Жена в паралелна връзка. Моля за съвет

• 19 934
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Какво  отговори авторът и защо си е изтрил целият отговор?
Нищо не вдявам така....

# 256
Нищо не е отговорил, опита да поддържа трафика към темата, но нещо не улучи.
Изплющя един километричен въпросник-чаршаф на леко странен английски, с отговори от "жена му" на български в стил "презобах със сп. Космополитън".

# 257
Този въпросник, а и отговорите към него са направо налудничави.
Изобщо не разбирам каква е целта на автора. Ами ако можеш да простиш - прощавай. Ако ли не, давай й пътя и толкоз.
Такова нищене, такъв кръстосан разпит, ще речеш, че някакви велики истини трябва да излязат наяве. Започвам да си мисля, че неслучайно е сгазила лука булката.

# 258
Къде е въпросника? Нещо се обърках вече.

# 259
Изтрит е. Аз се опитах вчера да го изчета целия, но се изморих от въпроси и излияния.

# 260
  • Great Britain
Хумор,сатира и забава.Театър сълза и смях.

# 261
Нищо не е отговорил, опита да поддържа трафика към темата, но нещо не улучи.

Е що, посъбуди се темата, виж колко мнения има от вчера насам. Иначе си беше заминала в небитието.

Авторе, има още неизяснени работи тука, давай да доразчепкаме темата. Защо си изтри мнението и какво се случи с вас след посещението при психолога? Той какво каза, има ли надежда за връзката ви?

# 262
  • Страната на чудесата
Оффф, и без да съм психолог ми е ясно, че жената се опитва да убеди себе си, че това е най-добре за всички в картинката, чисто прагматично. И си посипва главата с пепел ( на този етап) и докато трае утвърждаването на новото-старо статукво, ще се " храни" от тези вълнения. След това ще има втори и трети епизод на случката, докато попадне на търсеното или докато порасне детето и заживее без нуждата от мъжка ( постоянна) фигура.
Ако беше краткотрайна забивка, разбирам, ама 5 години...И не е скука, защото от хубавото никой не бяга. Просто има нещо, което за нея е важно, а не го намира в брачната си връзка. Какво е и дали е постижимо-не знам. Никой не тръгва на лов просто така.

# 263
Просто на него му е удобно да го играе жертвата и ще си осребри всички бонуси от това. Той е прецакания, наранения, с рогата, милия той, горкичкия. Сега жена му трябва да се върти на пета и да удовлетворява всякакви претенции негови, за да се докаже и "заслужи" всеопрощаващата любов на благоверния съпруг. Елементарна психология и оше по-прозрачна манипулация. Ама щом ги кефи... всеки сам си преценЯ.

# 264
Ееееее, само аз ли изпуснах да го прочета? Ма цитирайте ги тея мнения, че ми писна от триещи автори Weary
И аз:(

# 265
Прочетох една част от поста му... И да не е изневерила, ако е написала тези глупости, заслужава развод.

# 266
По- скоро мъжът заслужава орден за наивинитет .
И завиждам на всички, които са успели да го прочетат цялото😉

# 267
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз го изчетах.
Чудя се дали е получила диагноза за личностно разстройство 🤷♀
То и за лаик е очевадно, че подобно “разкаяние” е един голям спектакъл...

Въпросът е каква е ролята на психолога? Помага или пречи?

# 268
Авторът се покри.
А е интересно как се развиват отношенията им.

# 269
  • Great Britain
Авторът се покри.
А е интересно как се развиват отношенията им.
Ако изобщо има такива.

Общи условия

Активация на акаунт