Промоции на книги - тема 14

• 51 150
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Само да кажа за тези от Бургас, че ходих на "С книга на плажа" и няма намаления. НИКАКВИ. Всички шатри са на малки издателства. Половината са на детски книжки. Няма нито едно голямо издателство. Така ви завиждам на вашите алеи на книгата.

# 376
Дайте идеи за някоя тяхна хубава книга, която да си струва да имаш в библиотеката си за повече от един прочит.
Сиела издават Теодора Димова, наскоро си купих "Поразените", след като прочетох "Майките" и я харесах като писател.

# 377
Много е хубава Поразените. Но и Цветовете на живота си заслужава

# 378
  • София
Една хубава инициатива на Столична Библиотека, която бях пропуснала и за която разбрахме случайно, докато бяхме в парка днес.
Изкараха на мен и на дъщеря ми безплатни карти за библиотеката и дъщеря ми си избра книжка подарък по избор. На снимките може да видите къде ще са следващите събития.

# 379
Кога се очаква Панаир на книгата? Мислех, че е септември а гледам Озон написали под една детска книжка(не е намалена)само,че като чукна дава error. 🤔

# 380
  • София
"Алея на книгата" в София ще е от 05.09 до 11.09.

# 381
  • София
-30% на сайта  на Лемур. Обмислям "Смола" и "Попитайте Сара Грос". Ама устисквам, че купчината ми на нощното шкафче е потресаваща. Искам да я понамаля, ама не става.

# 382
От мен имаш "Не" за"Сара Грос".
Можеш да си я запазиш от библиотеката, ще я върна следващата седмица.
Абсолютно нищо особено не е тази книга, точно тази сутрин попаднах на мнение за нея в ГР, покриващо се с моето . Т.е.не съм само аз ,която не е харесала книгата.
Почвам да си мисля, че високият рейтинг на някои творби е поддържан изкуствено от еврейски лобисти.

# 383
Благодаря за мнението за “Сара Грос”, сред книгите, които съм забелязала (но не още набелязала) е, за личната си библиотека наистина искам вече стойностни заглавия и с удоволствие ще я пропусна.

# 384
Някой поръчвал ли е от тези допълнителни предложения на Озон ,пише че има отстъпки но аз не ги виждам в категория Задължителна учебна литература

# 385
  • София
Интересно звучи, но другият уикенд живот и здраве ще съм извън града, а петък ще ми е много трудно да успея да отида. Някой бил ли е предни години? Заслужава ли си? Какво е състоянието на книжките?

# 386
  • София
Момичета, пробвах кодовете за отстъпка в озон, но никой от тях не е активен като че ли. Нещо актуално в момента? 🌺 Мерси предварително!

# 387
  • Варна
За книги онзи ден ползвах GAME3, но важи само за книги на редовна цена. За такива на промоционална цена няма код за отстъпка.

# 388
Озон имат пак промоция 4 книги за 20 лв (подбрани заглавия са), не знам нови или от преди, но в кошницата се отразява. Game3 хвана върху не намалена книга, като пробвах. DK19 обаче намали само с 5% 🤔, помня че беше досега -10%…
P.p. Сега подаряват етикети за училище

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 19:10 от fenyx

# 389
Озон имат пак промоция 4 книги за 20 лв (подбрани заглавия са), не знам нови или от преди, но в кошницата се отразява. Game3 хвана върху не намалена книга, като пробвах. DK19 обаче намали само с 5% 🤔, помня че беше досега -10%…
P.p. Сега подаряват етикети за училище
аз такава промоция не видях...

Общи условия

Активация на акаунт