Къде в Пловдив??? - 96

• 34 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • до най-прекрасния мъж
О, благодаря, Хоп-Троп! Имам кола, да и мога да отида. Не бях сигурна дали може да се пазарува на дребно от там. Останах с впечатление, че е само за обзавеждане на храмове. Ще отскоча до  Св. Марина, че ми по-близо и ако не открия каквото ми трябва, директно отивам там.

# 601
Момичета, ударете едно рамо къде мога да намеря в Пловдив икона за подарък. А щом сте с малко дете и не може да мърдате много, много в тази жега, то може да си поръчате и онлайн с доставка до дома. Успех в търсенето.
Икони продават във всеки магазин за сувенири.

# 602
Преди два дни бях в това магазинче за икони на "Отец Паисий". Има нелоши икони в диапазона до 100 лв., а жената е доста отзивчива. Вечер работят до 18 ч.

# 603
Някои от магазинчетата в района на Царевец няма да се ориентират в квартала (особено тези, които имат и други обекти), а направо ще се махат. Цените на наемите били твърде високи...Притеснява ме как ще пресича ученичката ми, за да ходи на училище- поне пешеходната пътека там беше ок, а пресичането по-безопасно, има си и доста добро осветление...🤨 И не на последно място, не може ли подобни ремонти около училище да се правят така, че да не е точно през учебната година...Иначе да, положението е доста зле, когато завали дъжд- Царевец (поне частта между Медицинските общежития и Пещерско шосе) се превръща в нещо като езеро...

# 604
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е опирала до Деком (на "Мария-Луиза") за покупка на фотоапарат? Искам да сменя моя и се чудя дали този път да не ида при тях. Да кажем, че ще ми обърнат внимание и ще ме консултират добре, но ми се иска да ида подготвена какво да искам

# 605
  • Пловдив
За съжаление ремонтите все пречат на някого. Този проект го има от години, свързан е и с подмяна на канализация, ако не се лъжа. И, ако си спомням точно от прочетеното, работите се бавят заради ВиК.

# 606
Не пречат ремонтите, а скоростта на изпълнението им и качеството им.

# 607
Това също...

# 608
Aз съм купувала фотоапарат от Деком преди години, задавах въпроси и ми отговаряха. Но си зависи от конкретния човек, на когото ще попаднеш.

# 609
Купувала съм от Деком фотоапарат преди години, както и джи пи ес. Винаги съм била доволна от обслужването. Момчетата, на които съм попадала са били компетентни и са обяснявали добре, а не е като да не обичам да питам 😀

# 610
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря на всички, които дадоха идеи за църковен магазин. Бяхме до Св. Стилиян, понеже работят до 19 ч. Купихме много красиви посребрени икони в дървена рамка със стъкло, при това не малък размер за под 200 лв двете. Останаха ми очите в този магазин, прекрасни неща имат и момчето е много отзивчиво. Когато и да ми се наложи, при тях ще ходя за подобен род подаръци или просто за вкъщи.

# 611
Здравейте. От къде мога да купя професионален уред/перо/ за миене на прозорци? Искам такъв, какъвто използват фирмите за почистване. не искам да поръчвам по интернет. Не знам къде в града има такива магазини.

# 612
  • Пловдив
Незнам дали тук или в някоя от темите за козметика по-добре, но ще попитам в кой магазин със сигурност ще открия евтини и качествени дамски превръзки.

# 613
  • Пловдив
Ребус, Тара, благодаря за мненията. Нямам никакви съмнения за консултирането, защото дълги години съм живяла до магазина и съм го ползвала за други покупки. По-скоро ме интересуват мнения за марка фотоапарат, от която сте доволни.

# 614
в кой магазин със сигурност ще открия евтини и качествени дамски превръзки.

Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт