не се седи в самолет! Ужасно е!
Деси,да идвам с бирата,щом има цацКа !
Имам да сгъвам 3 перални пак....
И да пусна една,ама май ще  е утре... Силите ми се стаиха някъде....

# 148
  • при моите деца .....
Привет!
Днес смених чаршафи, пускам 3 перална.... прибирах дрехи.
Вадих на Митето летни дрехи, но то почти нищо не му става от миналата година....
Готвих....
Излизах с Митето и Марти....
Чака ме гладене....
Но си  сипах розе.
Хубава вечер!
Наздраве!

# 149
Наздраве, Боби. От мен само виртуално, че хапнах  чипс и малко малини, и червено френско грозде.
Мони, има ли добри новини?

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 21:07 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт