Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 021
  • 902
  •   1
Отговори
# 840
  • гр.София
Добро утро ☕
Браво на децата на Мари и Тути!
Много оправни и добри деца си имате 🤗
Едвам гледам, спи ми се, пералня снощи пуснах на отложен старт, ама нещо не съм сметнала времето, та още пере, че с тия дрехи и багажи на щерката ми писна, да идва утре, че аман от претенции 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 841
Добро утро!

Браво  на Монката, дано я приемат където иска!

Вчера оцелях, че даже си поръчах матрак. Накрая се оказа по-скъп от спалнята 😆
Още само два дни...

Спорен ден, банда!

# 842
  • На брега на реката
Али, ай чИстито! Пробва ли го?

# 843
Добро утро.
Али, не я слушай Буб. Има си експерти за проба на матраците. Simple Smile
И на мен днес ми се спи. Намазала съм под очите дебел слой алое и чакам да стане чудо.
Селесте, може би ако забележката е направена обосновано от учител по изобразително изкуство ще даде положителен резултат. Скоро си говорих с учител по рисуване, чиято дъщеря ще кандидатства нещо си с рисуване. Един от изпитите е бил да си нарисуват автопортрет и момчето, което е нарисувало картината си 1:1 като снимката (т.е. според децата с най- голяма прилика) е било порицано от учител, който му казал, че ако е искал снимка- щял е да отиде до фотото да се снима. Моята щерка също не обича стихотворенията ѝ да бъдат редактирани.

# 844

Е как, въргалях се из магазина 😁 Но все пак за половин час беше решено кой да е, не мога с дни и седмици да го мисля 😁

# 845
Добро утро!
Хич не спах тази нощ, луната ли е виновна или главата ми, не знам;)
Але, то всичко е скъпо, матракът поне е инвестиция за дълго време.

# 846
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

ММ ме събуди към 5, още не мога да се освестя Simple Smile

# 847
Браво на децата.
Какво ли разбираме ние. Както каза моето дете " завиждаш ми, защото нямаш никакви таланти". На мама златния той, добре че подсказвам на баща му, какво трябва да види на рисунката.
Да ви покажа ли една от картините му, Пикасо ряпа да яде
Това е Мими, котаракът ни, мисли си за птичка.
А това е първата му оцветена рисунка, рамкирана, че нали във всяка християнска къща трябва да има риба

# 848
Това ми напомня за моят племенник, когато беше малък.
Първи-втори клас му бяха избрали една рисунка, награди, включиха я в експозиция (местна в общината)
Питам го - какво нарисува, а той "Ми аз нарисувах кораб, ама те като казаха, че е ракета и аз си замълчах" Joy

Браво на децата!

# 849

Е как, въргалях се из магазина 😁 Но все пак за половин час беше решено кой да е, не мога с дни и седмици да го мисля 😁
Ах, това ми напомня преди години избирахме възглавница за съпруга ми в Юск. Излегнали сме се на 2 легла и идва момчето: "С нещо да помогна?" А аз: "Не. Просто си почиваме." Физиономията му беше безценна.
Браво на талантливите деца! Аз не мога да рисувам, таткото - тоже. МАлкото се спуква да рисува и вечно е вдъхновен.
Rumi, JoyJoyJoy
Вчера водихме децата до избраното жилище по покана на собствениците. Много им хареса, не искаха да си тръгват.

# 850
  • Бургас
Добър ви ден!

В 10:30 станах днес, чак се изненадах, но пък снощи до 2 ч четох книга. Сега ми е едно никакво, че и времето навън същото.

Тит, "мисли си за птичка" беше важно уточнение за свъсените вежди на Мими Simple Smile Иначе си личи, че е коте.

Марѝ, разчитам на госпожата по рисуване тази година да ѝ го рЕкне добронамерено Simple Smile На РС ми се стори добра и заинтересована от предмета си.

Съни, така се успокоявам и аз. Преди години отиваме на изложба на Хуан/Жоан Мирó. Бяло платно, нарисувана черна рамка, в средата кръг ли беше, квадрат ли, не помня вече, хората цъкат с език, приклякат, наблюдават под ъгъл, все едно различни картини гледаме. Та вероятно нямам око и усет за таланта Simple Smile

Али, честито! Бързо действаш.

# 851
Titina, окачването на картините ти се получава. Simple Smile Много добре изглеждат и двете рисунки завършени с рамки и положени на стената. Може ли да издадеш какво точно си направила с рибата? Изрязана и залепена върху тъмния фон ли е, или технологията е друга?

# 852
Titina, окачването на картините ти се получава. Simple Smile Много добре изглеждат и двете рисунки завършени с рамки и положени на стената. Може ли да издадеш какво точно си направила с рибата? Изрязана и залепена върху тъмния фон ли е, или технологията е друга?

Аз специално нищо...правила го е учителката в детската градина. Той е бил окол 1.5-2 годишен

Селесте, ако погледнеш, има стилиризирана птичка точно над носа на котката.
Иначе държи да запазвам всяка драсканица. Хубаво, че ги прочиствам от време на време.

Лято, страхотни емоции са това. Дават им възможност да мечтаят. Току виж като нашата идея да им дойде на ум - цвят "юнивърс". Дано да е Вашето жилище.

# 853
  • София
Искам да кажа, че ми предстои ремонт. Всъщност ремонтът почти е започнал- трябва да стартира следващата седмица.
Не съм събрала почти нищо от багажа, само гледам кашоните и чувалите вкъщи, и ги прескачам. Не знам откъде да започна и всичко ми е някакъв хаос.
Освен това започвам да се колебая дали трябваше изобщо да стартирам тоя ремонт, след като инфлацията поизяде парите, които бях отделила. Вероятно няма да ми стигнат финансовите сили да го довърша.
Това е положението в момента.

# 854
Като дойдат майсторите и набързо ще прибереш багажа Joy

Преди няколко години правихме ремонт. По същият начин започнах да се колебая, ама трябва ли, не можеше ли нещо козметично, защо точно сега и т.н
Докато не видях колко е зле положението като разкъртихме.
Отделно никога не е подходящо времето за ремонт.
Колкото до финансите - те никога не стигат, ще избереш по-изгодното и пак ще стане.
Успех и да се похвалиш после Simple Smile

Али, браво за матракът. Какво избра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт