Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 60 099
  • 855
  •   2
Отговори
# 195
При мен проблема е и че са сравнително малък номер, 37 и лопатести, е няма такова гадно съчетание, защото номера като нараства, нараства и широчината. Cry
И аз съм 37 номер, хаха. Еднаква е болката ни! 😅 Пък колко обичам остри обувки, ама при тях поне като си взема 38 номер не личи, че са ми леко големи, както при отворените сандали и е удобно, за поводи. 😃
Точно същото правя с острите и аз, взимам 38 и пей сърце, малко хлапат ама не се забелязва! Joy

# 196
Обувки от ест. кожа съм носила на баща ми на обущар на разширяване. Става много успешно, той е много доволен.
Аз самата нямам проблем с ширината на крака. Ама ми е дългичък - някъде 39-40. По навик взимам 40, защото краката ми се подуват доста в жегите и да ми е спокойно 😃

И понеже сме на тема обувки, вчера поръчах тези еспадрили:

Като височина да платформата и тип закочаване, прецених, че ще са най-добре. Освен това исках бели задължително.

# 197
Добре изглеждат! Да взема пък да пробвам еспадрили да си купя, може да не ми стискат, макар, че това не са моите обувки още от едно време като ги имаше само в корекома. Но тези на платформа са доста по хубави.

# 198
В обувки има море от еспадрили. Аз никога не съм имала, ще видим как ще е

# 199
Обувки от ест. кожа съм носила на баща ми на обущар на разширяване. Става много успешно, той е много доволен.
Аз самата нямам проблем с ширината на крака. Ама ми е дългичък - някъде 39-40. По навик взимам 40, защото краката ми се подуват доста в жегите и да ми е спокойно 😃
Дали ще стане, ако пробвам с тези? Ама то дали си струва, хем са скъпи, хем разправии по обущари и я ги направи, я не като хората...ама пък ми писна, толкова време търсих нещо по-изгодно къде ли не, и само грозотии. Ще мисля 30 дни. 😃 Иначе другите каишки имат ластик от вътрешната страна и леко се разширяват, това е супер. Само за пръстите да бяха предвидили същото.

# 200
Намери от нета обущар и го питай. Ще ти каже дали става от изкуствена и колко ще струва. Като гледам са ти мерак, та на твое място бих се занимала с контиката Simple Smile

# 201
Според мен, на червената просто не й става роклята. Тя трябва да минава покрай тялото, не да се опъва. Аз съм 160 см., 60 кг. и нося такива рокли. Стоят ми добре, дори и да не ви се вярва:)

# 202
За тези сандали и металните части от вътрешната страна на каишката са притеснителни, че може да убиват, освен че и самата каишка стиска.

# 203
За тези сандали и металните части от вътрешната страна на каишката са притеснителни, че може да убиват, освен че и самата каишка стиска.
Не, много са гладки отвътре. Не драскат.

# 204
сандалите на Море бих ги върнала на мига - едно че изкуствена кожа не се разтяга, две че с металните апликации аз си изпонадирам краката - два чифта обувки съм имала с такава декорация и уж ходя нормално, а глезените от вътрешната страна все ми бяха разранени

Днес пробвах една рокля на М.Дути в този стил, стои супер

# 205
И аз съм 37 номер с много широк крак😀. Ужасно е, едва си намирам нещо удобно. Онлайн няма шанс, на живо меря по 100чифта,докато намеря нещо удобно.
Случйно открих, че почти всички сандли в Mat star са ми добре на ширина и са ми удобни и няколко лета карам с техни модели. Повечето са смотанки, но има и симпатични.
В остра обувка от години не съм успявала да си навра копитото😢
А гадното е, че и децата са като мен. Големият го хванахме, че декатлонските обувки са достатъчно широки за плавниците му и от там му купуваме. Но с търсенето на ролери беше голяма драма, вички му бяха тесни, дори такива меки, като мартонка. Накрая намерихме едни кънки достатъчно широки и си купих и за мен🤣

# 206
И аз съм 37 номер с много широк крак😀. Ужасно е, едва си намирам нещо удобно. Онлайн няма шанс, на живо меря по 100чифта,докато намеря нещо удобно.
Случйно открих, че почти всички сандли в Mat star са ми добре на ширина и са ми удобни и няколко лета карам с техни модели. Повечето са смотанки, но има и симпатични.
В остра обувка от години не съм успявала да си навра копитото😢
А гадното е, че и децата са като мен. Големият го хванахме, че декатлонските обувки са достатъчно широки за плавниците му и от там му купуваме. Но с търсенето на ролери беше голяма драма, вички му бяха тесни, дори такива меки, като мартонка. Накрая намерихме едни кънки достатъчно широки и си купих и за мен🤣
Аз вече се примирих, че отстрани леко ще ме стискат, и боти и каквото и да е, просто го приех. Повечето ми обувки не ме убиват, но отстрани са ми малко по-тесни, отколкото биха били на друг крак. Иначе трябва да ходя само с джапанки, маратонки и шушлякови апрески, и нищо по-така. Стига да не ми правят рани нещата ми, с останалото се примирих. Не мога да нося нещо, което не ми харесва, просто съм такава. Знам, че на никой не му пука с какво съм обута и няма кой да ми се възмущава от грозните обувки, ама не мога, такава съм. 😃

# 207
На мат стар и аз мерих и няколко ми станаха...но те пък са ниски! А аз искам лек ток, и така купувам на Каприз и те са грозни, но какво да се прави- немско качество! Wink

# 208
Съвета за разширяване на обувки от естествена кожа е много добър и действа безотказно. Използвала съм услугата за майка ми, която страда от диабетна полиневропатия и е много важно обувките  да са удобни. Не мисля, че е възможно за обувки от изкуствена кожа, но не пречи да се попита.

# 209
Има пяна с която могат да се разширят малко обувки от естествена кожа или конкретно на място където убиват.
Купих я заради едни остри каубойски ботинки, действах по следния начин - напръсках отпред в острата част на обувката, стана една пяна, веднага се мушнах вътре с двоен чорап само на пръстите и се поразходих насам натам 1/2 час. Малко умирах, но след като събух допълнителното парче чорап ми бяха ок.

допълвам снимка на пяната

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 22:37 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт