Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 20 077
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Happytoo, някой ден ще разбереш, че делата са важни, а не думите. Той каза, тя каза- не важи!
Бас ловя, че версията на другия мъж, коренно ще се различава от нейната.
Ама то било разговори, не секс…, кой е толкова смотан да се върже на тази история?
И ох горката, мъжът й не си говориш с нея! Като го гледам милия как се напъва да я оправдае, и да я възхвалява, хич не се връзвам на мотивите и. Има хора, за които чуждата трева винаги ще е по-зелена

Изобщо не ми се спори с вас, вечно жените ви изневерява вечно мъжете невинни, за мен въпросният турчина се е възползвал от нея по всичко което ми е казал авторът, но айде от мен да мине, явно автора е дълбоко излъга за тези 15г брак, и явно по ваша логика не е читав в леглото за да му изневерява, което е далеко от истината, отделно авторът е на 38 и все още е незрял и неопитен за да е толкова вярващ в доброто в хората :д

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 23:49 от Happytoo

# 166
Да, злият прелъстител е виновен.
Тя невинното агънце.

# 167
Във форума отдавна се знае, че зли любовници прелъстяват, омагьосват и изнасилват невинни и нищо неподозиращи съпрузи и съпруги. Grinning Естествено, че любовникът пет години се е възползвал от нея, а тя милата е сваляла гащи, за да върви разговорът.

# 168
  • Great Britain
Happytoo, някой ден ще разбереш, че делата са важни, а не думите. Той каза, тя каза- не важи!
Бас ловя, че версията на другия мъж, коренно ще се различава от нейната.
Ама то било разговори, не секс…, кой е толкова смотан да се върже на тази история?
И ох горката, мъжът й не си говориш с нея! Като го гледам милия как се напъва да я оправдае, и да я възхвалява, хич не се връзвам на мотивите и. Има хора, за които чуждата трева винаги ще е по-зелена

Изобщо не ми се спори с вас, вечно жените ви изневерява вечно мъжете невинни, за мен въпросният тучин се е възползвал от нея по всичко което ми е казал авторът, но айде от мен да мине, явно автора е дълбоко излъга за тези 15г брак, и явно по ваша логика не е читав в леглото за да му изневерява, което е далеко от истината, отделно авторът е на 38 и все още е незрял и неопитен за да е толкова вярващ в доброто в хората :д
Последното изречение изби рибата.

# 169
Прелъстени, но иначе обичащи!
Чудя се как, когато срещаш разбиране и споделяш с друг мъж се държиш в къщи?
Не е ли това хлътване емоционално?

Иначе нищо не било..цели 5г ..

# 170
Във форума отдавна се знае, че зли любовници прелъстяват, омагьосват и изнасилват невинни и нищо неподозиращи съпрузи и съпруги. Grinning Естествено, че любовникът пет години се е възползвал от нея, а тя милата е сваляла гащи, за да върви разговорът.

Ще замълча понеже не е моя работа да споделям, но с оглед на информацията която е споделил тук, да така излзиа.Grinning
Но логически щом жената има огромно чувство за вина, и действията и го потвърждават, ходи и по терапевти, явно че не всичко е толкова черно и бяло Grinning

# 171

Изобщо не ми се спори с вас... за мен въпросният тучин се е възползвал ...
Един за точката Джи, а другия за точката Гъ.
Което автоматично не се брои за изневяра.
На бас, че тоя пост ще отиде в коша за 0,5 секунди.

# 172
Happytoo, радвам се, че си разрешила собствените си проблеми, след като така щедро вече раздаваш съвети за чужди връзки, и то на лични.
Виж, няма нищо лошо да си я задържи, след като толкова много си я харесва. Очаквам до 1 седмица, да се окаже, че е била изнасилвана.
Не че можеш да го вденеш де, ама даваш ли си сметка, че говорим за 40 годишна жена?
Някак си не си представям как се осъществява възползването!
Еми сори, ама няма как някой да ме опъне, щото е много хитър или сладкодумен.. А пък и опъването да продължи години.
То ще ми е под достойството да обясня на мъжът ми, че съм толкова тъпа, да ме клати някакъв, който дори не ми е симпатичен.

# 173
Всеки си има проблеми и това е нормално, тръгнала съм да давам съвети и като гледам автора дори не влиза да сподели какво е станало, значи си решава проблема  :д
И не виждам нищо лошо, че съм си споделила проблема с вас, винаги обективното мнение е по-реално от това което си взел като емоционално решение, като цяло емоционалните състояния често играят лоши шеги.
И грешката ми е била че не съм биал директна, а отделно 2те ми теми най-вероятно са били свързани, чисто психологически относно дядото :д
За автора, не съм го карала да остава с нея, той си го преценява, просто му обясних елементарни неща ако жената е наистина такава каквато той я вижда и описва Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 00:16 от Happytoo

# 174
Аз мисля, че ако той твърдо е решил да си затвори очите, това и ще направи.
В крайна сметка жената е само "малко ползвана", не е чак нещо амортизирана, ай ся.
За съжаление обаче нейната душевна драма не е логично да е от разкаяние (след като пет години то въобще не се е проявило). Всъщност драмата и желанието за самоубийство според мен са поради раздялата с любовника.

# 175
Жена, която казва това на мъжа си, вече не може да го трае. 5 години секс с друг, ама иначе искала да седи вкъщи Simple Smile Виц след виц е темата Simple Smile Поне съм убедена, че е пързалка, ама  не е убедителна.

# 176
Е то не е обувка да се скъса, а и с малкия инструмент на любовника амортизацията е незначителна. Като може да си я гледа, лошо няма.

# 177
Не вярвам да има мъж, който да иска да продължи с толкова големи рога напред. Не се връзва.

# 178
Да, не гледа размера на рогата си, защото се е концентрирал върху размера на инструмента на любовника.
Който обаче няма доказателства да е такъв. Трябва да го провери, мисля. Може да попита съпругата му за второ мнение. Sweat Smile
Между другото, къде останаха времената, дето мъжът търси да опердаши любовника, вече е модерно вместо това да плаче с жена си? Ех... Smiley

# 179
  • София
Жена, която казва това на мъжа си, вече не може да го трае. 5 години секс с друг, ама иначе искала да седи вкъщи Simple Smile Виц след виц е темата Simple Smile Поне съм убедена, че е пързалка, ама  не е убедителна.
темата едва ли е пързалка, но че девойката пързаля нашия заблуден автор - спор няма.
Пик в историята е нейният "опит за самоубийство" с колата през нощта. Да бе, да. И къде ше се самоубива с колата?! Но виж ти, за да го отървяла от себе си. Вместо да си стегне багажа момата, че да го отърве....

Към автора - бий й шута сега и веднага, кажи й, че се отърваваш от нея и всичко ще е ток и жица. В противен случай рискуваш, както й угаждаш, след някоя и друга година, да се забие с още някой отвратителен за 2-3-4 години само, нали....

Противен бил, ама 5 години седя. Години, не дни, не седмици, не месеци, а години. Ехаааа....

Общи условия

Активация на акаунт