Промоции на книги - тема 14

• 51 119
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Ciela няма ли да имат 50 процента, защото съм избрала много книги хаха, ако трябва да ги поръчам на 20 процента, трябва да оставя стабилна сума

# 391
  • София
Озон имат пак промоция 4 книги за 20 лв (подбрани заглавия са), не знам нови или от преди, но в кошницата се отразява. Game3 хвана върху не намалена книга, като пробвах. DK19 обаче намали само с 5% 🤔, помня че беше досега -10%…
P.p. Сега подаряват етикети за училище
аз такава промоция не видDях...
alen mak, ето я промоцията 4 книги за 20 лева: https://www.ozone.bg/4-knigi-za-20-lv/
Озон пускат огромно количество промоции на различни артикули едновременно, не са само 4-5-те промоции, които вървят като големи банери на сайта. За да прегледаш всички промоции, които вървят към даден момент, има специален таб/бутон Промоции, можеш да ги видиш тук: https://www.ozone.bg/promotions/?%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8.

# 392
  • София
Сиела, ако случайно имат 50%, ще е на 01.11.

# 393
  • София
Сиела, ако случайно имат 50%, ще е на 01.11.

Да, те пускат на 3 март, 24 май и 1 ноември -50% на всичко от издателство “Сиела”.

# 394
Мен ми се струва, че няма да видим повече 50% от Сиела... Или поне няма да е на всичките им книги.
И аз имам набелязани 2 заглавия, не ги поръчах предната седмица, като имаха 30%, не че са ми спешни... 😁

# 395
Аз също мисля, че максимумът , на който можем да се надяваме от "Сиела" е 30%.
Залежалите им книги ще са на 50%.
Самоубийствено би било при сегашните цени на хартията плюс трудностите с доставките и т.н. да правят традиционните си намаления.

Вили, какво си си набелязала от "Сиела"?

# 396
Също имам съмнения, че Сиела ще имат скоро -50%. Получих си моята с -30-%, като подарък са сложили кодове за отстъпки от разни онлайн магазини като Нотино, Синсей и още един - за бельо и бански.
За офертата 4 книги за 20 видях, че вече са отговорили. И на нея случайно попаднах, нямаше банер. Впрочем, пак установих че за малко да поръчам втора книга, която съм имала налична вкъщи (направо съм се затрупала с книги и вече не помня кое кога съм вземала, а и някои са купували други от семейството 🙈)

# 397
Колко отстъпка дават? Преди, като слагаха към поръчките ми от големите промоции, процентите все ми изглеждаха прекалено малко и не ги използвах.

# 398
Не ги огледах внимателно - за условията, но 15 и 20% - Нотино и Синсей, Астратекс- 25%.

# 399
Изглежда приемливо.
От Сиела планирам да поръчвам вече само ако издадат нещо, свързано с Тери Пратчет - доколкото знам, тази година трябва да излезе биография, написана от неговия асистент и приятел Роб Уилкинс.
И ако случайно решат да продължат с Кастанеда, искам още една-две. Другите им неща не държа да ги имам на хартия...

Ще трябва обаче да си правя сметки дали техните 30% плюс доставка, не се равняват на 20% и безплатна доставка от Озон...

# 400
  • София
Дано поне го правят един път в годината, пак е нещо. 😃

# 401
Вили, какво си си набелязала от "Сиела"?

Набелязах "Тайната на разказвачката на истории" и "Книгата на изгубените имена" , ще чакам оптимистично до 1 ноември евентуално, защото не ги бързам и след това ще решавам.

# 402
Озон

И вземи 4 плати 2
https://www.ozone.bg/knigi-4-za-2/?utm_source=newsletter&utm … mc_eid=9ba69b2e16

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 09:27 от CoCo`Milk 🥥

# 403
  • Бургас
И още нещо от Озон до 13.09

# 404
Аз от промоцията 4 за 2, имам само две харесани книги (от списък любими само те са се паднали), ако някой иска да се комбинираме, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт