Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 300
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Майка ми са пристигнали към 11ч, настанили са ги веднага в една от първите вили до Аквапарка. Така че, Холидей Вилидж поне засега работят.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 13:07 от iliyana_iv

# 571
  • There I was on a July morning
За Холидей вилидж, случайно попаднах на информация, че ще затворят на 11.09.22 https://www.verso.bg/offer/kompleks-holidei-vilidzh
Пеликан вече би трябвало да е затворен /на 28.08./ https://www.verso.bg/offer/hotel-pelikan
Х-л Марина роял палас ще затвори на 23.09.2022 г.
Х-л Белвил ще затвори на 11.09.2022 г. https://www.verso.bg/offer/hotel-belvil

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 22:25 от Скубиду

# 572
  • Sofia
Скубиду, много благодаря за информацията! Днес им се обадих, казаха, че ни местят в МРП. Притеснявам се, че при това положение хотелът ще е пълен. Резервацията ни е от средата на Юли, ако знаех изобщо нямаше да резервирам. Пропуснах да попитам дали Ла бриз ще работи. Предполагам, че ресторант Созопол също ще е затворен. Нямам спомен миналите 2- 3 години да са затваряли толкова рано. Ще бъда благодарна, ако тези, които са почивали през септември дадат повече инфо.

# 573
  • Абсурдистан
Има ли ентеровирус в комплекса?

# 574
Скубиду, много благодаря за информацията! Днес им се обадих, казаха, че ни местят в МРП. Притеснявам се, че при това положение хотелът ще е пълен. Резервацията ни е от средата на Юли, ако знаех изобщо нямаше да резервирам. Пропуснах да попитам дали Ла бриз ще работи. Предполагам, че ресторант Созопол също ще е затворен. Нямам спомен миналите 2- 3 години да са затваряли толкова рано. Ще бъда благодарна, ако тези, които са почивали през септември дадат повече инфо.
Crystal _noir, за Белвил ли е била резервацията ви?

# 575
  • Sofia
Не, за Холидей Вилидж.

# 576
  • София
Ла Бриз беше затоворен миналата година след 10.09, както написах на предишната страница работеха само двете Марини и р-т Миланезе. Най-много да работи началото на септември, но към 10 със сигурност ще е затворен.

# 577
  • Sofia
Е сега ще работи само едната. От доста години не сме почивали през септември у нас, и очаквах сезонът да е поне до края на месеца. Когато резервирах имаше информация, че аквапаркът ще работи до 15.09., той не ми е приоритет. Това, че от пет хотела ще работи само един ме притеснява, не харесвам лудницата.

# 578
  • София
Аквапаркът затвори на 14 миналата година. Моите деца много го харесват. И аз си мисля, че е е взъможно да е претоварен ресторантът. Съществува вариант и да има по-малко летовници, и затова да са решили да оставят само един работещ хотел. Миналата година Марина бийч беше обявено, че затваря малко преди 20.09.

# 579
  • here and now
Доколкото знам, тук четат от комплекса, та да си напиша.
Посещавала съм Дюни много пъти и пак бих. Тази година исках само 3 нощувки в началото на септември и направих запитване към отдел резервации.
Всичко, което направиха е да ме препратят към резервационната форма, която вероятно не съм видяла, с отговор, че минимума е 5.
Ами добре.
Почивах в Гърция и колкото и да съм предпочитала нашето море, май за догодина пак на там ще се ориентирам.
Докато бях там ми се отвори възможност за още една нощувка и ми намериха стая при пълен хотел. Стаята беше доста по-висок клас, а платих като за тази, в която бях преди това.

И Уейв не искат 5 нощувки, но бях там вече това лято.

# 580
Mеко казано - не им дреме.

# 581
Ами нали бил препълнен комплекса и без да си дават много зор за подобряване на услугата, защо тогава да им дреме?! Обаче както се видя това изобщо не е тека, след като още от миналата седмица започнаха масово да затварят хотелите си. Изпратиха ордите с диви румънци и вече няма нужда да приемат гости, макар и за 3 нощувки. Явно добре заработват за 2 месеца и им е по-изгодно да хлопнат кепенците. Догодина пак на стара слава ще разчитат и някой да им напълни базата за юли и август. Юни беше същото -  работеше основно един хотел и той не като хората.

# 582
  • Beyond the Frontiers
Ами нали бил препълнен комплекса и без да си дават много зор за подобряване на услугата, защо тогава да им дреме?! Обаче както се видя това изобщо не е тека, след като още от миналата седмица започнаха масово да затварят хотелите си. Изпратиха ордите с диви румънци и вече няма нужда да приемат гости, макар и за 3 нощувки. Явно добре заработват за 2 месеца и им е по-изгодно да хлопнат кепенците. Догодина пак на стара слава ще разчитат и някой да им напълни базата за юли и август. Юни беше същото -  работеше основно един хотел и той не като хората.
Винаги май, юни и септември е било така. Нищо ново не е. Като цяло и времето не е съвсем перфектно за плаж в тези периоди.
На юг от Бургас сезонът е 2-ва месеца - август и юли.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 11:35 от Galactic Voyager

# 583
  • here and now
Ами аз рекох да си напиша какво ме мъчи, пък ако щат.
За паркинга на Уейв "ревахме" миналата година и тази го направиха безплатен. Много ми стана приятно.

Galactic Voyager, била съм и юни и септември. До преди Ковид си работеше всичко.

# 584
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, била съм и юни и септември. До преди Ковид си работеше всичко.
Няма да се съглася. Всяка година ни местят клиентите септември и юни от 4* към 5* в Дюни.
Плюс аз също съм била в тези периоди. Не работи всичко. То и за това цените са други.

Общи условия

Активация на акаунт