Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 610
  • 855
  •   1
Отговори
# 735
Моля за мнение. Не съм хомофоб, но и не подкрепям с 2 ръце гей движения! Взех тази чанта и портмоне на Kurt Geiger, фен съм на бранда, но май е Rainbow Pride подкрепа, вие как мислите?
Скрит текст:

El, очите ми останаха в гледката. Къде е този рай? Green Heart

За чантата -  леко е нетипична и с прекалено искрящи цветове. Аз лично нямам с какво да я комбинирам в ежедневието си.
А и би ме притеснила, тази кожа дали няма да се напука и да си личи много.

# 736
Алпийско ми изглежда на мен - Австрия, Швейцария, Бавария, нещо такова 😄

# 737
  • UK
О, не мисля, че шарената колекция на Kurt Geiger e вдъхновена от движението.
 Моя приятелка  има същата чанта, страхотна е.

# 738
Какво мислите за сабото на Биркенсток? Колкото повече ги гледам, толкова по- симпатични ми стават, особено много ми харесва че пръстите на краката са скрити (аз малко не обичам показани пръсти Grinning)

# 739
Сабото, гледам че някои колежки го носят на работа.
Чантата на К. Гейгер не мисля че има нещо с гей прайда, но сега като се спомена и аз не бих си я купила само заради асосиацията.

# 740
Обожавам чанти от естествена кожа. Повечето са ми такива. Или гледам все с такива да излизам. Имам дежурна, ежедневна, която само пролетта не я нося. По съвет от форума тази година взех и я изпрах в пералнята. Получи се много добре. Иначе съм я давала да я боядисат 1- 2 пъти и си изглежда чудесно за годините, но исках да се почисти хубаво и хастара.
Признавам си, че шалче на дръжка на чанта ми харесва да видя на друга жена, но никога не бих завързала на лична такава.

# 741
здравейте прекрасни, знам че тук се обсъждат най-различни неща от дрехи до аксесоари затова реших да ви питам какво мислите за сандали Geox никога не съм купувала техни.
След дълго търсене що годе харесах едни понеже имах едни тип юта на тамарис но се разплетаха отдолу след голяма експлоатация де Simple Smile
Изобщо това лято ще остана без сандали ми се струва ....

# 742
Сабото, гледам че някои колежки го носят на работа.
Чантата на К. Гейгер не мисля че има нещо с гей прайда, но сега като се спомена и аз не бих си я купила само заради асосиацията.
Точно така и аз. Но не е вдъхновена от Прайда.

# 743
Късно е вече Simple Smile. Веднъж влезе ли ми в главата гей прайд и край Wink.

# 744
“Гейската “ чанта е разкош, аз и без това нямам нищо против различните и изобщо не бих я свързала с движението.
Много харесвам чанти - акцент , а тази е създадена точно за това.
Онзи ден непознат мъж ми направи комплимент за една моя шарена чанта, съчетана с монохромно облекло  в един от цветовете ѝ.
А гледката е УАУ ❣

# 745
Красивата гледка беше първото, което и на мен направи впечатление. Напомня ми гледката от терасата на хотел в Лещен, в който прекарахме уикенд наскоро.
Нищо против гейовете нямам.. дори ми е приятно, когато в магазин ме консултират за грим или дрехи. Имат една такава особена прецизност в детайла Grinning В организирането на събития от всякакъв тип също са ненадминати професионалисти.... И понякога чак им се дразня колко перфектно си подреждат миглите със спирала и как професионално нанасят ружа си Joy
Чантата нямаше да я свържа с това, движение, ако не беше станало дума.
На мен не ми е в стила и трудно бих съчетала и намерила повод да нося, но ако собственичката и си я харесва, не виждам проблем със шарките. Така или иначе е подходяща за вечери за забавление навън.
Чанта с шалче на дръжката имам една. Така си беше. Свежа е за лятото - корал, а шалчето бяло, цикламено, зелено, оранжево,... Проблемът е, че се зацапва много бързо от допира на ръка с крем при носене в жегата и се налага пране на едно-две носения.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 00:31 от Light Beam

# 746
И аз нямам нищо против гейовете, но откровено ме дразни когато са откровено нелюбезно с мен и после ги видя как се кикотят и лигавят на либето 😄 Последно се случи преди 2-3 седмици в едно заведение 😄 Не, че ме е страх, че ще ми го отмъкнат, ама чак пък така 😄

# 747
Аа, моето либе се брани Joy Той полудява, когато се увъртат около него и оглеждат внимателно дали номера е тамън в магазините за мъжки дрехи.... оспамих Blush

Peppermint, за сандалите Геокс - не знам кой модел си харесала. Ако си от групата, която слага удобството на първо място и си склонна да носиш леко "бабешки" обувки - пробвай. Качествено изработени, дишащи пидметки, здравословна височина на петата 3-7 см,... Ако визията е решаващият критерий, потърси други.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 00:48 от Light Beam

# 748
здравейте прекрасни, знам че тук се обсъждат най-различни неща от дрехи до аксесоари затова реших да ви питам какво мислите за сандали Geox никога не съм купувала техни.
След дълго търсене що годе харесах едни понеже имах едни тип юта на тамарис но се разплетаха отдолу след голяма експлоатация де Simple Smile
Изобщо това лято ще остана без сандали ми се струва ....

Сандалите, сникърсите е въобще обувките на Geox са супер като качество и удобство, но само ако стъпалото е тясно. Ако е по-широчко, пробвай друга марка. Имат и няколко вида сандали със стелки от велур или някаква подобна материя, а това след 1-2 носения на бос крак в жегата става ужас после за почистване.

# 749
За широк крак, обувките на Ессо.

Общи условия

Активация на акаунт