Промоции на книги - тема 14

• 51 599
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Днес се записах на Алея на книгата в Пловдив. Определено е по-добре тази година, защото има повече място между шатрите. Издателство Емас обаче ги няма( Ковид), а от там имах задължителна книги за купуване. За децата пак от Фют, фенове са на енциклопедии с капачета. Тази година ми се струва, че има по-малко намаления. Бард са с -20 % на голяма част от книгите. Но като цяло по шатрите в кутиите за 1-3-5 лв, нямаше такъв избор, като предни години. Ама може и така да ми се струва, че от както открих групата и доста повече книги пазарувам по намаления и няма кой знае колко интригуващи заглавия, които като преди да ми грабнат окото. Оказа се, че масово книгите, които са ми на изчакване за купуване са на Егмонт, които нямаха шатра. А Клевър бук не правиха подаръци, както беше пуснато в една реклама. Тази година никъде не правеха подаръци........предната година на децата подариха мисля поне 4 хубави книжки, дори без да сме пазарували от въпросното издателство.

# 106
  • София
Издателство Прозорец с 30% на сайта им Wink

# 107
  • София
Никой  не се хвали , че е поръчал от промоцията на Озон 4 книги за 3..
То и аз май ще се въздържа..

# 108
  • София
Аз съм на косъм, само пълня и махам от количката. Simple Smile

# 109
  • София
Аз съм на косъм, само пълня и махам от количката. Simple Smile

На кои заглавия си се спряла? Simple Smile

# 110
  • София
1. Кървавата годеница
2. Из мемоарите на едно влечуго
Колебая се между: Виолета, Облакът атлас (въопреки че съм я чела), Каталог на книгите корабокрушенци, мислех и Червената вдовица, но не влиза в промоцията.
А, и Изчезваща земя.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 13:53 от Дидка-бандитка

# 111
В темата за томболите двама души споменаха, че са поръчали книги от Озон - това е защото имаше игра с ваучери по 20 лв и са ги оползотворили.
Аз се колебая силно - виждам, че освен добрата отстъпка има и книжка подарък, но сега искам някои от книгите на Ташен и ще чакам да се появи промоция за тях. И дано не изчезнат тези, които ме интересуват...
От друга страна, купих повечето книги (художествена литература), които харесвам и които исках (включително новоиздадени) и ще трябва да избера 4 неща от списъка ми с Любими, които не са ми особено належащи.

# 112
  • София
Дидка, недей , моля те, да взимаш това недоразумение "Изчезваща земя"! Честно, умолявам те!
Това ще бъдат най-най-зле похарчените ти пари....
Дала съм ѝ мой личен приз "Малинка 2022".

Аз искам само "Червените орхидеи на Шанхай" и "Хартиеният дворец", но нямам с какво да ги комбиринам , а и нямам намерение на всяка цена да ги взема веднага.

# 113
  • София
А, добре, една отпадна. Остава да реша за другите. Simple Smile

# 114
  • Бургас
...защото имаше игра с ваучери по 20 лв...

Ех, пак съм изтървала, даже не съм и разбрала, а уж им следя фейсбук страницата.

# 115
Аз искам "Хартиения дворец", "Кървавата годеница" и "Момичето с гръмовния глас", обаче последната е на Ориндж и не участва в промото. Щях да измисля още една може би, но при това положение съм пас. Пък и тъкмо да си спазя обета за въздържание да края на лятото. 😁

# 116
И аз пуснах една поръчка от 4 книги, които си бях харесала. Ама май ще пускам още една до края на промоцията Joy
П.П.: Някой ще ме приюти ли, ако накрая ме изгонят от вкъщи? Thinking Sweat Smile

# 117
Едвам се удържам да не поръчам “Архивът на Стиг Ларшон”, “Удавниците”, “Олив Китридж” и “Смъртоносен мрак”. А “С вкус на кръв” е преордер. Книжката, която подаряват пак е “Непознатата вселена”.

# 118
...защото имаше игра с ваучери по 20 лв...

Ех, пак съм изтървала, даже не съм и разбрала, а уж им следя фейсбук страницата.

Промоцията беше на Чио Чипс.

# 119
Тези, които са писали сега, са похарчили ваучери от сосове Маги, не от Чио Чипс.

Общи условия

Активация на акаунт