Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 274
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Абе хора вие четет ли, не искам да си оставям децата на никой, просто да минават някакви аниматори, да правят смешки забавления, не знам къде точно написах, че искам да си оставя децата. Мекицата беше 3та под ред сурова. Не разбирам този форум не е ли за да си и кажем мнения и впечатления и защо интерпретирате написаното от мен, че искам да си оставя децата, за вас това ли е анимация?

# 616
  • София
Аз като родител на малко дете мога да потвърдя, че анимацията за малки деца просто не струва! И няма две мнения, била съм на доста по-евтини хотели, не ол-онклузив и т.н. където има аниматори, които обръщат персонално внимание на малките деца, има някакви занимания с тях и естествено, че родителите са наоколо.. в детското клубче бяхме преди 3г на рожден ден на едното детенце в компанията и вътре климатика бичеше на 15-16 градуса сигурно, за мен беше абсолютно неприятно да стоя вътре, не знам дали е било инцидентно или държат толкова хладно по принцип. Че и самата детска дискотека според мен не е ОК, танцуват се всяка вечер едни и същи неща, точно по времето, когато се вечеря, никое дете от нашата компания не прояви интерес дори да отиде да види за какво става дума (мое мнение, разстреляйте ме Simple Smile) Както много се изписа вече, има плюсове, има и минуси и всеки преценява за себе си какво що..

# 617
  • There I was on a July morning
За мен хубавата почивка е комплекс от много фактори и Дюни в голяма степен ги удовлетворява, като общо крайно изживяване.
Ходила съм и в много други хотели, но все нещо не ми харесва и не повтарям. Някъде хотелът е бил по-чист и луксозен и персоналът - супер-любезен, обаче самият плаж/морето не ми е допаднало /Златни пясъци, например/, другаде - храната или липсата да достатъчно чадъри. На някои места храната е била много по-хубава от тази в Дюни, но ми е било скучно, защото е нямало никаква анимация и дестинацията не ми е харесала. За цената няма да коментирам, защото има и по-скъпи и евтини хотели от Дюни, но за мен е ОК, като съотношение между цена и това, което получавам за нея.
Имам някои забележки, най-вече към хигиената на общите части, но не съм от тези, които се вторачват във всяко петно. Попадала съм на мръсни прибори в ресторанта и аз - /тази година примерно 3-4 пъти/. Ами, отделям ги и си взимам нови. Не бих казала, че цялата посуда е била мръсна и че това ми е вгорчило почивкката. Попадала съм и на недотам вкусни ястия, или прегорено. Не е драма, осигурен е голям избор и си взимам нещо друго.
Като чета коментарите за комплекса - има и някои основателни забележки, но и доста преувеличени и дори абсурдни.
Хубавото на темата е, че изобилства от информация и човек добре може да прецени - кое го устройва, кое - не, и дали да посети комплекса.

# 618
Ние останахме много доволни от престоя си в Белвил тази седмица. Честно казано бях малко предубедена заради многото негативни отзиви, но в крайна сметка успяхме да си починем и не се напрегнах нито веднъж за 6 дни.
Много ми допаднаха спокойствието и добре поддържаните алеи и зелени площи. Чисто, подредено, осветено. Плажа беше много чист, водата също. Храната вкусна и разнообразна.
Екипа от ентъртеймънта също беше на ниво. Много свежи и готини момичета и момчета.
Дамата, която ни посрещна на рецепция беше  много апатична и намусена. За сметка на това - камериерките в другата крайност - супер любезни, усмихнати и старателни.
Същото важи и за момичетата и момчетата, които отсервират в ресторант Созопол. Всеки ден ни питаха как е почивката и дали сме доволни.
Странно е, че няма банкомат в целия комплекс, а в магазинчетата не може да се плати с карта. Поне едното да е налично, 2022 година е, все пак.
Като препоръка, би било чудесно ако готвачите приготвят поне един десерт за диабетици, без захар, със стевия или мед, примерно.
Иначе хотела е амортизиран, ама то няма как.  Поне за мухъла могат да се погрижат, едно Саво ще реши проблема. Не е супер скъпа инвестиция.
И накрая нещо, което чух, конспиративна теория, по време на стрелбата с лък, една дама питаше момчето което води, дали е вярно, че Марините са взети от холандци и от другата година се опасяваше, че щели да станат недостъпни за българи, заради високите цени. Момчето каза, че няма представа. Не че щеше да сподели, дори да знаеше.
Ще поживеем, ще видим.
Забравих да спомена момчетата на гирос зоната, която е със супер неадекватно работно време. Милите, изобщо не знаят защо са там. Като на забавен кадър са.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 23:30 от Butterfly_🦋

# 619
Е то пък оставаше да отрежат зоната на Марините за клиенти на горските хотели....дано да не стане така. Комплексът се нуждае от реновиране според мен, от десетки години не е правен ремонт и си личи по баните и мокета най-вече.

# 620
  • Сф
Само чета аз. Един път се разминах с Дюни, а сега детето е голямо и няма смисъл. Освен това няма да ми е удобно. Включвам се специално заради Фаталина. Когато правих резервацията , се свързах с управителя отдел резервации на Дюни, не мога да си спомня името в момента , мъж беше, май Далев. Обясних си физ. състояние ( инвалид съм също,че и количка ползвам като се наложи) и човека не ми препоръча като цяло комплекса, в смисъл ще ме затрудни, но тъй- като настоях, заради детето ,  искаше да ме настани в единствения подходящ хотел, в който ще ми е удобно. Палас или Роял не помня. И си уточних всичко в детайли съвсем спокойно. Срещнах голяма отзивчивост. Не мога да разбера , като имате проблем , защо не го казвате в началото , да знаят хората и ще могат ли изобщо да ви предложат това, което търсите. Още повече на всеки инвалид нуждите и уменията са специфични, както и затрудненията са различни. (На мен например стълбите точно не са ми основен проблем за сметка на разстоянията.) А после обвинявате хотела ,че не отворил и ви поставили в неудобно положение. Е , как да знаят хората? Няма как. Предполагам, при създадената ситуация можеше да ви върнат парите и да не ходите там, защото сте имала основателна причина. Но и това не сте направила и сега не сте доволна. Е..ми...в случая проблема не е в Дюни.

# 621
Тази година посетителите на Дюни сякаш бяха повече от миналата година, визирам периода 08.09-13.09. За първи път от 5 поредни години ни се наложи да изчакаме за маса, но само няколко минутки.
И въпреки това неудобство за мен вилно селище Дюни е съчетанието от всичко, което имам нужда, за да си почина: зеленина, гора, простор, хубав плаж, танци под звездите, уединена пейка в парка...И доста прилична база - почистваха и сменяха хавлии всеки ден.
За сравнение- Уейв до Поморие и Рейна Дел Мар / последните два са почти еднотипни- светски, с много повече посетители, стаите са ТОП, но усещането е различно и не мога да релаксирам по моя си начин, по-уединен /.

# 622
  • Sofia
Нашата почивка в Дюни приключи днес. Да почиваш в двата фланга на сезона си има своите плюсове и минуси. Бяхме в Марина Роял Палас, защото Холидей Вилидж затвориха един ден след пристигането ни. Въпреки, че има още какво да се желае, за мен комплексът си остава едно от най-добрите места за почивка у нас. Като съотношение цена-качество, не мисля, че има кой да го измести. Прекрасен плаж с достатъчно чадъри и шезлонги, безплатен паркинг, добре уредена и много добре поддържана и озеленена територия, прилична храна. Можеше и да е малко по-топло времето, но за седмицата, в която бяхме нямахме пропуснат плаж. Simple Smile
Ако имате въпроси, съм насреща.

# 623
  • София
През миналата седмица и ние почивахме в Дюни. За пръв път попаднахме в Марина Роял Палас, досега сме били само в Белвил и Марина Бийч. Отново безупречна хигиена в хотела и доста добра в общите части. Стаята беше с невероятна гледка към морето и от прозореца, и от балкона. Представленията бяха на ниво, особено танците, както винаги, дело на Дони. Цялото семейство си изкара чудесно, както и предишните пъти в Дюни.
  За да съм максимално коректна, ще отбележа и това, че за пръв път от десет години имаше осезаема разлика в качеството на всички плодове и на някои от зеленчуците. Дебело подчертавам, че нямаше развалени или прокиснали, както някой спомена, но се усеща разлика в качеството, което ме натъжи, но за пет дни е преодолимо. Другото, което не ми хареса, е че няма цветя на места, на които е имало прекрасни аранжировки. Това, което ме учуди е, че на 13,14.09. бяха събрали повечето шезлонги и позакъснелите отчаяно си търсеха местенце на плажа, защото масово се дръпваха по 3,4 шезлонга на чадър и така се оказаха недостатъчно за всички почитатели на пясъка. Миналата година бяха повече по същото време. На последно място ще спомена, че на първия етаж в хотела, през който минавахме, за да излезем за плажа, имаше лека миризма на мухъл. На нашия етаж и в нашата стая, освен захабения мокет, нямам забележки.
  Като цяло, Дюни си остава за нас мястото в България, което ще посетим отново с удоволствие.

# 624
Холидей Планет са пуснали цени за Дюни 2023г.

# 625
  • София
Миналата седмица го сънувах и днес получих мейл 😂 Очаквано, цените са нагоре. Дано качеството на плодовете и зеленчуците също се повиши в сравнение с изминалия сезон.

# 626
Някой има ли представа каква е ситуацията с апартаментите в Белвил? Днес пуснах запитване към Холидей планет за цени и ми отговориха, че за съжаление не могат да ми предложат настаняване там. Миналата година също отказаха, въпреки че пуснах запитване много рано. В крайна сметка почивахме в двойна стая в Белвил, но едното дете беше на 1 година и го настаниха в кошара. За следващата година това не е опция, а държим точно на този хотел

# 627
Някой има ли представа каква е ситуацията с апартаментите в Белвил? Днес пуснах запитване към Холидей планет за цени и ми отговориха, че за съжаление не могат да ми предложат настаняване там. Миналата година също отказаха, въпреки че пуснах запитване много рано. В крайна сметка почивахме в двойна стая в Белвил, но едното дете беше на 1 година и го настаниха в кошара. За следващата година това не е опция, а държим точно на този хотел
И аз чакам да ми отговорят на запитването за там. Още не са. От днес е.

# 628
  • Германия
Цените са уау! Дава ми 1500 лв разлика от миналата година.

# 629
  • Sofia
И друго забелязах, преди цената за целия юли беше една, а сега от 15.07.2023 е по-висока

Общи условия

Активация на акаунт