Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 023
  • 902
  •   1
Отговори
# 75
  • София
selleste, и моите деца стриктно си пазят техните пари и ги харчат само, ако аз упорито се дърпам за нещо. То с тези цени, вече много често се опъвам Blush
 деси, снимай, моля те този колаген, ако е подходящ за ставите.
Дясната ръка ме боли от няколко месеца и все имах надежда, че като се затопли ще ми мине, ако е нещо ревматично.
мони,  дано да е нещо безобидно Flowers Four Leaf Clover
мари, възхищавам се на енергията ти!

# 76
Момичета, благодаря на всички за палците!
Най-сетне и при мен нещо положително.
Още седмица тук и се разделяме.

# 77
  • Варна
Успех, Есс!
Чудя се какво да обличам, като работя в градината. Дори и в жегата през деня комарите ме ядат, ако има гола кожа. Капелата ми спарва главата пък.
Моята девойка си спонсорира разни курсове от парите, които получава по празници. И пак се е натоварила за следващия семестър с избираеми предмети в унито. Започва и с японски език, след корейски и китайски.
Оф, топло бе

# 78
  • София
ес, браво, много се радвам, че ще напускаш старата си работа, измъчи се. Късмет на новото място!
стейси, това е похвално, страхотно и амбициозно момиче!

# 79
Стейси, а да напръскате с нещо против комари? Някъде във форума бях чела, че се пръска еднократно с нещо силно (нямам идея за име)и после цяло лято няма комари. Поздравления за ученолюбивата девойка.
Бъни, преди имах енергия и ентусиазъм, сега и от двете нямам, но няма и на кой да разчитам за тези дейности.
Ес, честито.

# 80
  • Варна
Ох, Марѝ, то тепърва оголвам крак в градината. Ще потърся инфо. Поръчала съм си био репелент, с който да си пръскам кожата. За лицето ми дойде кремът, уж да предодвратявам петна по лицето.
И по къщата имам проблем. В приземния етаж има конденз в банята. Ще го мислим.

# 81
Стейси, любопитна съм за крема против петна. Може ли линк?

# 82
  • Germany
Прибрахме се. 6 часа откарахме в спешното, но сега уж е добре младежа. Чакахме 4 часа и ни приеха чак като дигнах патардия. Тръгнаха да му мерят сатурацията, защото каза, че е с болки като диша и за мой ужас сатурацията му почна да пада до 88. Имах чувството, че ще припадна. Започнаха съмнения за спонтанен пневмоторакс, който се случвал при млади, кльощави като него мъже. На мен обаче ми направи впечатление, че на моменти се дига до 100 и ги питах дали това е нормално, та смениха устройството и се оказа, че няма проблем. Въпреки всичко направиха кардиограма /доктора чуваше нещо в ляво/ + кръвни и след час казаха, че няма проблем със сърцето и дробовете и можем да си ходим. Но на мен ми се съкрати живота с години... Сега е по добре лежи, а аз се опитвам да дойда на себе си.
Благодаря ви за стиснатите палци!

# 83
  • Варна
Ох, Мони! Hug
Тежки часове си имала, но надявам се всичко да е наред!
Марѝ, ще пиша на лични, защото да не правя реклама, а и отскоро имам кремчето и още нямам наблюдения.

# 84
Мони, казаха ли какво му е? Потвърдиха ли твоята диагноза?
Стейси, на лични е перфектно.

# 85
  • Бургас
Мони,кошмар си преживяла!
Дано е нещо моментно и да се оправи младежа!

# 86
  • Germany
Мони, казаха ли какво му е? Потвърдиха ли твоята диагноза?
Стейси, на лични е перфектно.
Мари, казаха, че е нещо мускулно,  да давам ибупрофен. Той е много по добре, направо не знам какво беше това чудо.

# 87
  • югозапад, под "Марков камък"
Мони, дано е по добре младежа, не искам да си представя какво ти е било 🤗
Ени, благодаря за темата!
Искам да кажа на Шугър, обичам го този сладък Джони!

# 88
Благодаря момичета...и за палците и пожеланията.
Огромна нужда имах да се махна от това място. Още седмица ще издържа...надявам се да мине гладко.
И нещата да са такива каквито сме се разбрали с шефа.

# 89
Ес, искрено ти пожелавам  това да е по-добро място - с висока заплата, добри колеги и спокойна обстановка.
Мони, дано вече всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт