Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 610
  • 855
  •   1
Отговори
# 720
Чантите на Фурла са от естествена, не от изкуствена кожа. Не е нормално да се напукват и белят при добро съхранение и пазене, но ето, че се случва понякога.

# 721
Това да ги напълня с хартии не ми беше хрумнало! Благодаря!
Ето я моята нова чантичка от днес, кожа е! И нея ще понося и ще ми омръзне и ще виси в гардероба!

# 722
Тази чанта я гледах скоро в магазина до нас и нарочно я погледнах защото си помислих, че е на Патриция Пепе, но не беше. Също така останах с впечатлението, че е изкуствена кожа, или поне цената и беше за такава.

# 723
Не е на никаква марка, купих я от Оникса, защото ми е сладка! Wink Но за кожа е кожа! 105 лв е! Wink

# 724
Две чанти от работните успях да съсипя с дезинфектанти последните две години. От пръските станаха на бледи малки точки.
Иначе нося всички по повече от 5 години. По някое време ми омръзват.
Обувки, ако са такива, които нося често, не няколко пъти на сезон, при мен три години максимум издържат преди да се обезформят и захабят. Зимни боти ми се случва и само един сезон да нося. От GiAnni бяха последните два чифта. Боти от мек лак се обелиха на парцали и буквално се нацепиха целите. Кубински от последната зима пък ми се отдели ха от подметката насред Истанбул, след два месеца носене. Мисля това да ми е пазаруване от тях.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 08:40 от Light Beam

# 725
И на мен ми се напука дръжката на Фурла, от тогава спрях да ги купувам. Само за 1 от ТК макс за 200 лв се прежалих. Минах на Майкъл Корс, засега съм доволна.

# 726
Спирта разваля кожите, както и сушене да източник на топлина.

mimi.7299, аз и в обувките слагам хартия, за да ги държи изпънати и изобщо много се грижа за дрехи, обувки, т.н.

Сега прочетох за сафиано кожата и това което прочетох не ми хареса особено - кожата се покрива с нещо си, щампова се шарката и имаш кожена чанта ала Прада, но както при всичко, и тук е важно каква е качеството на основата и какво на покритието.

Имам някалко такива чанти, само на Coccinelle малката дръжка се e напукала леко от вътрешната страна и се дразня....другите две са много качествени и не са шавнали, при все че здраво ги товаря, вкл компютъра си носех вътре ама пусто изгоря и сега съм с голям, стабилен и в отделна раница

и много се вдъхнових от предложението на madame и си поръчах спешъл шалчета за увиване на дръжки сега за лятото

# 727
Ако не е тайна, колко струват шалчетата на Le Sable?
https://www.lesablebags.com/product-category/scarfs/

Ох, сама си отговорих. 50 лв....

Имам чувството, че чантите са от Алиекспрес, а не са изработени в България както твърдят инфлуенсърките.

Скрит текст:
Le Sable

350 EUR

Aliexpress
  125 BGN

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 09:35 от alethea

# 728
Много са симпатични тези чанти на Le Sable.

Аз вече от 2 години нося само чанти през рамо. Много по-удобно ми е предвид факта, че колкото голяма чанта ми дадеш ще я напълня цялата с неща и като носех торба все едно носех камъни вътре. 😂

За това сега залагам на малки и на марката U.S. Polo. И като цена ме устройват, и като качество съм много доволна и моделите им много ми допадат.

Ал, много ми хареса шала 😍 това ми дава идея, имам едно малко леопардово шалче, сега чакам една малка черна чантичка, ще пробвам да видя как ще се получи.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 09:52 от DzhuliB

# 729
Случва се, все повече този проблем с качеството при много марки. Имаше един обущар, който правеше обувки на Парчевич, поправяше невероятно дръжки на  чанти , навиваше се след дълго убеждаване и подходяща сума.Миналата година го търсих за една чанта и е затворено помещението и нямаше координати. Той ми е казвал, че проблемите при твърдите дръжки идват от много втвърдители, които се слагат върху кожата и всяко огъване или натиск е предпоставка към напукване.
Чанти нося и скъпи и евтини, предпочитам естествена кожа, велур текстил, та даже имам и една от зебло.
Доста ги сменям, но кофтито качество изплува и при малко носене.

# 730
Моля за мнение. Не съм хомофоб, но и не подкрепям с 2 ръце гей движения! Взех тази чанта и портмоне на Kurt Geiger, фен съм на бранда, но май е Rainbow Pride подкрепа, вие как мислите?

# 731
Ако е твой стил, взимай я и да не ти пука. Аз лично не бих я взела за себе си, защото не бих могла да се възприема с нея, а и не мисля, че се вписва в гардероба ми. Но от Kensington серията има такива и едноцветни кожени.

Аз си бях харесала една чанта на същата марка, която изглеждаше супер на снимката, но за съжаление на живо никак не ме грабна - нищо общо по мое мнение със снимките, липсваше ѝ нещо, не мога дори да определя какво. Ето тази беше.

# 732
Не зная къде ги произвеждат, но ми идват малко скъпи, взех само чифт шалчета за да ги сложа на една светла кожена която много си обичам, но е на повече от 10 години и малко-малко дръжките са се поразтеглили, че аз я товаря повечко

ElleBg, дъги, розови фламинга и не знам още какво са символ на това и аз не ги нося, за да не изразявам позиция - много е полярно обществото, не искам някой да не иска да прави бизнес с мен заради такова нещо
Виж едни зелени стъклени листа на гривна ги носих доста време, на едно изложение ги раздаваха и бяха срещу изсичането на горите в Южна Америка

# 733
Аз чантата предполагам, че тя иска да си я носи в свободното време. Да се появяваш с такова нещо на работа, ако си с професия, в която тея неща имат значение, не е никак подходящо.

На мен други техни чанти, които съм виждала иначе, ми бият на евтино, не знам защо, и нещо не ми харесва изработката. Цената е колкото на повечето ми чанти, при мен не е от това. Но нещо в цялата марка/повечето модели не ми допада съвсем.

# 734
Според мен си си купила чанта на любим бранд в разцветка, която харесваш. Аз изобщо не знам как трябва да изглеждат защитниците на това да кажем движение и ако те видя на улицата с нея, бих си казала "каква цветна чанта" и хич не бих се сетила за нещо подобно. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 21:31 от Г-жа Шантал

Общи условия

Активация на акаунт