Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
За голямо дете е много неудобно да спи на разтегателен диван в двойна стая. Ние взимаме джуниър суит в Марина Бийч. Има малка спалня и единично редовно легло, подходящо за трети възрастен.

# 661
  • София
Да, да, определено не е за тийн. Нашето малко е на 7години и му е супер - широко и ок на дължина.

# 662
  • Пловдив
Благодаря ви за насоките! Добре,че първо се допитах до вас. Трима възрастни не е нещо невероятно и не очаквах да са ограничени възможностите. Другите хотели ми идват скъпи.

# 663
  • от един красив град
Здравейте,  обмисляме почивка на Дюни тази година. Харесахме си Холидей Вилидж.  С деца сме, обичаме да е спокойно и тихо. Дали това е нашето място? Долече ли е много от плажа, храната как е? Много ще съм благодарна да споделите.

# 664
Холидей Вилиджа е на 5-10 минутки от плажа, но има баири. Иначе най-близкия ресторант е Созопол, за мен храната там е супер, вкусна и разнообразна. Намира се в гората, изглежда тихо и спокойно. Аквапарка и амфитеатъра са близо, което за мен е плюс. Който е спал там ще каже как са стаите.

# 665
Една вечер само се хранихме в Созопол, няма такава гъчканица и хаос.

# 666
  • Sofia
Супер са си вилите особено тези, които са зад Белвил - тихо и спокойно, близо до ресторанта, аква парка, и амфитеатъра. В началото на септември бяхме в Марина Роял Палас, въпреки че е на самия плаж, вилите повече ми допадат, стаите са малко спартански, но атмосферата, която имат виличките ми липсваше в МРП. Да не звучи като реклама, но за мен Дюни си остава най-хубавия комплекс у нас. Миналото лято бяхме в Ривиера бийч, не бяхме ходили отдавна и решихме да му дадем шанс. Да комплекс е, зелено е, спокойно е, но не може да се сравни с Дюни.
Резервирайте смело, ще Ви хареса.

П.П. А сега чакам от Дюни да се свържат с мен за персонална отстъпка, за рекламата. 😂

# 667
Тази година цените на Дюни са космически (3950) за 8 нощувки с в деца под 7г в Белвил. Мислих , мислих и пак резервирах за там . Дано не се разочаровам!

# 668
  • София
Тази година са повишили с около 20% цените. Има и причина, дано им се получи.

# 669
Тази година са повишили с около 20% цените. Има и причина, дано им се получи.
Каква е причината?

# 670
  • Пловдив
Причината е може би инфлация ?

# 671
  • София
Инфлацията никак не е малка и ако искат да запазят поне някакво ниво, беше неизбежно подобно увеличение.

# 672
Причината е може би инфлация ?
Увеличението е доста повече за сравнение: 2700 миналата година 3900 тази ( периода и хората са същите) .

# 673
  • Пловдив
Може би по-дълго време са държали някакви по ниски цени. Не знам. Така или иначе вече не ми е и близо до изгодно ,та ще пропуснем. Нашите приятели, доста голяма група, също се бяха отказали, но като проверили Турция (и там има увеличение), и други места у нас, и пак са резервирали. Но те поне пият. Ние с мъжа ми дори не пием, а храната не е толкова добра,че да оправдае по 200 лв на човек на ден. Иначе, ако децата са малки, може би пак е ок. Защото навсякъде цените са ужасяващи 😞. Ще чакам отзивите от тази година, може пък да се подобри качеството. Преди съотношение бена-качество беше топ, миналата година не чак толкова , ако тази пак се върнат нещата, ще е добре. Много ги удари и ковида. Та дано се съвземат, все пак е страхотен комплекс без аналог у нас.

# 674
Вярно е, че цените навсякъде са повишени, но поне в повечето други хотели, децата се настаняват безплатно до минимум 11.99 г., а на места дори до 14.99 г., а в Дюни децата са деца само до 5.99 г.! Така че дори при еднакви други условия и цени, общата стойност на хубав хотел с деца е в полза на други хотели, а не на Дюни. Колкото и да се харесва на някой, не считам че цена от 4 - 5000 лв. си заслужава дори в МРП.

Общи условия

Активация на акаунт