Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 124
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
То реално апартамент на нас не ни трябва. Върши ни работа спалня и разтегателен диван все още. Винаги едно от децата се настанява при нас,та често и двете. По цял ден сме навън ( аз запазвам края на Юни, началото на Юли, я не в жегите).

Здравейте,за първи път резервирахме на Дюни хотел Белвил от 17,08,2023 до 24,08,2023  ние сме семейство с 2 деца едното е на 14 а другото на 5 години интересувам се плажа отделечен ли е от хотела и всякакво мнение за хотела и комплекса.Благодаря предварително

# 646
Плажът е на съвсем прилично разстояние от Белвил за хора, които нямат двигателни проблеми или пък не мъкнат бебета или голям багаж за пясъка. За сметка на това е тихо и зелено, може би това е най-тихият хотел от всички (без отдалечените вили на Холидей вилидж)

# 647
Белвил е на най-хубавото място в целия комплекс. Ние бяхме с 4 годишно това лято, бързо се стига пеша, има няма 5 минутки. Аквапарка и амфитеатъра са наблизо. И гората... тишина и спокойствие Simple Smile

# 648
  • София
И е на леко хълмче...

# 649
Само хотелите на плажа не са на хълмче, макар че Марина Роял е с доста стълби, реално само Марина Бийч е на равно. Но и до Белвил, и до Холидей Вилидж, и до Пеликан има малко или много изкачване.

# 650
Ако си здрав, прав индивид надали ще ти се счупят краката от изкачването на хълмчето. Не е Еверест все пак.

# 651
Не коментирам физическото разположение на евентуалните гости, а реалния релеф. Нека всеки сам прецени за себе си къде ще му е удобно 😉, но е добре който не е ходил да е наясно, струва ми се.

# 652
  • There I was on a July morning
Здравейте,за първи път резервирахме на Дюни хотел Белвил от 17,08,2023 до 24,08,2023  ние сме семейство с 2 деца едното е на 14 а другото на 5 години интересувам се плажа отделечен ли е от хотела и всякакво мнение за хотела и комплекса.Благодаря предварително

Здравейте, х-л Белвил е с най-стратегическото местоположение, според мен. Не е далеч от плажа - около 150 - 200 м и е близо до аквапарка и амфитеатъра. Отзивите за него /мои лични и на др. потребители/ са отлични, това може да го разберете като прочетете темата.

Вие какво помещение резервирахте в х-л Белвил? Интересувам се за 14-годишното дете - ще има ли легло или на разтегателен диван/фотьойл ще бъде настанено?

# 653
Дори и в апартаментите не са 2+2 легла - в Белвил поне, а  допълнителните места са на разтегаем диван- не особено удобен.

# 654
Белвил е на най-хубавото място в целия комплекс. Ние бяхме с 4 годишно това лято, бързо се стига пеша, има няма 5 минутки. Аквапарка и амфитеатъра са наблизо. И гората... тишина и спокойствие Simple Smile

А в хотела при басейна има ли бар?

# 655

А в хотела при басейна има ли бар?

Хотел Белвил няма собствен басейн, но се намира близо до аквапарка. Там има бар.

# 656
  • Пловдив
Здравейте! По препоръки от  познати  решихме да изберем Дюни за лятната си почивка. Досега не сме почивали в комплекса.
Насочили сме се към хотел Белвил. Кога според вас е удачно да се прави резервация или вече сме закъснели? Цените и условията във всички агенции еднакви ли са?
Единственото, което все още ме задържа и се колебая да резервирам, е липсата на редовно трето легло. Дъщеря ми е на 16г. и ми се струва несериозно да спи на разтегателен единичен фотьойл за тези цени.

# 657
По мое скромно мнение стаите в Белвил ще са ужасно тесни за трима възрастни, каквато е вече дъщеря Ви на 16. Не че няма да се сместите, но това е далеч от представата ми за почивка.

# 658
Ние предната година резервирахме в Белвил февруари месец. Имаше места за желаните дати.

Иначе разтегателният диван в нашата стая беше скандално раздрънкан и неудобен. Детето спа с нас на спалнята, ама е на 4 години. За 16 годишно дете този диван ще е мъчение..

# 659
  • София
Спали сме в суит в двете Марини с двете деца. Голямото спи на стандартното легло, малката заема разтегателния диван. И в двата хотела са били ок диванчетата.

Общи условия

Активация на акаунт