Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 200
  • 902
  •   1
Отговори
# 750
Али, че се сетих сега, коя спалня поръча Simple Smile

Руми, тази. Сега матрак трябва да избера, ама сигурно в понеделник ще е.
Скрит текст:

# 751
Али, матрака да го избереш при Румката. Ако от консултантите им не се ориентираш правилно, то един специален клиент може да го ползваш за жокер.

# 752
  • София
Али, матрака да го избереш при Румката. Ако от консултантите им не се ориентираш правилно, то един специален клиент може да го ползваш за жокер.
Да, но трябва да си отдели повече време, че да подремне на матрака! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 753
😆😆😆😆😆 Неам нерви аз. Даже онлайн бих поръчала, ама все пак ще ида до някой магазин.

# 754
  • Бургас
Марѝ, браво на момчето ти! Чакаме и Тути да се похвали. Имаше ли и друга майка под стрес? Успех сега на децата при класиранията!
Гледах резултатите за нашето училище, доста добри са, което ме успокоява донякъде, че сме направили правилен избор като не преместихме Вики в друго училище, както май се гласят доста деца от класа.

Али, ти само си дай изискванията на човека, той ще си лежи там и ще ги отмята по списък Simple Smile

# 755
Ама Селесте, аз нямам 2 месеца на разположение Grinning Хората казаха, че може и да може да ми докарат спалнята в сряда Grinning

# 756
  • Бургас
Ама човекът е експерт, няма да ти избере какъв да е матрак, а сънят е важен Wink

# 757
  • На брега на реката
Joy Joy Joy

Големи сте сладурани!

Али, много е готина!

Лина, чудесно е станало!

# 758
Нещо на мой гръб се забавлявате, м Smiling Imp

Хубава е спалнята Hug

# 759
Але,за такива като нас,с проблемни кръстове,се препоръчват по-твърди.Ако не си свикнала ,в началото е зор,но после друг няма да искаш да погледнеш.Хич не им знам сега технологиите, нашият беше по поръчка -х сантиметра дунапрен с голяма твърдост (има ли такова чудо изобщо 🤔),и май 10 мемори пяна.Спя ли другаде,ставам със зор и болки.
И по принцип е хубаво, спалнята да е висока-когато си седнала на нея,сгъвката на колената да е под прав ъгъл,не да се чувстваш сгъната на 8.Височината при нас доста се повдигна от самия матрак.

# 760
  • при моите деца .....
Привет!
Али, да са живи и здрави брат ти и дядо ти!
Мид, честит имен ден! Бъди здрава и много щастлива!
Всички празнуващи днес да се чувстват поздравени!
Вкъщи сме....
Марти излезна....
Събра се целия набор 2004 на заведение.
"Много е яко."
Утре и в неделя има участия в концерт.
С Митето ще я гледаме.
В Етрополе ще има фолклорен фестивал.
Наздраве!

# 761
Не е свършил деня все още, та да са живи и здрави именниците.
Малко нанагорно ми дойде края на седмицата, а съм се хванала да оправям неща дето ми отлежават повече от 5 години.
Утре Калин първо на репетиция, после пак представление… а познайте колко пъти го играхме този Питър Пан.

# 762
Честито на имениците! С гордост да си носят името!
Монката се е справила много прилично на БЕЛ, но на математиката е трагично. Според нея най-вероятно не е пренесла нещо на беловата, щото е решила всичко уж;). Да е жива и здрава, ако я приемат в желаното училище, приемат, ако ли не ще си научи урока.
Допреди малко шофирах, сега легнах и около мен всичко се тресе и вибрира, ушите ми пищят. Че и котката се появи да спи в краката ми, та дано ме остави утре сутрин да се наспя и отпочина.

# 763
  • На брега на реката
Добро утро!

Мари, Тути, успех на дечицата ви! Hands Pray

Благодаря ви, за милите пожелания за моята Билянка! Да ви се връщат стократно! Kissing Heart

Днес обаче, също е един от най-щастливите дни в моя живот! Моят прекрасен принц, навършва 2 годинки! Господ здраве да му дава, да расте весел и щастлив, умен и справедлив! Късмет да има в живота и винаги да е обграден, от любимите си хора! Голямо щастие са ми тези приказни същества! Heart
Купона ще е в София, та ще се стягаме, след малко!
Мари, имам рокля, обуща и чанта /да не ме мислиш/! Joy

Хубав ден, момичета!

# 764
Добро утро.
Бубе, здрави да са всичките ти внуци.
Така се надявах днес да спя, ама ми се размина. Намазах се с някаква смес от масла срещу косопад, ще сменя водата на рибката и после ще ходим на село.
Снощи поръчах сандали, чехли, два чифта дънки...
Хубав и усмихнат ден.

Общи условия

Активация на акаунт