Къде в Пловдив??? - 96

• 33 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Майничка
Къде в Пловдив предлагат турско кюнефе?
Има ли магазин за турски стоки (сирене, кашкавал, прахове и други)?
Хубаво кюнефе правят в турския ресторант Антик.

# 721
Не знам къде по-точно е Гагарин😄
Ах, тези нови пловдивчани. Пловдивчани в повече.
Въобще не съм "нова пловдивчанка". Напротив, още от раждането си живея в Смирненски.😉 Намирам за съвсем нормално да има точки в града, които не съм посещавала никога или почти никога (буквално) или е било преди много години, където да не мога да се ориентирам...😃 Както и да не знам съвсем точно къде се намират.
Иначе мерси за картата.🙂

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 20:48 от dolce miele

# 722
  • Пловдив
Знам 2 магазина в Кючука с турска стока. Единият е до църквата Св. Троица, другият на ул. Асен Христофоров под една от новите кооперации. Но изборът на сирене и кашкавал не е голям.
В Долни Воден има повече неща, както и на пазара в Асеновград.

# 723
Сергия с турски стоки има на ул. Вратцата - в кв. Изгрев. Има перилни препарати, омекотители, сирене, кашкавал и др. Сирене и омекотител съм взимала - много добри са.

# 724
  • plovdiv
Отвориха магазин и в Тракия до Газпром до Форума.Пише гръцки и турски стоки,за кюнефе обаче не погледнах.

# 725
На фона на цените в останалите турски магазини, този новият до Газпром в Тракия си е скъп. Освен това колкото пъти вляза, толкова пъти цари някакъв хаос. Последният път пък част от парчетата от нарязания от голямата пита кашкавал, бяха мухлясали.
Има ли друга алтернатива на подобен магазин в квартала?

# 726
Балкан.Бакал, преди Габиели, след Овощарския институт, посока околовръстното шосе. Скъп е,, 19 лв/кг масло последно

# 727
  • до най-прекрасния мъж
На фона на цените в останалите турски магазини, този новият до Газпром в Тракия си е скъп. Освен това колкото пъти вляза, толкова пъти цари някакъв хаос. Последният път пък част от парчетата от нарязания от голямата пита кашкавал, бяха мухлясали.
Има ли друга алтернатива на подобен магазин в квартала?
След кръговото посока от Томов плаза към Общината в Тракия, под Гербера зад спирката (едно време там спираше 10ката). Другият е под новия Гербер в А12. Пак от Томов плаза, на светофара на Общината наляво и се оглеждате за витрина с надпис Турски стоки или нещо подобно. Пада се от Източната страна Гербера, някъде по средата. Но сирене и кашкавал няма особено добро зареждане. Иначе, цените биват. Определено засега не съм намерила алтернатива на Долно воден и си ходим там.

# 728
  • Пловдив
Магазин за турски и гръцки стоки има и на бул"Христо Ботев". От Военна болница към Макдоналдс, точно преди светофара.

# 729
  • Пловдив
За турски стоки има и в Оазиса магазин.

# 730
В кой от многото Оазиси? В Тракия ли...

# 731
  • Пловдив
Да, в Тракия. В неделя не работи, това е телефонът явно на собственичката. Не успях да го посетя, че ѝ звъннах баш в неделя да я помоля за упътване.

# 732
Здравейте,
къде в неделя могат да ми разпечатат няколко листа в района на Кючук париж?

# 733
В Кючука не знам. Със сигурност работи копирният център под Дома на техниката, на Гладстон. В неделя отваряха по-късно, 10.30 ако не се лъжа.

# 734
В Кючука не знам. Със сигурност работи копирният център под Дома на техниката, на Гладстон. В неделя отваряха по-късно, 10.30 ако не се лъжа.
Много благодаря! Чудехме сме дали пък в някой МОЛ няма, но и в дома на техниката е вариант. А там къде може да се остави колата?

Общи условия

Активация на акаунт