Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 605
  • 855
  •   1
Отговори
# 765
Полата е просто за жена с по- големи пропорции и за това на теб ти виси. На твое място бих я върнала и бих попитала дали не могат да ми я ушият по моите размери.

# 766
Пинк, аз също съм на мнение да си я оставиш дълга. При движение не стърчи настрани, предполагам. Сигурна съм, че  на живо ти стои по-добре.

Ал е висока и за такива като нас не е подходяща база за сравнение.
На нея и дрехите на Ирис и стоят чудесно, но на мен и техните са ми възголеми и не ми стоят, както трябва. Мъчих полата и блузата от тях един ден, но скоро няма да ги повторя.
Имам колежка и приятелка, с която ходим заедно на пазар от време на време. Тя изглежда супер слаба, на кила е само няколко повече от мен, но е над 176 см. Дреха с един и същи размер на нея заспива и чак я изпълва леко, а върху мен стои като чувал с коренно различен модел.

# 767
Савова, плата е изчерпан вече.

Пинк, аз също съм на мнение да си я оставиш дълга. При движение не стърчи настрани, предполагам. Сигурна съм, че  на живо ти стои по-добре.

Лайт, само един път е облякох за снимките, не съм обърнала внимание дали стърчи. Ще поговоря и с шивачката си и ще взема крайно решение.

# 768
Полата плат мозайка я изгладих преди дя я облека - от кутията излезна малко с ръбове отстрани.
На живо е много красива, не знам от къде са пипнали плата;
Мисля че шивачката ще се оправи и Pink Dress ще има една красива пола в гардероба 🙂

Аз много харесвам няколко техни поли, но ще ми застанат къси; като гледам снимките и сравнявам полата ми, мисля че манекенката е 4-5 см по-висока от мен

# 769
И на мен ми харесва по-дълга полата на  Pink.
 От снимките ми се струва, че може би нейната е по-дълга. На нейната голямата роза под колана като че ли е по-надолу.

Харесах се в един магазин тъмен дънков тренч и му се чудя. Може ли да подбутнете с вдъхновение как да го комбинирам. Няма сайт и не мога да сложа снимка, класически от дънков плат.

# 770
Зари, ако това ще помогне ...

# 771
Ех, момичета с това он лайн пазаруване много се ядосвам. Мерих едни обувки на Каприз в магазина, поръчах  същия номер, но друг цвят он лайн. И сега задната каишка е широка и халтави....ей за това го мразя това он лайн пазаруване! А по магазините нищо свястно няма Disappointed Relieved Имам чувството че там продават стоки с минимални несъвършенства... оф!

# 772
Цяла ли е? Ако има закопчалка, може да се пробие допълнителна дупка.

# 773
Цяла ли е? Ако има закопчалка, може да се пробие допълнителна дупка.
С лепки са! Ще ги връщам, не стават, аман!

# 774
От миналата седмица съм събрала 4 пакета, които трябва да върна. Как пък веднъж не сполучих с тези покупки не знам.

# 775
И аз насъбрах много за връщане.
А днес реших най-после да си сложа новата рокля, която дълго избирах-да става за кърмене, да не е такава и онакава..и какво да видя-скъсила се толкова след прането, че е абсурд да я нося.

# 776
От миналата седмица съм събрала 4 пакета, които трябва да върна. Как пък веднъж не сполучих с тези покупки не знам.
И аз съм така и всеки път се заклевам нищо он лайн и пак се подлъгвам...!

# 777
Добре сте си вие. Преди два месеца върнах 11 пакета. Носих ги на три курса. Много ми се смяха.

# 778
Мен куриерите ме съветват какво да връщам още при прегледа в офис. 😄🤣
Имам много смешни случки. Поръчала съм Фурла от Фешън дейс и я отварям нетърпеливо, а продавача ми вика “ужас 350 лв. за тая въшка, връщай я обратно!” Наистина беше супер малък размер и си отпътува.😂

# 779
  • София
Аз постоянно получавам и връщам, но да обикалям магазини и да меря по пробни нямам нерви. По- добре вкъщи на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт