Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 220
  • 902
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!

Карзче,  стискам!

Боби, как така ще спреш виното?! Спри само мезето 😁

Мони,  отбележи си, че не си ни показала морето! Дано перипетиите с апартамента се решат.

Спокоен да ви е денят, банда!

# 226
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, стискам палци на баткото!

Тути, не се засягай, но всички деви имаме някакви лудости/чудатости. Аз лично, не познавам дева без такива! Големия син и ММ, също са деви! Лошото при мен е, че имам няколко такива! Joy Най-ме дразни това, че се опитвам да съм "перфектна" във повечето неща, които правя, а ми е ясно, че не може винаги да е така, но продълавам да опитвам!

Аз от миналата седмица съм на режим, заради лечението и от самото лечение май няма резултат, но поне паднаха 4 кила, та съм доволна, но не ям никакви въглехидрати, дори любимите ми череши не вкусвам. Ям само зеленчуци, месо, яйца и млечни!

Хубав ден, момичета!

# 227
Добро утро.
Карзчеее, ето че викането по децата е било напразно. Сега и голямото ще те изненада, така да знаеш.
Аз съм дзен- можете ли да повярвате, но дори не знам кога са датите на матурите за 7 и 10 клас. За съжаление стигнах до извода, че нищо не мога да направя вместо тях, а те (естествено) са над тези неща....
Да се запиша в преброяването на девите с един такъв брат. Нямам идея дали снахата е виновна или той самият нещо се бъгна, но е страхотен баща (ММ не може да му стъпи на малкия пръст- говоря за отглеждане на бебе), чистник, готвач... Пу- пу, все така да е.
Боби, да ти кажа и аз съм спряла виното (защото си нямам компания) и се чувствам много добре.
Деси, какви сандали си търсиш? Да потърсим заедно!

# 228
Деси , не се връзвай на Мари на предложението. Ще се окаже накрая, че тя е с 2 чифта сандали, ти без.
Добро утро дами. Днес трябва да сменям маслото на колата. И т.к. нямам втора кола ще стоя и ще чакам. Трябва да почакаме да отворят и сервиза, та реших Практикер да е. Ако отида някъде другаде ще похарча тон пари, надявам се в Практикер да няма какво да ме грабне.

# 229
Аз вчера си купих малко бабешки обувки,  обаче са по-удобни от пантофи.
Скрит текст:

# 230
  • София
Добро утро!
Карз, браво на малкия, стискам за големия!
Лили, завиждам за ваканцията. Това лято морето ни ще бъде в Приморско, но още не зная кой от двата предвидени варианти ще ни огрее.
Прахосмукачки и аз имам 3 - робот, обикновена и безкабелна. Почти само робота ползвам.
За обувките - и аз трудно си купувам. Във физическия магазин разнообразие няма. В онлайн магазина върнах едни, понеже са уголемени, още си чакам парите. Поръчах други и днес ги сефтосах, но ми направиха мазоли отзад на петата. Добре, че имам резервни в работата. Ще трябва да ги поочукам малко. А иначе съм разгледала всички хиляди модели в Obuvki.bg.
Да ви е хубав деня!

Дописвам: Съни, много ми харесват твоите обувки, откъде са?

# 231
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Карзче Hug

Тит, и в Практикер има Wink
Китки примерно Simple Smile

# 232
Ух, аз в Практикер съм като луд с картечница 😁 Много обичам.

# 233
  • Canada
Добро утро 🙂

Карзче, да те зарадва и голямото момче!

Прахосмукачка никога не съм избирала / харесвала 😁

Чудесен дълъг уикенд имах, вчера ме "зарадваха", че пак ще съм сама за известно време. Омръзна ми през седмица, две да изнасям работа за двама.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 09:43 от Foncé

# 234

Тит, и в Практикер има Wink
Китки примерно Simple Smile
Да си признае кой ме прокле, излязах си с 2 палми. Просто не можах да се сдържа. Отдавам го на вещерските способности на някоя от Вас.

Карз, успех на големия.
Мони да покаже морето.

# 235
  • дядовата ръкавичка
Simple Smile И аз не си падам по прахосмукачки, нито да избирам, нито да ползвам Simple Smile. Купувам само в краен случай

Днес съм хоум офис и имам строен план за деня - в обедната почивка до мола, към 17.00 за бъз в гората Simple Smile

# 236
Боби,ако искаш погледни 90 дневната диета.От две седмици опитвам да я спазвам,но ежедневно и умишлено имам прегрешения, предимно защото закусвам не плодове.И въпреки това видимо са изчезнали няколко килограма.Колко точно не знам, защото съм сърдита на кантара.Малко вино или бира си позволявам вечер.Вчера ми беше плодов ден,но го карам предимно на домати и краставици.А вечерта свекървата беше правила мекициЙ.Гордея се с волята си,не ги и помирисах Sunglasses

# 237
  • Germany
Днес още не сме стигнали до морето, че още спят мъжа ми и малкият. Ето ви едно вчерашно море 🙂

# 238
Бубе, хич не се обиждам, то във всяка зодия има лудости. Аз съм подредена и контролираща и много взискателна, и към себе си, и към другите. Та си знам кусурите, ама дали са от зодията, не е сигурно;)
Напоследък съм си изгубила баланса и се впрягам за глупости, още не мога да се настроят на вълна лято и почивка, а то ще мине ей сега.
Кантарът, най-омразната вещ вкъщи все така не ме харесва и ме депресира. Аз, не че правя нещо, за да свалям, ама се надявах че с магическа пръчка ще изчезнат 5-6 килограма. Поради тази причина и дрехи не ми се купуват.
Ети, не хвърляй, носи в Банско или прибирай в колата, аз там имам около три чифта обувки;)
Развозвам си ги и при нужда подменям.

# 239
  • Бургас
90 дневната диета ми е любима. С нея,преди 7 години-след второто раждане свалих 18 кг.Сега пак я правя.
Малката приключи по-рано градината. Трябваше да ходи до петък,но днес се разкашля и разсополиви и взехме довиждане с госпожата.

Общи условия

Активация на акаунт