Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 129
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
За нашето семейство в края на юни разликата с 2022 е 300 лв. За Белвил става дума. Рано ми е сега да резервирам, но ме е страх да не ги вдигнат още..

# 631
  • в 1001-та нощ
Вчера и аз поисках оферта, след като на мейла получих бюлетина. Все още няма отговор, а обичайно отговарят изключително бързо. Днес дори мислех да си повторя запитването, в случай, че е пропуснато неволно, но изглежда не смогват да отговарт.

# 632
  • Пловдив
За съжаление, тази година ще пропуснем. За нашата конфигурация- 2 стаи в ХВ, цената е с над 1000 лв отгоре и идва 5000. За една седмица е доста. Проверих, наистина в букинг ,но все пак, цена за юли за същия период в Албена, и то за 4 човека , тоест все едно да сме без голямото дете, и ми даваше някакви безумни над 6000 лв и то в гадните хотели. Ако това са цените,които ни очакват, пази боже. Може би ще се насочим към друг тип почивка, или чужбина, за съжаление

# 633
При нас разликата за двама възрастни и две малки деца е +1200 лв спрямо миналата година и то за нисък сезон. Вероятно и ние ще пропуснем за съжаление

# 634
5000... 6000... какви са тези цени... ще изгонят още българи от нашето море...

Аз смятах за 5 нощувки, в Белвил, до 30.06. 2+1 дете на 4, ще излезе 1430 лв с ранните. Както казах миналата година беше около 1140 лв. Не съм се отказала напълно, но ще обмисля добре и други варианти за чужбина.

Но като гледам 1400 лв си в без пари пред 5000..

# 635
  • Пловдив
Тя вашата конфигурация е ок. Ние сме с 3 деца, едното е на 16 и е голям човек отдавна ,о другите вече са на 10 и 11, догодина 12, и от миналата година се налага да плащаме 2 стаи. Ако бяхме с едно дете до 6, цената си е ок. Още повече, като знаем колко се вдигнаха хранителните продукти, тока, с тази инфлация от почти 50% , нормално е и цените да са високи,няма как.

# 636
  • в 1001-та нощ
И аз тъкмо видях офертата +1000 лв спрямо миналата година. Нещо не ми се дават 3 бона за 5 дни ...

# 637
Много реклами За "Дюни" и все повече ще стават. От 10години всяко лято сме на него края на юни по 7дни, така че не ми го хвалете. Ходили ли сте на "Дюни" та го рекламирате толкова помпозно? Последните 3г. намаляха чужденците и на българите само ориз и картофи, казвам го от първо лице без да съм претинциозен към храна и обстановка. Тази ходина на чадърите смениха плата за 10години това направиха, шезлонгите са изгорели от слунцето и насрани от  гларусите. Във всички хотели сме били без "Пеликан". Последните години чистотата по стаите е под всяква критика при настаняване винаги е имало някакъв проблем. Тази 2022 и голф игрището за малките затвориха. Аниматорите са ги събирали на килограм нищо общо с предишни години. Вечерното шоу е скучно и еднообразно. Спасява ги само плажа до някъде, добре поддържаните градинки и това че има паркинг. Тази година цените не им отговарят на качеството, ( някой иска да избива май за неработещият "Пеликан"). Безобразно завишени...Нашето семейство се отказва вече от "Дюни". Надяваме се да си продадете пакетите но на кой?

# 638
За съжаление, тази година ще пропуснем. За нашата конфигурация- 2 стаи в ХВ, цената е с над 1000 лв отгоре и идва 5000. За една седмица е доста. Проверих, наистина в букинг ,но все пак, цена за юли за същия период в Албена, и то за 4 човека , тоест все едно да сме без голямото дете, и ми даваше някакви безумни над 6000 лв и то в гадните хотели. Ако това са цените,които ни очакват, пази боже. Може би ще се насочим към друг тип почивка, или чужбина, за съжаление
За съжаление в чужбина не е по- различно. В Турция един и същи хотел, за който платихме 3К евро за май месец др година е 6К 😔

# 639
Има ли резервирали за Дюни през Калисто? Дават ми по- ниска цена за апартамент в Холидей Вилидж и се чудя все още. Няколко години подред използвам Съни турс и знам как реагират при анулации, при други възникнали ситуации.

# 640
За Дюни ще има ли Черен петък някъде по агенциите?

# 641
Цената на двойната стая в Белвил излиза малко по-скъпо от стая/апартамент за 4-ма в ХВ.

# 642
Цената на двойната стая в Белвил излиза малко по-скъпо от стая/апартамент за 4-ма в ХВ.

При нас апартамент в ХВ излиза 1000 лв повече от двойна стая в Белвил. Явно зависи от конфигурацията

# 643
Мисля, че нашите приятели ги бяха настанили в стая в ХВ. Двама възрастни, едно дете на 9 и едно на 6.

# 644
То реално апартамент на нас не ни трябва. Върши ни работа спалня и разтегателен диван все още. Винаги едно от децата се настанява при нас,та често и двете. По цял ден сме навън ( аз запазвам края на Юни, началото на Юли, я не в жегите).

Общи условия

Активация на акаунт