Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 201
  • 902
  •   1
Отговори
# 165
Мери, честит празник на дъщеря ти. Simple Smile

Боби, честито и на татко ти.

Последна седмица на тази работа, моля се само да мине сравнително добре. То не че има какво по-гадно да става, ама никога не се знае. Simple Smile
От една страна съм доволна от дъждовното време, че няма да изпукаме от горещина.

# 166
  • на Мелмак
Мери, честита да е! Здрава и щастлива!

# 167
Мери, честита да е!

Ес, къде ще е новата работа. Надявам се вече всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover
Аз отивам в Плевенската тема да питам за невролог. Голямата май има мигрена, ама да я прегледат.

# 168
  • Бургас
Добро утро!

Мери, здрава и щастлива да е дъщеря ти!

Боби, честит да е татко ти! Здрав да е!

Руми, всичко да е наред с щерката!

Такъв дъжд се лее тук, спре за малко и плисне пак. Пих кафе по голи кълки и боси крака с две майки от групата и сега ще слагам чайника на котлона, че да се сгрея.

Хубав да е денят ви!

# 169
руми, по улицата от Дежа Вю нагоре.

# 170
  • Бургас
Ходих сутринта да записвам първолачката в училище. Ами какво да ви кажа -по- бързо я родих,отколкото  я записах в у-ще. Чаках 1 час и 20 минути, за да вляза и да напиша точно 145 пъти моето и името на детето. Даже по едно време имаше графа БАЩА и графа ЛИчен Лекар

# 171
Боби, Мери, честити да са рождениците! Живи и здрави да са!

Руми, дано главоболието да е от стрес покрай края на учебната година и да отшуми!

Ес, много се радвам за новата работа. Ти отдавна се оплакваше. Дано това е твоето място и да си доволна от колеги и заплащане!

Проблеми с НАП си имам аз. Стиснете по един палец за добро развитие, моля!

Хубав ден!

# 172
Честито на рождениците днес, от здраве да не се отърват!
Рей, успех, ще стискам!
Лин, бързо си родила значи;)
Личен лекар за учениците се вписва, да, и за мен е полезна информация. Много по-полезна от месторабота на родителите.

# 173
  • Бургас
Полезна е информацията за ЛЛ,факт. Обаче при записването през юни, до септември може да се променят нещата.
Бързо родих, да. Влязхох,опрерираха ме, излязох Simple Smile

# 174
Честита да е на Мери щерката.
Здраве на бащата на Боби.
Снощи такъв дъжд се изля, светкавици, грамотевици. Поне ми е полял цветята. Днес набързо пресях 2, тъкмо да е леко облачно, да не им изгори листата.
Довечера имам да боядисвам и до края на седмицата живот и здраве да посея чушките

# 175
  • Бургас
Лин, ти септември пак ще го запишеш няколко пъти, да не мислиш, че това е било. Той и моят номер е записван до втръсване, но единствения път, в който им потрябва, го издирваха чрез децата от вайбър групата на класа.

Предвидливо си сложих чорапи и затворени обувки на обед и щях да пукна от жега. Задушно е, не сме приключили с дъжда явно.

Рей, Flowers Four Leaf Clover!

# 176
И при нас заваля качествено. Гърми се, трещи, поне градината няма да вадя.

# 177
Нашето училище е първенец в съхраняване на инфо. Щом Калин ми звъни през училищният тел като закъснея, познайте къде ли не сме записани

# 178
  • на Мелмак
Четох за наводнения в Бавария, дано Мони са добре.

# 179
  • На брега на реката
Мери, честита да е щерката!
Здрава, щастлива, обичана и ценена!

Общи условия

Активация на акаунт