Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 60 085
  • 855
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде под слънцето...
Носими визии  със слийп рокли
https://www.google.com/amp/s/www.glamour.es/moda/tendencias/arti … ia-2021/61036/amp

# 181
Е то така е като пола и блуза 🙂
нищо специално като визия

и да питам за десен -  в колебание съм за една рокля на Взаро, дали да я поръчам в оригиналния ѝ цвят Инес в синьо или от плат Jungle като на тази рокля
Не харесвам деколтета, ако избера вариант 1 ще ги помоля да я пуснат 10 см плюс

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 15:04 от Al Georgieva

# 182
  • някъде под слънцето...
Обсъждахме  ежедневни  визии със слийп рокля.
Има и официални визии, но по моите критерии , не са приложими в ежедневието

# 183
Онзи ден мернах две къси слийп рокли с презрамки с камъчета и деколте тип гръцко , в черно и пудра.
Много красиви модели, обаче за мен тези рокли искат съвършена фигура, то даже ръба на бельото се очертава под тях.
Предвид материята, и на мен ми доближават едновремешните нощници и комбинезони.

# 184
Роклята се нарича слип, не слийп.

# 185
  • някъде под слънцето...
Ок. Heart
Благодаря

То и Zara се произнася Сара, но всички българи  пишат и казват Зара  Wink

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 15:39 от sl

# 186
Това е съвсем различно. На английски роклята се пише slip a не sleep.

# 187

Тези тринките бих ги нахлузила с кеф. Сега къде точно няма да коментирам.

# 188
Поръчах си тези сандали от Fashion Days, но на моя широк крак (Толкова се ядосвам винаги с тия моите мечешки крака!!! Искам да се скарам на нашите!) Със смесени чувства съм и се чудя да си ги оставя ли, малко ме стиска каишката, която е отпред през пръстите, не знам ще се отпуснат ли. Но в случая проблемът е в моя телевизор. Скоро така едни, само че от естествена кожа, за малко да ги върна ама накрая размислих, и сега като се отпуснаха не излизам от тях и са ми любими. Също и не знам струва ли си цената им, хем на крака са ми красиви и блестят, хем модела като че ли не е впечатляващ. Не знам.

# 189
Върни ги.

# 190
Компромиси с краката никога не правя.
Сандалите са хубави, но ако са скъпи може би не си заслужават.

# 191
Ох, Море и аз съм така, с тези лопати - вместо крака ми е много трудно да намеря обувки. Сандалите от Испания са така меки, естествена кожа и пак ми стискат на малкото пръстче. Иде ми да се гръмна, омръзна ми да търся удобни обувки, които да не са маратонки, гуменки или джапанки.

# 192
Ох, Море и аз съм така, с тези лопати - вместо крака ми е много трудно да намеря обувки. Сандалите от Испания са така меки, естествена кожа и пак ми стискат на малкото пръстче. Иде ми да се гръмна, омръзна ми да търся удобни обувки, които да не са маратонки, гуменки или джапанки.

И аз така, искам като видя нещо красиво да го обуя и да заминавам, ама с тия диреци 🤣🤣 При мен е голяма мъка със сандалите, всичките са ми тесни отпред и нося рядко сандали, с изключение на 2 чифта. Като едните както казах, са естествена кожа и също ми бяха тесни, но се отпуснаха и сега много си ги нося. Но тези едва ли ще се отпуснат, най-много да ги скъсам по-бързо, заради опъването на каишката. А и раните-да, това също не е за пренебрегване. Пък и са си доста скъпи, 115лв ми излязоха, намалени от 180. Ама си викам, айде, аз нали нямам почти никакви сандали, ще ги дам парите...😅 Жалко. Яд ме е.

# 193
При мен проблема е и че са сравнително малък номер, 37 и лопатести, е няма такова гадно съчетание, защото номера като нараства, нараства и широчината. Cry

# 194
При мен проблема е и че са сравнително малък номер, 37 и лопатести, е няма такова гадно съчетание, защото номера като нараства, нараства и широчината. Cry
И аз съм 37 номер, хаха. Еднаква е болката ни! 😅 Пък колко обичам остри обувки, ама при тях поне като си взема 38 номер не личи, че са ми леко големи, както при отворените сандали и е удобно, за поводи. 😃

Общи условия

Активация на акаунт