Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 294
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Вместо влакчето има автобус. 

# 556
  • Sofia
Танита, благодаря! Simple Smile Но питането  беше за нещо, което се доближава поне малко до Дюни включващо изброеното. Ако идеята е само за едната нощувка в близост до хубав плаж, няма и да питам, ще си резервирам едно студио или малък апартамент с паркомясто в близост до стария централен плаж в Поморие, и проблемът е решен. Познавам градчето и знам къде храната е вкусна, а и ценово ще ми излезе в пъти по-добре от Созопол. Търси се нещо, на което всичко да е включено, кеф му на ММ коктейл, получава, кеф му сладолед - има, кеф му пица, пържола или бира - получава, на една ръка разстояние. Не му харесват телешките ребърца, взима си пържола. Simple Smile

# 557
  • There I was on a July morning
В кой ден от седмицата е танцовото шоу?
Всяка вечер в амфитеатъра има танцово шоу, с изключение на неделя и четвъртък.

# 558
  • София
Предишни години бяха само в два или три от дните, но не помня кои. Ние ще бъдем пт събота до вторник, а по мои спомени събота се представяха децата, неделя почивка, понеделник и вторник танцово шоу/скеч, но ми беше важно да знам в кой ден са танците Simple Smile

# 559
  • There I was on a July morning
Сега предимно на танците наблягат, пак в неделя почиват, но се сетих, че една от вечерите е комедийно шоу със скечове. Извинявам се, че малко те подведох.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 18:01 от Скубиду

# 560
  • София
Не, няма никакъв проблем Simple Smile Страхотно е, че ще има повече танци. На мен танци ми се гледат най-вече ☺

# 561
Танита, благодаря! Simple Smile Но питането  беше за нещо, което се доближава поне малко до Дюни включващо изброеното. Ако идеята е само за едната нощувка в близост до хубав плаж, няма и да питам, ще си резервирам едно студио или малък апартамент с паркомясто в близост до стария централен плаж в Поморие, и проблемът е решен. Познавам градчето и знам къде храната е вкусна, а и ценово ще ми излезе в пъти по-добре от Созопол. Търси се нещо, на което всичко да е включено, кеф му на ММ коктейл, получава, кеф му сладолед - има, кеф му пица, пържола или бира - получава, на една ръка разстояние. Не му харесват телешките ребърца, взима си пържола. Simple Smile

Ако търсите AI тогава наистина Дюни е вашето място. На мен този тип почивки органически не ми понася най-вече, заради тълпите по време на храна и борбата за чадъри. Това го има навсякъде в БГ, където се предлага AI, така че по останалите показатели Дюни водят. Просто щом нещата са включени в цената хората гледат да потребяват на макс, и става навалица.

Били сме за един уикенд на Мирамар в Обзор - храната беше по-добра, стаите по-хубави и нови, рязстоянията по-малки, но пак имаше навалица в ресторанта и борба за чадъри, анимацията им доста по-слаба.
В Албена бих пробвала новите 5* хотели, но и там ще ви е скучно откъм анимация.
За Грийн Лайф не е Ок да се храните в ресторанта им. Хубави и много романтични са плажните ресторанти.

# 562
  • София
Пробвайте тогава в по-късен период. През септември борби за чадъри и тълпи за храна няма. Тази и миналата година по стечение на обстоятелствата ще сме и след 10.09. Миналата година работеха само двете Марини. Ние избрахме бийч и странното е, че виждах хора от роял в ресторанта. Тази година направихме ранна резервация за Пеликан и се надявам, че ако се наложи ни ъпгрейднат ще сме в бийч, защото там много ни допадна. Преди винаги сме били в Белвил (но поне от края на август), че децата бяха малки и вечер, след шоуто трябваше бързо да се придвижим до леглата Smiley

# 563
  • България
Марина Бийч затваря от утре. Даже днес ресторанта вътре не работеше на обяд. Беше като Ла Бриз - с храна отвън. Белвил и Палас остават. За Пеликан не знам.

# 564
Марина Бийч затваря от утре. Даже днес ресторанта вътре не работеше на обяд. Беше като Ла Бриз - с храна отвън. Белвил и Палас остават. За Пеликан не знам.
А Холидей Вилидж? Майка ми и баща ми пътуват утре за Дюни и са с резервация за вилите.

# 565
  • Sofia
А ние трябва да сме от 10.09, днес ми изпратиха ваучера. Знаете ли дали планират да затварят и други хотели?

# 566
  • София
Явно всяка година в различно, но на 10.09. миналата година работеха само марините и р-т Миланезе. Белвил ми беше много странен празен и притихнал. Холидей вилидж сигурно ще затвори скоро, кой ще е следващият, ще очакваме инфо. Жалко за Марина бийч. Добре, че не резервирах и тази година за там.

# 567
  • Sofia
Интересно къде ще ни преместят, ако  затворят Холидей Вилидж?

# 568
Тази година имаше за Марина Бийч много лоши коментари, не само тук, но и във ФБ групите. Може би за това го затварят първи... явно нещо куца там, знам ли..

# 569
  • България
За вилите - не знам. Резервациите за Бийч се насочват към Палас. Белвил е пълен.

Общи условия

Активация на акаунт