Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 286
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Юни и септември комплексът се пълните предимно с руснаци. Сега логично е да затворят всичко по-рано.

# 586
  • There I was on a July morning
Ами аз рекох да си напиша какво ме мъчи, пък ако щат.
За паркинга на Уейв "ревахме" миналата година и тази го направиха безплатен. Много ми стана приятно.
......................
Супер, но при техните цени за нощувка беше кощунство да искат допълнително пари за паркинга. Hands V

# 587
  • Sofia
Ние сме били в Холидей вилидж преди 3 години ,на 15 септември си тръгнахме, всичко си работеше.Тази година исках да ходим от 8- ми до 15 -ти септември, отговориха ми ,че няма места.

# 588
На 28 се прибрахме от Пеликан, ние го затворихме реално, даже и обяд нямаше, а с малко детенце... но отидохме дребното да хапне в марина бийч преди да тръгнем, и там ми се видя доста по-добре. Кухнята в Пеликан беше бляк!

# 589
  • София
Всъщност хората от няколкото хотела ги местят в най-добрия им хотел и пак някакво недоволство се усеща. Платил си за по-евтиния хотел, а почиваш в по-скъпия. Къде е проблемът не виждам.

# 590
Анимацията продължава ли в пълния си обем до окончателното затваряне?

# 591
Всъщност хората от няколкото хотела ги местят в най-добрия им хотел и пак някакво недоволство се усеща. Платил си за по-евтиния хотел, а почиваш в по-скъпия. Къде е проблемът не виждам.
Ами представи си, че има проблем! Аз например специално бях избрала Марина бийч, заради местоположението и достъпността до плажа по чисто здравословни причини. Ако знаех, че хотелът няма да отвори за моите дати - средата на юни месец, изобщо нямаше да резервирам за там. Дори не се обадиха да ме предупредят. Аз звънях в хотела, за да питам за разни неща и тогава ме информираха, че ще ме настанят в друг хотел. И не, не им е най-добър Марина Палас по много причини, които съм ги коментирала много пъти, но най-вече старата база и обзавеждане от найста година. Да не говорим, че пък на мен ми създадоха много неудобства с безбройниите стъпала до басейните, до Спа зоната и до плажа, без наличен асансьор, който да може да се полза. Платих за хотел с навикана анимация, от която нищо не видях, просто защото се провежда на м...та си от въпросният Марина Палас, както през деня, така и вечерно време. Гостите на различни хотели наблъскани в един хотел и разбира се по време на храненията трудно се намира маса. Умишлено почивам извън активен сезон, точно за да избегна навалицата, но на практика по принуда попаднах в такава. Други хора пък предпочитат горската среда на къщичките пред хотелско настаняване, а ги местят в хотел не по тяхно желание. Не на всеки му е важно да го настанят в уж по-добрият и скъп хотел.

# 592
  • Beyond the Frontiers
В случай на невъзможност да ви настанят в хотел, избран за резервация, хотелиерът има право да ви премести в хотел от същата категория или по-висок и не дължи обезщетение.
Така казва закона за туризъм.
Иначе разбирам личните предпочитания.

# 593
  • Пловдив
Ама каква майната си? Роял Палас е залепен за Марина бийч.

# 594
  • here and now
Ами аз рекох да си напиша какво ме мъчи, пък ако щат.
За паркинга на Уейв "ревахме" миналата година и тази го направиха безплатен. Много ми стана приятно.
......................
Супер, но при техните цени за нощувка беше кощунство да искат допълнително пари за паркинга. Hands V

Права си, но и Риу искат(или поне искаха). Та не  е необичайно.

# 595
Ако прочетеш по-добре какво съм написала, няма да коментираш очевидни неща. Анимацията беше на м..та си. При двата 5* хотела намаше никаква анимация, нито през деня, нито вечерно време.

# 596
  • Пловдив
Ама ти каза, че си възмутена, че не си в хотела, който си избрала. Това беше основната част от сегашното възмущение . А дори и в Марина Бийч да беше, анимацията пак щеше да си е там,където е винаги, и на еднакво разстояние от МРП. За мен 200 метра не са майната си,но който иска да е близо до анимацията, избира Белвил. Там и стълби няма иначе. И тогава, ако те сложат в Палас, това наистина е неприятно от тази гледна точка. Ама няма значение.

# 597
Ама ти каза, че си възмутена, че не си в хотела, който си избрала. Това беше основната част от сегашното възмущение . А дори и в Марина Бийч да беше, анимацията пак щеше да си е там,където е винаги, и на еднакво разстояние от МРП. За мен 200 метра не са майната си,но който иска да е близо до анимацията, избира Белвил. Там и стълби няма иначе. И тогава, ако те сложат в Палас, това наистина е неприятно от тази гледна точка. Ама няма значение.
За теб може 200 м да не са проблем, но за мен са.  Белвил пък въобще не ми беше вариант. Преценила съм къде ще  бъде най-подходящо за мен, но уве не се получи.

# 598
  • Пловдив
Ако прочетеш по-добре какво съм написала, няма да коментираш очевидни неща. Анимацията беше на м..та си. При двата 5* хотела намаше никаква анимация, нито през деня, нито вечерно време.
Хайде пак с твойте саги и вечното мрънкане.Как да има анимация като отиде в началото на юни за 5 дни да хванеш най-евтино и тогава се спука да вали дъжд за което никой няма вина.

# 599
  • София
Липсата на асансьор и многото стълби са проблем за Палас и то голям, но има достъп до него и без стълби, просто се заобикаля. Асансьор или ескалатор е добре да се направят.
Иначе не мога да се съглася, че анимацията е "на майната си". Като цяло анимацията не е пред двата хотела и предполагам, че за да се избегне шума и гостите да имат по-спокойна почивка. Иначе ако на човек са му трудни стълбите, едва ли ще ходи на пилатес и аеробика - каквито са повечето анимации. Виж за вечерното шоу си е далече, но пак казвам и от двете Марини разстоянието е почти еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт