Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 298
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Beyond the Frontiers
Клишето за ТА е адски изтъркано. Аз лично не се срамувам, че това ми е професията и не го крия. Така че няма как да ме засегнете.
Не знам къде я видяхте и тази пламенност.
Има хора, които харесват Дюни и други, които не го харесват. Абсолютно нормално е. И вашето мнение и критика не са нещо странно.
Предложенията за подобрения също принципно са хубаво нещо.
Моментът ,в който обаче се прави сметка на чужди пари е ...

# 541
  • София
Какво е ТА?
Аз лично бях подразнена от тазгодишната лудница, но като погледна назад почивката ни беше хубава. Мухъл и лоша храна не съм срещнала. Е, има нужда от обновявне, но това струва пари и изисква време. Лесно е да правиш сметка на чуждата печалба. Но голям комплекс трудно се менажира, а Дюни е определено най-добрият у нас. Ако някой ми посочи по-добър, ще се радвам да го посетя.

# 542
Предполагам, ТА = туристическа агенция, ТО = туроператор.

# 543
  • Sofia
Скрит текст:
Какво е ТА?
Аз лично бях подразнена от тазгодишната лудница, но като погледна назад почивката ни беше хубава. Мухъл и лоша храна не съм срещнала. Е, има нужда от обновявне, но това струва пари и изисква време. Лесно е да правиш сметка на чуждата печалба. Но голям комплекс трудно се менажира, а Дюни е определено най-добрият у нас.
Ако някой ми посочи по-добър, ще се радвам да го посетя.
Присъединявам се към питането. Търси се
-наличие на реален безплатен паркинг;
-достатъчно чадъри и шезлонги (без да се налага да воювам за тях или да ставам "по първи петли";
-бар на плажа;
-прилична храна и ресторант с достатъчно открити места;
-бутилирана минерална вода (това за мен е важно);
-релакс басейн;
-и най-важното - да е чисто!
Нормална цена (под нормална разбирам 1500 лв за двама през септември).

# 544
  • Sofia
Да добавя към изискванията по-горе и плитък плаж, без да става бързо дълбоко с хубав пясък и топла, спокойна вода.
В момента съм на Каваци, Green life, има почти всичко описано, защото е хубавия, съседен залив, но БЕЗ храна, което чак сега ми е ОК, като бяха малки децата беше абсурд да сме без изхранване.
Ще се радвам и аз някой да препоръча, макар че на тази възраст на децата мисля догодина да пробваме за първи път Турция.

# 545
  • София
Дюни си има доста за оправяне,  но това е огромен комплекс и трудно може всичко да е изрядно. Мисля,  че тази година някои потребители малко прекалиха с описанията как ставало бой за храна и чадъри. Та чак после имаше хора,  които се ужасяваха от предстоящата си почивка.
Да,  качеството е спаднало, но като цяло комплексът има много предимства и е хубаво място за почивка

# 546
Понеже аз бях тази, която се ужаси от бъдещата си почивка - минавам да се отчета. Пак с уговорката, че ол ин, не е нашия тип принципно.
Какво ни хареса:
- компанията, заради която и отидохме (Дюни тук нямат никаква заслуга)
- вечерните шоу програми
- дискотеката след тях, с уговорката, че пак много голяма част от забавлението ни идваше всъщност от компанията ни. Самата дискотека беше една идея инфантилна. Аниматорите бяха доста дистанцирани, нещо което по принцип не трябва да е така.
- отново компанията за детето. Оставихме ги да си правят каквото искат тайфата с деца.
- градините и възможността вечер да се разходим в ниската част много приятно, преди голямото качване нагоре.
- възможността за честа смяна на плажните хавлии
- камериерката сменяше кърпите всеки ден, и чаршафите също много често
- тишината и звуците на гората вечер
- бармана на външния бар на Марина Бийч беше по-добър аниматор от аниматорите

Какво не ми хареса:
- огромните разстояния, и височината на която се намираше апартамента ни
- плажа. Макар че бяхме след ордите румънци, имаше пак масово запазване на чадъри, но най-вече не ми харесаха самите чадъри. Много са малки, и въпреки че бяха с по-плътен брезент, пак създаваха едно такова нагъчкано чувство. Огромна плажна ивица, и многото път до бар, или до тоалетна. Мини пристанището, което са изградили предпазва от вълни, но водата в закътаната част беше много гнусна, поради невъзможността да се самопочиства от вълните. За по-чисто море трябваше да ходим чак пред платените чадъри, и пак голямо ходене.
- чадърите на басейна са прозрачни. Шезлонгите около басейна издават пронизващо скърцащ звук, при местене, който ме караше на настръхвам през 2 мин.
- храната - много лоша хигиена. С едни и същи ръкавици сервитьори и готвачи пипаха всичко - сурово месо, изпечено месо.. Сервитьорите бяха оплескани от бързане, готвачите и те. Факта, че за едно хранене трябва да направя 3-4 курса преди да седна да се храня, и постоянното движение около нас на хора с чинии. Това, което горе долу ни харесваше и основно ядяхме беше готвената храна.
- в шкафовете имаше неприятна миризма, която не беше от мухъл, ами като на много мръсно пране. Банята се спарваше - нямаше работеща вентилация.

Догодина ще се върнем пак, но основно и единствено, заради компанията, иначе за самостоятелна семейна почивка не бих го избрала никога.

На питането на Crystal-Noir ще предложа плаж Смокиня  (green life), където за 1500 лв на човек за двама през Септември могат да получат всичко описано, само че не платено наведнъж, а по отделно.

# 547
  • There I was on a July morning
Относно комплекса Green life - не мисля, че е равностойна алтернатива на Дюни. И не визирам изхранването, а други фактори - няма аквапарк, няма голямо пространство за разходка, няма активности и забавления. Вечерно време аз бих скучала там, както и при лошо време, неподходящо за плаж.
Минавайки оттам с колата, съм забелязала, че няма тротоар покрай шосето и единствената възможност за ходене до Созопол е с кола, което не е ОК за тези, които обичат да се разхождат и избягват да ползват автомобил, докато са на морето.

# 548
Аз визирах конкретните изисквания на потребителката. Там не се споменават аквапарк, активности и забавления.
За протокола място за разходка има много - вътре в комплекса, до Созопол се ходи с кола да - както и от Дюни, или нещо съм пропуснала да се информирам за шатъл от там до Созопол?
До плажа се стига по добре направени пътеки с дървен декинг.

# 549
Аз визирах конкретните изисквания на потребителката. Там не се споменават аквапарк, активности и забавления.
За протокола място за разходка има много - вътре в комплекса, до Созопол се ходи с кола да - както и от Дюни, или нещо съм пропуснала да се информирам за шатъл от там до Созопол?
До плажа се стига по добре направени пътеки с дървен декинг.
Преди няколко години, когато почивахме в Грийн Лайф имаше едно влакче, което пътуваше между Грийн Лайф и Санта Марина, сега няма ли го? Има много алеи за разходка в комплекса, много е красив, но да - вечер си е скучно там.

# 550
  • София
В кой ден от седмицата е танцовото шоу?

# 551
Само плажът на Грийн Лайф е по-хубав от този на Дюни (никога не съм го харесвала). Обслужването и изхранването в ресторанта им беше под всякаква критика. Да не говорим за тумбите шумни и невъзпитани руснаци - собственици на апартаменти, които сега сигурно не биха били проблем. Пресичането на натоварения път също е неприятно. Преди имаха частен плаж, който беше изключително малък да поеме всички почиващи, после и той изчезна.

# 552
  • Sofia
Влакче от Green life до Созопол вече няма и да, изхранването е проблем (пп. въпреки, че руснаците са малко тази година), както и няма какво да се прави наоколо, но май доста се отклонихме от темата Дюни и чакам някой да препоръча хубав комплекс AI, по-добър от Дюни с посочените по-горе изисквания за семейства с деца.
Аз засега не съм намерила, макар че заглеждам новия Voya Beach Resort на Влас, обаче тази година не си бяха уредили нещата с паркинг и плаж и чакам да видя какво ще направят догодина.

# 553
Влакче от Green life до Созопол вече няма и да, изхранването е проблем (пп. въпреки, че руснаците са малко тази година), както и няма какво да се прави наоколо, но май доста се отклонихме от темата Дюни и чакам някой да препоръча хубав комплекс AI, по-добър от Дюни с посочените по-горе изисквания за семейства с деца.
Аз засега не съм намерила, макар че заглеждам новия Voya Beach Resort на Влас, обаче тази година не си бяха уредили нещата с паркинг и плаж и чакам да видя какво ще направят догодина.
За Voya beach resort на мен ми дава 816 евро за 2 нощувки на 2 възрастни и 2 деца? Това през сайта им. Проверявала ли си им цените някъде?

# 554
  • Sofia
Цената ще е в горния диапазон, факт! Тази година имаха промоции, понеже откриват, така че чакам да видя с какви ранни отстъпки ще започнат за догодина.

Общи условия

Активация на акаунт