Къде в Пловдив??? - 96

• 33 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ние си му казваме турския магазин, защото собственикът е турчин, но иначе май се казва Мина текстил

# 706
  • Пловдив
Къде в Тракия има заведение с детски площадки?
Южния полъх - да, прие Румен как е? Има ли ги още?
Може и в Кичука нейде също...

# 707
  • на майната си
Здравейте, проблем с маникюр. Тривиално, но знам че тук ще намеря информация.
Търся си маникюристка в района на Гребната до към 2-ро ДКЦ. Имам тънки, чупливи нокти, поддържам ги къси, правя само оформяне и гел лак - изчистена класическа визия.
Бих желала да намеря добър професионалист в района - да работи бързо - 2 часа са ми много Sad, качественено, да оформя добре, да щади плочката, да има усет към дребния детайл, цената да е разумна... ако не става със записване за месеци напред ще е бонус.
Ще съм благодарна ако успея да намеря подходящия маникюрист за мен.

# 708
  • Пловдив
Здравейте мами,
Моля за координати на шивачка за пердета-има плат,търся само ушиване и слагане на кукички.
Много благодаря!

# 709
Интересувам се дали в Лекси и ДМ се изискват маски и дали охраната прави проблеми. На южното черноморие съм и тук нищо от мерките не важи, който иска - носи, но досега не съм видяла. Благодаря предварително!

# 710
  • Пловдив
В Пловдив не са задължителни маските на закрито все още. Само в болници, поликлиники, аптеки и градския транспорт.

# 711
Здравейте, 
Бихте ли ми препоръчали частен учител/училище/програма по англ.език от която сте доволни.
За дете или за възрастен?

възрастен
Аз съм много доволна от една преподавателка,води курсове за деца в Европа и индивидуални уроци за възрастни в офис до аптека Марица. Има гъвкаво работно време за да е удобно и за двете страни. Изпращала съм познати ,които също са доволни. Пишете ми за подробности,да не натоварваме излишно темата,ако имате интерес.

# 712
В Пловдив не са задължителни маските на закрито все още. Само в болници, поликлиники, аптеки и градския транспорт.

Бенджи, благодаря! А има ли заповед, упоменаваща дата, в която влизат в сила мерки, или се изчаква според ситуацията в страната?

# 713
  • до най-прекрасния мъж
При Румен работи, бяхме миналата неделя. Само имайте предвид, че всяка неделя кухнята започва да работи след 12 ч на обяд. Ние седнахме само за кафе, но искахме някакъв десерт и ни отказаха. Тоест, нищо освен напитки не може да се поръчат. Площадката я има и е в добро състояние, съоръженията са там и изглеждат здрави.
Даяна в кв. Лаута не работи. Миеха, чистеха и лъскаха преди няколко седмици, предположих, че ще отворят, но явно е било еднократно за някакво събитие и отново е затворена. Живея наблизо и минавам всеки ден от там.

# 714
  • Пловдив
При Румен работи, бяхме миналата неделя. Само имайте предвид, че всяка неделя кухнята започва да работи след 12 ч на обяд. Ние седнахме само за кафе, но искахме някакъв десерт и ни отказаха. Тоест, нищо освен напитки не може да се поръчат. Площадката я има и е в добро състояние, съоръженията са там и изглеждат здрави.
Даяна в кв. Лаута не работи. Миеха, чистеха и лъскаха преди няколко седмици, предположих, че ще отворят, но явно е било еднократно за някакво събитие и отново е затворена. Живея наблизо и минавам всеки ден от там.
мерси! Трябва ми за неделя вечер...ама ще има и дете на 6, та да има къде да си поиграе Simple Smile

# 715
  • Пловдив
Аз съм доволна от една преподавателка по английски, която дава само уроци на частно. Не ходи по школи. Уговаря се в удобен ден и час за ученика и се съобразява с него. Ако желаете, пишете на лично, за да дам номера и.

В Пловдив маските на закрито не са задължителни за магазините.

# 716
За момента всяко РЗИ за дадена област издава предписания. Няма централно нареждане. За Пловдив вече казаха - маски задължителни в болници, аптеки и градски транспорт от 22.07. До 22.08.

# 717
Къде в Пловдив предлагат турско кюнефе?
Има ли магазин за турски стоки (сирене, кашкавал, прахове и други)?

# 718
Здравейте, проблем с маникюр. Тривиално, но знам че тук ще намеря информация.
Търся си маникюристка в района на Гребната до към 2-ро ДКЦ. Имам тънки, чупливи нокти, поддържам ги къси, правя само оформяне и гел лак - изчистена класическа визия.
Бих желала да намеря добър професионалист в района - да работи бързо - 2 часа са ми много Sad, качественено, да оформя добре, да щади плочката, да има усет към дребния детайл, цената да е разумна... ако не става със записване за месеци напред ще е бонус.
Ще съм благодарна ако успея да намеря подходящия маникюрист за мен.
От над 5 години ходя при Ива , 0886 270 114 Студио за красота Cuatro

ул. Генерал Григор Кюркчиев 16

Отговаря на всичките изисквания, които си посочила, поне според мен.

# 719
Здравейте,
дали в Тракия има хубав магазин/бар за здравословни продукти? Капана също ме устройва, стига наистина да предлагат качествени и готини неща. Знам Витафикса на Иван Вазов, но там ми е доста еднообразно. Искам нещо ново да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт