Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 905
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Такааа..
Като жена, казвам моето мнение.
Пич, смени си жената. Аз такова нещо не бих простила. Не физическата изневяра. Предателството не бих.
   Ще имаш мъж, семейство. Нещо не ти харесва или ти липсва - ок, но не ходиш да си запълваш дупките на друго място, а сядаш и говориш с партньора си и търсите решение. Пробвате едно, две, три неща. Има два варианта или нещата се оправят и си продължавате пътя заедно, или не се и се разделяте, като зрели хора. Тея изневери са крайно грозни, детински и лишени от всякакъв умствен капацитет.
  След всичко, което е правила години наред, да дойде и да хвърли бомбата е било просто черешката. Придружено с "обичам те", " съжалявам" и " Ще се самоубия" вече е смешно и плачевно. Най - малкото не е нормално едно дете да расте в такава среда и да взима примери и шаблони от подобно поведение.
   Аз ако съм - тубата, шубата, вратата и където е била 5 години, там да ходи.
Подобно отношение спрямо себе си и децата ми не бих търпяла. Ревливите и самоубийствени сценарии са патент на кръшкачите с цел манипулация, когато паралелната им връзка се разруши да не паднат рязко от двата стола на земята.
   Успех и дано вземеш правилно решение за себе си, а и за детето ви.

# 286
Колко пък да е бил зле този мъж, че да е спала не веднъж с него. Една жена, която няма интерес от един мъж -т.е няма с какво да я привлече (дори на външен вид), няма да спи с мъж, ако до себе си има избран такъв, и то за семейство.

# 287
  • Чужбина
Здравей,

Няколко впечатления от личен опит и лични размишления.

За да ти каже, значи жената е изпитвала огромна вина и вече прекалено много съвестта я е гризала.

Със споделянето тя се разтоварва от вината. Лабилно и егоистично решение, целящо тя да се съхрани.

Вричанията в любов, омаловажаването на любовника и даже заплахите за самоубийство са оправдания и манипулации, в общия случай за да не си прекалено агресивен с нея, да продължава да ползва благинки от теб и от брака, но също и да не бъде очернена пред роднини и приятели. Все пак имате дете, а и я познават немалко хора.

Единственото донякъде изненадващо за мен в историята, ако е истина, е, че е спала по едно и също време и с любовника, и с теб. Обикновено при изневяра сексът вкъщи пресъхва. Ако тя е "съвместявала", значи, според мен, е голяма актриса, но може би с нещо счупено у нея.

Около 40-50% от двойките/ "семействата" в Бг живеят така, обикновено притиснати от икономически причини. Може да избереш и ти дали ще приемеш и простиш изневярата. Зависи колко и как ти се отразява лично на теб, най-вече на здравето ти - кръвно, нерви и пр. Ако си Ок и приемаш всичко това, защо не?

В останалите случаи хората се разделят. Не че стават по-щастливи, но все пак при липса на доверие, защо и как да продължат със същата жена/ партньор?

Ти сам решаваш, иначе има много изписано и казано за изневерите...

Общи условия

Активация на акаунт