Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Същият диван беше и в Белвил, но ние си спим на леглото всички заедно. Но е тъпо, да, с тези гадни дивани.

# 691
Здравейте,
някой резервирал ли е с туристическа агенция ТС Травъл. Дават добри цени за Дюни, но агенцията ми е непозната. Моля за отзиви.

# 692
Здравейте,
някой резервирал ли е с туристическа агенция ТС Травъл. Дават добри цени за Дюни, но агенцията ми е непозната. Моля за отзиви.
Аз тази година за първи път резервирах с тях. Цените бяха добри.  Във форумите има малко мнения за тях , но са добри. Някъде из офертите пишеше, че са предсавители на Дюни. С мен се свърза мениджъра Николай Стаматов, който подробно обясни всичко и се договорихме

# 693
И аз съм доволна от тях, фирма от Бургас, миналата година ми бяха осигурили дори стаята,  която искам в Лагуна Бийч Созопол. Тази година също резервирам през тях - юли Лагуната, септември Дюни.

# 694
  • Пловдив
Има ли хора с резервация за Пеликан този сезон? Ще работи ли хотелът? Аз получих отказ от една агенция, нямало да отвори тази година.

# 695
  • София
Аз резервирах за Пеликан за средата на август през агенция.

# 696
Има ли хора с резервация за Пеликан този сезон? Ще работи ли хотелът? Аз получих отказ от една агенция, нямало да отвори тази година.
Може да си резервирате през агенция, която го предлага или пък на сайта на Дюни. Ако случайно Пеликан не отвори ще ви преместят в друг хотел. Само дано преместването да ви устройва, защото в нашият случай не беше удачно(преместиха ни от Марина Бийч в Марина Роял Палас). Миналото лято Пеликан отвори, но доста по-късно.

# 697
  • София
Звънях сега на хотела, казаха че наистина Пеликан няма да отваря и ще ни преместят в друг хотел.

# 698
  • В.Търново
Пеликан колко години поред не отваря?

# 699
Миналата работеше. Преди това не работеше може би две, три…, който помни повече да каже.

# 700
Базата на "Пеликан" е най-амортизирана. Той е и най-старият хотел.
Периодът, в който не е работил, още повече е влошил положението.
Мисля, че и миналата година не се ползваше през целия сезон, а един или два месеца.

# 701
Дюни да вземат пък да си пообновят базата, а не само цените. С трици маймуни не се ловят.

# 702
Да, поне като седи затворен, да го обновят. Хотел по хотел.
Отписала съм комплекса, докато не го реновират. Вече си граничи с мизерия.

# 703
  • There I was on a July morning
Миналата работеше. Преди това не работеше може би две, три…, който помни повече да каже.
Според мен, миналото лято отвори на 10-ти юли  /съдейки по снимките ми в телефона/ за около 1-2 месеца. Преди това - 2 години не работеше покрай ковид-пандемията 2020 и 2021 г.
Резервациите за Пеликан ги прехвърляха в по-скъпите хотели и мисля, че туристите не бяха ощетени, а напротив.Hands V

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 19:27 от Скубиду

# 704
Като гледах (отвън поне) базата на Пеликан, смятам, че не са били ощетени преместените в друг. Макар че хора разни, някой може да си държи на него, но също мисля, че има нужда от обновяване.

Общи условия

Активация на акаунт