Дюни Роял Ризорт - 2022 г.

• 54 663
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Във визит пише, че бийч бара и ресторанта на плажа са платени, вярно ли е? Преди 2г. годихме не беше така. И италианския ресторант нямаше такса резервация.

# 91
Във визит пише, че бийч бара и ресторанта на плажа са платени, вярно ли е? Преди 2г. годихме не беше така. И италианския ресторант нямаше такса резервация.

Ако се има предвид Ла бриз - не е платен.

# 92
  • Германия
Във ФБ и Инста са доста активни, има клипчета от шоуто на амфитеатъра, като за начало на сезона ми се струва ок.
Благодаря за инфото за Пеликан, да видим, имаме точно месец до почивката.
А и много се зарадвах за чадърите 🤗

# 93
Днес си получих ваучера. В него си е записан хотел Пеликан, така че със сигурност ще отвори. Остава още малко🙂.
Ще очаквам още пресни впечатления.

# 94
Днес си получих ваучера. В него си е записан хотел Пеликан, така че със сигурност ще отвори. Остава още малко🙂.
Ще очаквам още пресни впечатления.

И в нашият ваучер пишеше хотел Пеликан, но бяхме настанени в Белвил,така че това не е гаранция,че ще отвори.

# 95
И в моят миналата година пишеше Пеликан, но бяхме в МБ. Дори и на линка, който пращат, за да напишеш отзив ми отвори Пеликан.
Наистина не е гаранция, но мои познати са резервирали за август и от агенцията са им казали, че Пеликан ще работи. Не знаеха от коя дата, но тук от темата ще стане ясно Wink

# 96
  • София
Пеликан ще отвори тази година, но не е реновиран, само ще го почистят.

# 97
Пеликан ще отвори тази година, но не е реновиран, само ще го почистят.

Течеше някаква дейност около хотела миналата седмица, но по-скоро беше освежаване. Явно и тази година ремонта е отложен...

# 98
В общата тема за море повдигнаха въпроса за децата и актовете за раждане. Гледам, че на сайта на Съни Турс с червени букви пише да се носи акта на детето. Може ли да занеса ксерокопие?

# 99
  • София
За какво искат АР на деца? Никога не са ми искали.

# 100
Акт или паспорт, за да се установят реалните години на детето. Поне аз така си го обяснявам...

# 101
  • Beyond the Frontiers
В общата тема за море повдигнаха въпроса за децата и актовете за раждане. Гледам, че на сайта на Съни Турс с червени букви пише да се носи акта на детето. Може ли да занеса ксерокопие?
Да. Или снимка на телефона. Или ако имат паспорти - снимка на паспорт.

За какво искат АР на деца? Никога не са ми искали.

За да се уточни възраст на децата.

Огромен брой клиенти посочват умишлено некоректна възраст.

# 102
Защото деца се настаняват безплатно само до 5.99 години. Над тази възраст от 6 до 11.99 г. се заплаща 50% от цената на възрастен, ако е настанено на допълнително легло и 75%, ако и на редовно легло. В много хотели се практикува показване на акт за раждане на дете или паспорт.

# 103
Не смятам да нося.
Каката е на 13 и се заплаща като възрастен, а пък дете на 2 е далече от 6 г.

# 104
Щом си плащаш за възрастен, хотела не ги интересува акт-а.
Ако е над 14г се прима, че вече има лична карта и са в правото си да я поискат. Но досега не ни се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт