Къде в Пловдив??? - 96

• 33 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Майничка
Прежди има и в участъка м/у подлеза на Понеделник пазар и ДКЦ1.

# 691
Не знам къде по-точно е Гагарин😄, но имаше един магазин за прежди на Васил Априлов, май се казваше Стенли. Не е ли опция?
Да поясня, като някоя дърта свекърва.
Гагарин е източната част на Кършияка. От колелото на Панаира до това на Дунав, всичко в дясно. Но в никакъв случай не включва новото строителство на Язов. Приключва на ул. Барикадите и бул. България 6. Това, което го имаше в 70 и 80-те години на миналия век. То и паметник на Гагарин и авиацията има до ден днешен, ама едва ли някой сега обръща внимание.

# 692
Прежди в Хоби Ярн до дома на младоженците, Стенлито на Васил Априлов и пак Стенли в Капана до Широкото.

А някой срещал ли е магазин в Пловдив, където да се продават тамагочита?

# 693
Clo, благодаря за уточнението! Полезно ми е.🙂

# 694
Здравейте, 
Бихте ли ми препоръчали частен учител/училище/програма по англ.език от която сте доволни.
За дете или за възрастен?

# 695
Здравейте,
Да сте виждали в някоя конкретна книжарница лъскава цветна хартия?
Обиколих край Гагарин няколко, но не намерих.
Също и ако знаете някои магазин за прежда…
Цветна хартия има навсякъде по магазините за опаковане на подаръци, цветарските магазини също или в "Пепко".

# 696
Не знам къде по-точно е Гагарин😄
Ах, тези нови пловдивчани. Пловдивчани в повече. Къде ли в Пловдив се намира Гагарин?

# 697
  • Пловдив
Здравейте. От къде мога да купя професионален уред/перо/ за миене на прозорци? Искам такъв, какъвто използват фирмите за почистване. не искам да поръчвам по интернет. Не знам къде в града има такива магазини.
Виж тук: https://tonifil.bg/staklopochistvane/
Физическият им магазин е в "Тракия", бл. 91, вх.Б. Работят от 8.30 до 17.30 ч.

# 698
  • Пловдив
Здравейте, 
Бихте ли ми препоръчали частен учител/училище/програма по англ.език от която сте доволни.

възрастен

# 699
  • Пловдив
Къде могат да ми принтират нещо на А3 и да го ламинират и колко може да струва?

# 700
Здравейте, 

възрастен
Съжалявам, не мога да помогна. Мисля, че Британика имаха, но виж в сайта им.

# 701
  • Майничка
За принтиране - почти навсякъде, в копирните центрове на "Гладстон"1 и на "Цар Асен" - със сигурност, но дали ламинират А3 и колко струва нямам идея. Освен да звъннеш да питаш.

# 702
Дедал на центъра, Мантек на Васил Априлов - цена не знам. Вижте им телефоните и питайте.

# 703
Бенетон мисля, че вече няма в Пловдив. Иначе понякога съм виждала плажни кърпи на марката в турския магазин за чаршафи на "Мария-Луиза".
Този магазин има ли някакво име или така се нарича- " турски магазин"( да знам как да го търся, защото по отзиви тук е хвален, та искам да го намеря) и някакъв ориентир за местоположението му?

# 704
One way/or another, това е последният магазин в поредицата на Мария Луиза, точно преди пресечката на ул. Родопи. Няма си име или друго. От вън се виждат чаршафи, хавлии и т.н. наредени и покрай витрината. Не можеш да го сбъркаш или подминеш, тръгвайки от църквата Св. Петка.

Общи условия

Активация на акаунт