Искам да кажа... (195) през Юни 2022

• 43 032
  • 902
  •   1
Отговори
# 825
Дожро утро.
Мари, разсмя ме.
Спах тази нощ, съседите пак са имали скандал, но бях много уморена и съм спала.
Боби, много са хубави децата ти.
Лято, да е вашето.
Обмислям и аз отпуск в петък, че едва гледам вече. Но колега е с ковид и зависи как ще е и дали ще може да поеме.
Хубав ден и спорна седмица.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 07:37 от Sunny29

# 826
  • Germany
Добро утро!
18 градуса и 90% влажност е тази сутрин при нас. Едвам се диша, не ми се мисли какво ще стане, ако/когато пекне слънце. Едвам отлепих днес, много ми се спеше. Големият си е вкъщи, защото му отпаднаха доста часове, но малкото си беше от 1ви час, че и класно има днес. Стиснете им и на двамата палци тази седмица, моля.
Успешна и спокойна седмица на всички!

# 827
  • Бургас
Добро утро!

Лято, дано е вашето местенце!

Мари, не останало, сякаш вчера беше снимката с онази красива чиния с детска порция в нея Simple Smile Да ти мине бързичко времето до втория педикюр!

Мони, ще се справят децата. Как върви твоят курс по немски? Нещо май не беше доволна от преподавателката.

Ползвала съм Duolingo за учене на език. Няма обаче вариант през български, трябва да е през друг чужд език, но пък така хем преговаряш единия, хем учиш другия. С много повторения и с превод на думи/ изречения. Докато пишех, свалих приложението, за да видя дали все пак не са включили и български и поцъках някоя и друга думичка на гръцки. Много го харесвам, изкарах ниво А1 преди доста време, опция за следващо при друг преподавател нямаше и така си останах ненаучена.

Разправия с администрация ме чака днес, при това заради на сестра ми документи, и се мотая още. Дано приключа бързо, че там все някой нещо не знае, но пък аз съм длъжна всичко, абе ако може въобще да не ги занимавам.

Слънчева и спокойна да е новата седмица!

# 828
  • Germany
Селесте, приключих с курса. Евентуално от септември пак, но обмислям частен учител.

# 829
Така е, Селесте. Много ме е яд, че не ми купи подобна чиния от Италия(щял да я счупи), но поне ще имам още един повод лично да си я купя.
Момчето ме изненада много приятно днес. Ще завърши със златен медал. Аз доволен. Simple Smile
Мони, стискам ги и двамата.

# 830
  • Бургас
Уау, браво на момчето ти, Мари! Ето това е, като са си умни децата и без зор от наша страна стават нещата.

Приключих бързо и без ядове на сестра ми ангажимента. Започнахме, естествено,  с редовния отговор "О, не, не може", но на другото гише се оказа, че си има подготвени заявления за конкретната процедура.

Вики си е поканила две деца от класа на гости, момче и момиче, та следобедът определено няма да ми е тих. Момченцето е  "първи любовни трепети". Баща й не знае за тези й вълнения, той тъкмо преживя първия цикъл Joy То и тя не подозира, че знам. Хвърлям тайно по око на вайбър разговорите й.

# 831
Браво но момчето , Мари. Да не съм видяла дамърмориш.
Вчера бяхме на гости в кумовете ни и днес релаксираме. Е аз поработих малко и съм доволна от постигнатият резултат.
Хванах се да оправям и всичките бижута и съм на финалната права- имам повредени неща още от наводнението. Сега обаче няма къде да ги слагам (3 пълни фруктиери) и ще се наложи малка преработка на единия шкаф в гардеробно то. Още не съм споменала гениалната си идея на ММ, дали направо да не я кажа на майстора?

# 832
Тит, медал заслужава твоят мъж. Много си дейна и идейна;)
Маре, честито на сина ти!
Монката ги е разбила на рисуването, съвсем малко не ѝ достига за 100 точки. Без уроци, без зор. И ми иде да си удрям главата някъде за чий си троших нервите и парите за уроци по другите предмети, като очевидно не е нейното. Тя това дето си го иска си го прави лесно и без усилия.

# 833
Тути, какво иска да учи Монката? Поздравления за точките по рисуване.

# 834
Поздравления и за Монката, и за момчето на Мари.

# 835
Рисуване с чужд език, това ѝ е първо желание, в хуманитарната гимназия в града ни. Ако сме смятали правилно, реално има голям шанс да ѝ се случи.

# 836
  • Бургас
Браво на Монката, разбила ги е направо! Успех с кандидатстването!

Вики и тя се справя доста добре с рисуването, даже в художествена паралелка в друго училище мислехме да се мести сега, но отложихме за след 7-и клас, живот и здраве, ако още я влече. Едни огромни крака като танкове обаче рисува и онзи ден съвсем добронамерено й казах, че не ми допадат, тя ми се разсърди, това си бил нейният стил, аз не съм я разбирала, ужас някакъв настана.

# 837
Тути, стискам ви палци. Да я приемат това, което иска, да учи с лекота и да не ти създава проблеми.

# 838
  • На брега на реката
Добро утро!

Мари, Тути, браво на децата ви! Нека имат късмет, да влязат където искат!

Тути, не се ядосвай! Нали като родители се стараем да направим най-доброто за децата си, според разбиранията си!

Ау, Селесте, много докачлива госпоИцата! Явно не разбираш, от модерно изкуство! Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден, момичета!

# 839
Добро утро.
Селесте, ми то и Пикасо не е за харесване, ама го харесват и картините му струват скъпо, така че не се знае на Вики творенията дали няма да станат хит.
Хубая и успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт