Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 906
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Неговото отношение беше ясно още в началото , тук просто търсеше поддръжници, но не знам дали му се получи.

# 271
  • София
На тоя жена му 5 години се е измъчила с тоя малък и мек, ама пуст инат

# 272
Вас ви е смешно, но ситуацията наистина е кофти.
Решила жената да кръшне, и греда - чуждата патка по-малка патка. Каръщина от всякъде. Пет години късата клечка.
Няма да е лошо да се види да няма нещо уруки намесени. Куршум да се лее ли не знам. Тая лабилната психика трябва да се пазокове малко отпред отзад, да се закрепи да не се клати като гламава.

# 273
Е 5 години ли е отнело да осъзнае, че е малка?!
Егати жената, честно! 😁

# 274
Малка, ама сигурно е била вълшебна. Или пък я ползвала да си позаковава психиката .... повече отзад, от колкото отпред.... Simple Smile

# 275
За мен жената е супер лабилен човек и преиграва,не стига че 5години е имала паралелна връзка,ами и лъже и то за подробности,които няма нужда да бъдат споделяни.Това с достойнството и кофти секса е доста тривиално.Ако можеш прости и повече не ровете,времето само ще покаже как ще продължите напред.И друго дете за момента не е решение да правите.Разбира се това е мое мнение .Успех!

# 276
Скрит текст:
За мен жената е супер лабилен човек и преиграва,не стига че 5години е имала паралелна връзка,ами и лъже и то за подробности,които няма нужда да бъдат споделяни.Това с достойнството и кофти секса е доста тривиално.Ако можеш прости и повече не ровете,времето само ще покаже как ще продължите напред.И друго дете за момента не е решение да правите.Разбира се това е мое мнение .Успех!

За името на кучето нямаше ли място в ника?

# 277
  • София
Мислех, че тая тема вече е заключена, а то имало още мат'риал.

# 278
Жената вероятно винаги е обичала да флиртува, и същевременно е искала да има семейство. Оценила е късно какво е важно за нея и сега моли за прошка. Тя сама трябва да си прости, а това може никога да не стане. Всички си носим кръста, понякога хората се пречупват под тежестта.

# 279
Как ли са се развили нещата? 🤔

# 280
  • София
Ами тя си е намерила друг с още по малък и след още 5г ще разкаже на мъжа си как е направила грешка и колко скапан е бил секса

# 281
Ами тя си е намерила друг с още по малък и след още 5г ще разкаже на мъжа си как е направила грешка и колко скапан е бил секса
Да го видя няма да го повярвам.
Тя е чувствителна и ранима душа и никога не би повторила грешката да поддържа дълготрайна паралелна връзка.
Толкова обича съпруга си! Е, вижда все още някои недостатъци в поведението му, посочени в изтрития вече тест, но затова си има краткосрочни авантюри. Дългосрочна - никога вече Simple Smile

# 282
Взела си е поука викаш... 😬

# 283
Хора, сериозно ли в продължение на три седмици се коментира тази безумна тема? Сто пъти съжалих, че съм се включила, та сега ежедневно получавам известия за коментари, баси спама. Няма ли някой админ да я заключи вече?🙄

# 284

Четох до там, дето сте имали много добра сексуална връзка 2-3пъти седмично и ми стана ясно женицата защо е залитнала горката. Ако това е много добра сексуална връзка, представям си другите позитиви, дето изтъкваш каква трагедия са

Ами за двойка, която е от 15 години заедно, има дете, работят и двамата, и все пак намират време и за себе си 2-3 пъти седмично, не е лошо постижение. Вие как бихте определили " добра сексуална връзка"? Стига да е качествена близостта, количествено не виждам проблем аз.
ако е "минута е много" нормално жената да залитне

Общи условия

Активация на акаунт