Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 277
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Е, айде сега.. ако беше амфитеатъра до Марините, щеше да има мрънкане колко е шумно, не мога да си легна в 10 да спя, аз на почивка ли съм или какво... Все ще има недоволни. Според мен разположението на хотелите и атракциите в комплекса е оптимално. За това и има избор в кой хотел да резервираш.

# 601
  • Sofia
Така е, като градско чедо от най-голямото село, умирам за зеленина. Затова и вилите са мястото, което най-много ми допада. Е, сега няма да можем да се възползваме от тях, но пък ще видим как е в МРП. Само се моля да не вали. Simple Smile

# 602
Първо започвам с това, че всеки има виждания и предпочитания, затова и не задължава никой да харесва/не харесва отзива ми, който е изцяло отрицателен.
За първи път почиваме на Дюни, не знам ние ли хванахме кофти момент или е така като цяло. С две дечица на почти 3г сме, анимацията за мен е крайно недостатъчна - вечер от 20ч до 20:30 детска дискотека и след това 40-50 мин. Шоу, през деня няма никаква анимация, музика на басейн и на плажа не се чуваше за настроение, храната беше супер еднообразна и малък избор, била съм на други ол инкузив, но този е най-лошия. Чиниите бяха мръсни, чашите за кафе също, добре че имаше пластмасови и картонени, приборите също бяха мръсни. Мекиците на закуска бяха буквално сурово тесто, а следобедната закуска се състоеше от два вида сладки на дребно и един кекс, плодове и сладолед следобяда нямаше. На плажа гирос зоната пише, че е до 18ч в 17:20 отидох с детето за сандвич, вече нямало. Взех малко пъпеш от Ла бриз в купичка да занеса на плажа и ми се вдигна скандал, може би нямам право, но всички изнасяха ядене, реших че е позволено, можеха просто да ми направят забележка, не да ми крещят на среща. Стаята очудващо беше чиста и реновирана. Отидохме с много положителна нагласа и си тръгваме крайно разочаровани.

# 603
Странно е, че са ви се развикали да не изнасяте. Ние като бяхме точно от Ла Бриз се изнасяха промишлени количества храна на плажа, вкл. и ние. И от главния ресторант също, плодове и т.н. Явно някой е решил да се разработи в края на сезона. Иначе като цяло не разбирам драмата с изнасянето на храна от ресторанта.

# 604
  • Пловдив
Да, масово си се носи храна на плажа от Ла Бриз. Даже има сложени специални кошове до чадърите , за да си сложат хората мръсните чинии. Даже не съм и мислила ,че е забранено.

# 605
Има детски клуб в МБ, от 3 години нагоре. Ако искате целодневно някой да ви гледа децата - няма как да стане. Музика има до 12 ч. и след това от 15 или от 16 ч. (не помня). Никой никога не е правил забележка за изнасяне на храна.

МРП има достъп от двете страни без стълби. Само мрън-мрън.

# 606
Има детски клуб в МБ, от 3 години нагоре. Ако искате целодневно някой да ви гледа децата - няма как да стане. Музика има до 12 ч. и след това от 15 или от 16 ч. (не помня). Никой никога не е правил забележка за изнасяне на храна.

Вие къде видяхте да пиша, че искам някой да ми гледа децата? Писах, че анимацията е недостатъчна.
На вас може да не са правили, но на мен направиха.
Изразих мнението си и на мен не ми хареса, на вас щом ви харесва посещавйате Дюни. Всеки си има критерии какво иска да получи срещу заплащането, което дава.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:00 от iretto

# 607

Вие дали ми знаете здровословното състояние, та ми обясвянете че имало подход и отстрани на стълбите. Ами има, но за мен изкачване на такъв наклон е ощо по-невъзможно. Ако обичате като не сте нясно не се обаждайте и не давайте акъл! И не ми подхвърляйте, че мрънкам ей така щото ми е кеф, защото зад профилът ми не стои някоя  кифличка! Точно от липсата на разбиране на проблемите на хора с двигателни проблеми в България, туризмът както и всичко друго е на това махленско ниво.
Как пък едно негативно мнение не ви се понрави на постоянните пребиващи в този комплекс. Еми дамата сподели, вие обаче явно вместо нея сте били там и сте видели, че не е така както го описва?! На Вас може да не са правили забележка, а на нея са. Това не значи, че не с е случвало. Има детски клуб в МБ, която обаче по мое време средата на месец юни НЕ РАБОТЕШЕ и съответно и мини клубът също! Специално се поинтересувах, заради възможонстта синът ми с вунка да почиват в хотела. Еми не, не работеше нищо! Може комплексът някога да е бил ок, сега не е. Това лято се изляха куп негативни отзиви, но някой влюбени и лежащи на стари спомени хора тук със зъби нокти го защитават. Не мен ми е все тази, аз лично няма да се подлъжа да почивам повече там, но нека хората, които са решили че искат да посетят комплекса да са наяно какво точно представлява.

# 608
  • Пловдив
Комплекса обаче не представлява това,което плюещите го споделят. Както и това, което възвеличаващите го. Но стигаме до абсурдна ситуация да се смята,че Грийн Лайф може да стъпи на малкия пръст на Дюни,че даже да го превъзхожда. Или уейв, който няма куп от предимствата  но има 3 пъти по-висока цена и лаврак. Или хотела в Обзор . Или който и да е в Слънчев бряг. Да, Дюни не е ексклузивитет. Да, някъде храната е по-хубава със сигурност. Но, комбинацията от поддържан парк  ,прекрасен плаж, вечерна анимация, аква парк   ,безплатен паркинг , добро обслужване на сносна цена, няма къде да се намери. И да е в България. Говорим за ол инклузив,който си има недостатъци винаги - лудница, пренаселеност, понякога не особено хубава храна. Но просто това е характера на тази почивка. За това се слагат приоритети - ако храната ти е най-важна, не отиваш там, ако не ти е важен парка, не отиваш там, ако лудницата те дразни, не отиваш там. Но , смело твърдя, че все още съотношение цена - качество е ненадминато. Макар и аз да се изнервих тази година. В Турция ол инклузива е по-хубав, спор няма. Там плажа обаче куца. Обслужването е на топ ниво и никой не може да ги достигне. Ако обичаш прясна морска храна  , не харесваш да седиш на едно място, не ти трябва ол инклузив,   пак не си за у нас, а за Гърция ,да речем. Човек трябва да реши какво търси и какво му е важно и по това да избира. И да не се влияе от мнения. Аз  ,докато се науча мненията в бг мама да знам как да отсявам  , доста неудачи съм имала. Като например една година да разделя почивката си на 5 дена в.Дюни и 5 дена в прехваления тук хотел на плаж Неситнарка . Цената беше същата. Като отидох там, се разревах. А човек като чете отзивите тук ще рече  ,че е някаква топ класа това недоразумение. Още ми става лошо като се сетя.

# 609
  • София
С две дечица на почти 3г сме, анимацията за мен е крайно недостатъчна - вечер от 20ч до 20:30 детска дискотека и след това 40-50 мин. Шоу, през деня няма никаква анимация, музика на басейн и на плажа не се чуваше за настроение, храната беше супер еднообразна и малък избор, била съм на други ол инкузив, но този е най-лошия. Чиниите бяха мръсни, чашите за кафе също, добре че имаше пластмасови и картонени, приборите също бяха мръсни. Мекиците на закуска бяха буквално сурово тесто, а следобедната закуска се състоеше от два вида сладки на дребно и един кекс, плодове и сладолед следобяда нямаше. На плажа гирос зоната пише, че е до 18ч в 17:20 отидох с детето за сандвич, вече нямало. Взех малко пъпеш от Ла бриз в купичка да занеса на плажа и ми се вдигна скандал, м...

Сигурно сме били на различни места. Никога чиниите и приборите не са били мръсни. Имаше доста добра и разнообразна кухня - (Марина Палас), по принцип в повечето ресторати не разрешават да се изнася храна и затова се пъхат филии със салам в салфетки в чантите и еклери по торбите (винаги ми е било чудно защо на олл инклузив се прави, но факт), но имаше много хора, които хапваха на плажа. Със сигурност има по-добри олл инклузиви, но едва ли този е на последно място.
Моя позната, която не обича да лежи на плажа обиколи доста от анимациите - танци, степове и не знам си какво още. Да, децата не се гледат, а ако са на почти 3 години е малко странно друг да ги гледа и забавлява.
Тази година аз намерих доста негативи в сравнение с предходните, има какво да се подобрява в комплекса, но със сигурност не е адското място, което се описва.
Разбира се, всеки има право на мнение и има изисквания към мястото, на  което ще почива. Ще кажа и още нещо, което със сигуност няма де се хареса на всички потребители, но всяко нещо си има цена и ако искаш перфектната почивка (не знам дали има такава), трябва да си платиш за нея.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:34 от Yellow_girl

# 610
Подкрепям последните два поста. Хората не могат да разберат, че пълно щастие няма. Писала съм го хиляда пъти - в съотношение цена/качество - България - Дюни. Точка.

На мен Дюни ми е омръзнал и тази година бях там заради приятели.
Мнението на Фарфалина даже не съм го прочела, защото е безсмислено да го правя.
А на дамата с двете дечица, които нямали 3 и им била недостатъчна анимацията... няма как по друг начин да го разбирам.

# 611
Аз от групите във Фб виждам една истерия и вманиаченост да се отиде в хотел и да се снима всяка незабърсана капка котелн камък по плочките в банята, всяка пукнатина в стената и т.н. неща. И не, не съм мърла, ама чак такова вглеждане във всичко ще развали почивката и в най-мега-якия хотел на света. Не казвам, че тука случаите са точно такива, но просто го забелязвам масово и посетителите на Дюни надали правят изключение. Хората отиват с нагласата да не им хареса и да мрънкат после.

# 612

Качвам снимка на мекицата, защото друго не съм снимала, не съм капризна, приборите си ги трих с мокра кърпа. Просто споделям мнение, че на мен не ми хареса и какво ми е направило впечатление. Под анимацията не е достатъчна имах предвид, че има само една детска дискотека за 30мин, през деня никъде нищо. На мен не ми харесва и не държа някой да е на същото мнение.

# 613
И аз съм попадала в Дюни на вкиснат таратор, за съжаление няма как да го документирам това, не ми се и разправяше да вдигам скандали, то няма и на кого там. За мен нивото на курорта в последните години е паднало драстично, но не желая да споря с харесващите комплекса. Който се чувства добре там и е доволен, нека си го посещава.

# 614
  • София
Е,то всеки е попадал на сурова палачинка или мекица, но никой не ви кара да я изядете, взимате друга. А анимация за 3 годишни не мога да си представя, не бих оставила толкова малки деца на напълно непознати.

Общи условия

Активация на акаунт