Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 644
  • 855
  •   1
Отговори
# 660
Ауу, тези Imac много грозниииии...Flushed
Приличат ми на нашите Naturalizer, но те все пак имат и хубави обувки с високи, тънки токчета и остри носове!
Направо се изприщвам от обувки с тъпи носове.
Колкото и да са удобни, ще ги подмина.
Може би като стана на 90, ама се съмнявам!

# 661
Е, аз предупредих, че са грозни Joy Няма две мнения по въпроса Grinning
Вече носът е въпрос на форма на крака и на лично предпочитание. Ако кракът е по-широк, острите носове могат да изглеждат гротескно, а и носенето им е изключително мъчително и неудобно. Пръстите се сбутват отпред и рано или късно стъпалото се деформира ужасно или пък, ако се купува по-голям номер, за да не стискат - носът стърчи грозно напред. В крайна сметка след няколко обувания се извива и започва да стърчи нагоре. Не е естетична гледка.
Върху тесничко стъпалце с подходящата за остър връх форма нещата стоят по различен начин.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 20:53 от Light Beam

# 662
  • Пловдив
Ходилото ми е гръцки тип, определено обичам да командоря, поверието и аз от мама го знам.
Тази година си взех с квадратен връх чехли, много си ги харесвам и нося с удоволствие.

# 663
Малейййй, тез немските обувчици направо ме изриват Grinning

И сега сериозно - за много ходене с дамски обувки подметката трябва да е от гьон, каишките  да са където трябва, кожата да е естествена, хастара и стелката също, извивката да е както трябва, и т.н. и тогава човек няма проблем да ходи километри (тези неща ги зная от технолог на обувки, не съм аз разбирачът)

Предпочитам да си купя един чифт качествени обувки вместо 3-4-5 чифта в които да умирам (в цикламената Зара умирам Grinning и стои в колата да си имам токчета за всеки случай)

# 664
Абе, всичките ми обувки са много качествени, нямам нито един чифт от изкуствена кожа или с изкуствен хастар, ама на токчета не мога повече от 100 метра. Еспадрилите ми издират краката отдолу по спомени още от едно време - сега не бих си ги причинила. Едно възелче на конец ми стига за да ми потече кръв  - трагична работа.
Като гледам с какви обувки можете да вървите, направо завиждам!

# 665
Абе всички сте направо като принцесата с граховото зърно Simple Smile.

# 666
Тия дни съм на едно събитие и извадих едни високи сандали на ток (няма да ги покажа, че много леопард, много блясък Grinning) последно като ги носих и изкарах 6-7 часа с тях, че и танцувах....не съм мислела че имам толкова непретенциозни крака....

# 667
Малейййй, тез немските обувчици направо ме изриват Grinning

И сега сериозно - за много ходене с дамски обувки подметката трябва да е от гьон, каишките  да са където трябва, кожата да е естествена, хастара и стелката също, извивката да е както трябва, и т.н. и тогава човек няма проблем да ходи километри (тези неща ги зная от технолог на обувки, не съм аз разбирачът)

Предпочитам да си купя един чифт качествени обувки вместо 3-4-5 чифта в които да умирам (в цикламената Зара умирам Grinning и стои в колата да си имам токчета за всеки случай)

Стана ми интересно може ли препоръки за такива?
Намислила съм си един ден с мъжо да отидем на Камино.
Ще ни трябват най-удобните обувки за това пътешествие! Kissing Face

# 668
JoyJoy
Абе всички сте направо като принцесата с граховото зърно Simple Smile.
Абе, Савова, ако бях принцесата, щях да ходя само с кристални пантофки с тънко токче и остър връх, в краен случай - стилето ръчна изработка на мин. 11 см ток, ...и да ме возят с каляската, не да маам по улиците и да ползвам обществен транспорт Joy И щях да ходя по балове, вместо да бръщолевя из форуми за простолюдието ... Joy
Да си призная, на 20 нищо не ми беше неудобно.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 23:51 от Light Beam

# 669
alethea, за Камино бих тръгнала с маратонките ми за планинско бягане и едни сандали от 100% кожа, но аз нося такива, удобни са ми и съм обикаляла по цял ден обута с тях забележителности из Европата

Това което написах е за дамски градски обувки и сандали с елегантен вид.

# 670
За Камино или маратонки или туристически обувки. Въпрос на предпочитание е удобството. Ще трябва да се подготвите физически, докато го правите ще намерите, кое е удобно за вас.
Туристически неща купувам оттук
https://www.bergfreunde.eu/?utm_source=newsletter&utm_medium … q_20923_3301519_1

Тези дни поръчах много готина сгъваема и лека щека за ходене, беше на голяма промоция и не се въздържах.

# 671
За Камино скъпи качествени туристически обувки.

# 672
Много ми е интересно защо почти винаги поставяте знак за равенство между удобство и скъпо и качествено.
На първото обуване се сдобих с две пришки от кецове Пума естествена кожа, веднага се отървах от тях. Бяха и половин номер по- големи, та си представям какво щеше да е с точния. Наскоро продадох и много красиви обувки Геокс естествен велур на видимо удобна платформа- мъка си беше ходенето и трите пъти , в които ги обух.
Това лято фаворит са ми едни маратонки на Waikiki за 27 лв- меки, леки, удобни, и до Луната мога да стигна с тях, отделно поне десетина човека са ме питали откъде са и марката😂.
Та , искрено се забавлявам с коментари “скъпи качествени”. Някога може и да е имало такова животно.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 15:09 от Mateah

# 673
Лайт ми те тези италиански по грозни и от Каприза.
Трудно се намира удобна обувка, цената няма значение!
Ей с тези за 50 лв изкуственяк обиколих вчера целия град!

# 674
  • София
Нищо грозно не виждам в офисните обувки на Лайт бийм, като започнете да се пренасяте...Grinning 
Напротив, благодаря й, че насочи вниманието ми към тях, че ги гледам и на много приятни цени някои.

Общи условия

Активация на акаунт