Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 657
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Миналата година си мятаха кърпи на предните линии. Оставяха надуваеми пояси и други и ги заграждаха със шезлонги. Различни схеми на запазване имаше. Много беше неприятно, защото от комплекса нищо не правеха по въпроса.

# 76
Възможно е така да е било на първа линия, на нея не ѝ обръщахме внимание, препочитахме повече пространство да имаме зад нас и там не е имало драми.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 11:02 от fenyx

# 77
А плажни кърпи се взимат от хотела? 4 годишното ми дете има ли право на кърпа и после се връщат в края  на деня? Сефте ще ходим и за това така разпитвам.

# 78
Има “станции” за кърпи- при аквапарка, в началото на плажа до р-т Бриз, до МБ.
Имат часови диапазон за предоставяне и връщане на кърпи (срещу карти, които дават при настаняване), който да се следи.
Към 12 на обяд ги прибират, после мисля че беше към 16 ч. отново могат да се вземат/заменят/връщат и до към 19 ч. стоят, после ако не са върнати кърпите трябва да си ги носите в стаята, но на следващата сутрин може да ги замените с нови.

# 79
  • Пловдив
Дюни трябва да черпят опит от хотелите в Анталия.В този в който съм в момента няма карти за кърпи.Взимаш колкото искаш и си ги оставяш където искаш.Ако някъде има нахвърляни и няма човек можеш спокойно да я махнеш и да сложиш твоята и да се опънеш на шезлонга.Никой не може да прояви претенции за място щом го няма.

# 80
  • here and now
И на Риу Палас в Сл. бряг кърпите са без карти. Има кош за чисти и кош за мръсни.

# 81
  • There I was on a July morning
Ние, навсякъде където сме били, сме взимали хавлии срещу карти. Така е направено за да бъде = броят на взетите кърпи на броя на върнатите, в противен случай се заплащат липсващите. Може би заради това, "запазващите" много-много не ползват хотелските кърпи за тази цел, а - разни стари тениски, шалчета и др. парцалки.
И на Дюни запазват, но поне има достатъчно чадъри и шезлонги и ако човек не държи на първите 2 реда или продължи към края на плажа, лесно се намират места.

И аз разпознах част от миналогодишните аниматори и очаквам забавна и интересна програма и многобройни активности. Simple Smile

Slavei4e, приятна почивка пожелавам!

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 19:02 от Скубиду

# 82
Здравейте! Ала карт ресторантите дали си заслужава да се пробват и какво по-точно е включено в посещението им?

Минахме покрай Пеликан. Сложили са една ограждаща лента и сякаш течеше ремонтна дейност вътре. Нямам представа какво точно правят. На пръв поглед ми се стори много отдалечен от всичко, но видяхме,че има алея,която води точно до Марина бийч и от там до плажа, та е далече само от аквапарка и ресторант Созопол.

# 83
Анелия, ние предните две години посетихме италианския ала-карт.  Много ни хареса. Храната е вкусна и достатъчна. Избираш между няколко варианта на предястие, ястие и десерт.
Но не знам дали си струва да платиш по 10 лева на човек.

# 84
  • Пловдив
На нас пък никак не ни хареса италианския а ла карт ресторант-претъпкан,беден избор на напитки(вино) изгоряла пица ,а и другото което поръчаме не беше вкусно!Много по-добре си беше в МБ.Това за миналата година де🙂може да е по-добре тази година.

# 85
  • There I was on a July morning
Anelia20, аз съм ходила 2 различни години в българския ресторант "Механата". Не за друго, но за него по-лесно се намираха места, а за италианския - нещо не можахме да резервираме.
Миналата година останах разочарована от храната в Механата - почти нищо не ми беше вкусно.
Иначе са включени 2-3 варианта на предястия, основни, десерти и напитки.
Но досега резервациите за а-ла-карт ресторантите бяха безплатни. Ако трябва да платя за нея - не бих резервирала, или поне що се отнася до българския ресторант.

# 86
Благодаря! Май ще се откажем да резервираме. Освен това пише,че вечеря се осъществява при резервирали минимум 25 човека. При условие, че се доплаща,не знам дали някой ще отиде.

# 87
Ех, то големи условия за тези ресторанти. При положение, че се плаща не би трябвало да се изисква и минимална бройка... А това, че се доплаща е супер тъпо.

# 88
А аз за толкова години посещения в комплеса, нямам никакво желание за вечеря в тези ресторанти. Усилията ми се струват много - трябва резервация по телефон, а свързването е мисия почти невъзможна.

# 89
Ползвали сме и двата ресторанта преди години. Още тогава прецених, че Механата въобще не си заслужава, а италианския 50/50 с 10 лева такса по-скоро не.

Общи условия

Активация на акаунт